zor durum haklısın ama eşinle kişisel yani tek ikinizi ilgilendiren bi sorununuz yokmuş anladığım kadarıyla....
işte dışarıdan insanlar karışınca herşey berbat oluyo...
çok iyi anlıyorum seni...
üstelik hemilesin tabi alıngansın...(olmasanda yaşadıkların kolay değil)
böyle huzursuz bi ortamda bebeğine zarar verme sakın..
birazcık sakin olmaya çalış...
8 aylık evlilik çok yeni hamilelikte var işi biraz zorlaştırıyo tabi...
işin varmı ailen sana destekmi..
tek başına büyütebilirmisin bebeğini...
iyi düşünmek lazım
aslında acele etme derim ben...
konuşarak anlaşmayı dene...
allah yardım etsin...
çok üzüldüm durumuna...
inşallah en kısa zamanda düzelir
arkadaşlar daha önce de konu açmıştım artık kafayı yiyorum boşanma noktasına geldik 8 aylık evliliğimde ne isterseniz var. en son kayınvalidem telefonunu açmadığım için sinir krizi geçirdi 2 defa aramış duymadım. anneni hergün arıyosun beni de arayacaksın, oraya gelecem seninle hesaplaşacaz, bana cevap verme senin ağzını yırtarım diyo daha neler neler.. en son ben de buna bağırdım sen kimsin benle böyle konuşuyosun, senin derdin ne filan diye. bu sefer annesine bağırdım diye suçlu oldum. eşimle kavga ettik şiddete kadar verdı. evden çıkacaktım kapıyı kilitledi sonra gelmiş özür diliyo.sabah da kayınvalidem aradı özür diledi.hala size yakın oturcam filan diye aklı sıra tehdit ediyo. boşanmak istiyorum 3 buçuk aylık hamileyim.çocuğun doğmasını mı beklemeliyim bilmiyorum.eşimin ailesi yokken çok mutluyuz ama konu onlar olunca eşim canavarlaşıyo
arkadaşlar daha önce de konu açmıştım artık kafayı yiyorum boşanma noktasına geldik 8 aylık evliliğimde ne isterseniz var. en son kayınvalidem telefonunu açmadığım için sinir krizi geçirdi 2 defa aramış duymadım. anneni hergün arıyosun beni de arayacaksın, oraya gelecem seninle hesaplaşacaz, bana cevap verme senin ağzını yırtarım diyo daha neler neler.. en son ben de buna bağırdım sen kimsin benle böyle konuşuyosun, senin derdin ne filan diye. bu sefer annesine bağırdım diye suçlu oldum. eşimle kavga ettik şiddete kadar verdı. evden çıkacaktım kapıyı kilitledi sonra gelmiş özür diliyo.sabah da kayınvalidem aradı özür diledi.hala size yakın oturcam filan diye aklı sıra tehdit ediyo. boşanmak istiyorum 3 buçuk aylık hamileyim.çocuğun doğmasını mı beklemeliyim bilmiyorum.eşimin ailesi yokken çok mutluyuz ama konu onlar olunca eşim canavarlaşıyo
canım eşinin ailesi nerde yaşıyor? senin ailen nerde yaşıyor, yani aynı şehirde misiniz? eğer öyleyse hem senin ailenle hem de onun ailesiyle görüşme günlerinizi bir düzene sokabilirsiniz.
eşinin de şunu bilmesi lazım ki artık onun da bir ailesi var ve kendi ailesinden artık daha önce geliyor. ve herşeyden önce de bir bebeğiniz olacak. bence hemen öyle ani kararlar verme canım. evliliğin ilk dönemlerinde böyle şeyler olabiliyor. zamanla düzene girecektir. kayınvaliden ne kadar belden aşağı vursa da sen onunla çok onun dilinden konuşmamaya çalış bence. çok üzüldüm canım inş. herşey yoluna girer.
canim anlamadim esin sana hamile oldugun halde annesi icin siddet mi uyguladi?eger oyleyse kesin bir sekilde konus ikinizin bir hayati oldugunu ailelerin yerinin ayri oldugunual idrak etmesini sagla baktin olmuyor cagir annenle babani karsilarina alip konussunlar sahipsiz olmadigini iyice anlasin baktiniz yine ayni o zaman dusun bosanmayi sonucta hamilesin Allah yardimcin olsun.
evet canım aynen öyle oldu annesinin başı ağrıyo diye morali bozulan adam böyle davranıyor.
canım ikimizin ailesi de şehir dışında benim bi ablam var burda yakın oturduğumuz halde rahatsız etmeyelim diye gelimiyolar bunlar her özel günümüzde, balayı yılbaşı demeden yanımızdalar. babamlar bidefa gelmedi evime yeni evlisiniz diye. kadın emekli olacak bize yakın yerden ev alacaklarmış. doğumumda ve sonrasında annesi babası kardeşi bizde kalacakmış annesini anlarımda babası da yanımda olacakbenim ailemin adı anılmıyo
peki sizce aileme anlatayımmı? üzülmesinler diye bişey söylemiyorum.
peki sizce aileme anlatayımmı? üzülmesinler diye bişey söylemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?