boşanmak istiyorum...

ilk sene böyle şeyler yaşanıyor malesef ki bence sabretmelisiniz bende çok kötü badereler atlattım ama şimdi şükür iyiz eşiniz evliliğe alışamamış olabilir malesef ki erkekler çocuk gibi bence bebeğiniz için sabredin eşiniz belliki sizi seviyor sevmese emin olun size engel olmaz dı buarada severek mi görücü usulü mü evlendiniz ????

zaten boşanacam dediğimde eşim iyce çıldırıyo en iyisi dışarda konuşmak. aileme de anlatayım tüm ayrıntıları anlatmayım o zaman çok üzülürler.boşanacam dediğimde eşim bebeği senden alırım ozaman annem bakar diyo valla hepsini boğasım geliyo

kusura bakma ama manyak bunlar tövbe tövbe, ne biçim insanlar ya.bu kadar basit davranan saygısız insanların altında kalmak mı? asla..

ailene mutlaka anlat canım.sen onların evladısın akılları sendedir..annen kıyarmı hiç sana düşün..

kıydırma kendine lütfenn

severek evlendik. beni seviyo ama nasıl sevgi anlamadım konu ailesi olunca hiç mantıklı düşünemiyo. ben soğudum ondan. bebek olunca da değişmez sanmam ailesiyle yaşamak istiyo. annesi de oğlum bize düşkün diye seviniyo annesi bence hasta zaten .

biraz zor alir canim bebegi yenidogmus emzikli bebegi ozellikle anne calisiyorsa ve maddi acidan sikintisi yoksa kesin anneye veriyo mahkeme ein havasini alir

Mrb arkadaşım yazdıklarını okudum ve üzüldüm.allah yardımcın olsun .evlilik emek ister hemen pes etmemelisin ama kendini ezdirmeden.bence eşinle konuş belli bi zaman ailene git onlarla kal kafa dinle eşinde iyice bi düşünsün belki biraz ayrılık iyi gelecektir hemen boşanma derim

sevgi ask biryere kadar,o kayinvalide oldugu surece mutlu olamazsiniz siz.Hamile olmasan cok kolay bosan diyebilirdim,ama simdi bilmiyorum.Ailen arkandami?
Bosansan Kendine bakabilirmisin?bir isin , meslegin varmi ? bunlari bilmiyorum..

Son düzenleme:
eşimle çok konuştum anlamıyor. tek kelime ettirmiyo ailesine. zaten eşim karışmalarını istiyo asıl sorun eşimde yani

O zaman sorun ailesinde değil eşinin kişiliğinde.Allah sabır versin.

Canım konunu okudum ve çok üzüldüm. Benim başıma gelen olayla şiddet harici benzer yanları var. Şiddet benim için evliliği yıkan unsurlardan biridir. Ama ben hala eşimin o olayda lohusa iken beni hiçe sayıp tamamen annesine hak verdiğini belli etmesini hala unutamıyorum zamanın unutturmasını istiyorum nasıl olur bilmem ama artık onunla hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını biliyorum. Ben geçmişi yaşananlar biraz zor unutuyorum ne yazık ki...

Eşinin ailesinin doğumdan sonra devamlı birlikte kalmaları çok kötü olur canım. Eğer eşinle devam etmeyi düşünüyorsan onunla çok ayrıntılı bir konuşma yapmalısın bir daha böyle bir olayı kaldıramayacağına dair. Ayrıca doğumdan sonra birlikte yaşama fikrinin olumsuzluklarına dair. Torun sevmekse gelir severler ama bu yaşananlardan sonra devamlı birlikte olmak zaten yolu sonunu getirir.

Aileye düşkün olunmalı tabi ama bu kadarına da pes...İnsan yuvasını da düşünmeli biraz. Benim kayınvalidem de oğlunun kendisine düşkün olmasından duyduğu mutluluğu sürekli gösterir. Oğlunu gerçekten seven anne böyle olaylara sebebiyet vermez...

o gün kapıyı kilitlemeseydi ben hastaneye gidecektim şiddet gördüğüme dair rapor alacaktım. kendisinin devlette üst düzey bi işi var onu rezil etmek istedim. ne ona ne de ailesine hakkımı helal etmiyorum hamile halimle bana yaşattıkları için.

Şimdi senin için en önemli şey bebeğinin sağlığı. Çok zor biliyorum ama kendini çok üzmemeye çalış. Bebeğinin sağlıklı gelişimi için bu çok önemli. Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah...

kayınvaliden iş yerine gelip sana bıçak çekmemiş miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum, eşin senin ve bebeğinin can güvenliğinden endişe edeceğine bide 3,5 aylık eşine şiddet mi uyguluyo, demek ki bunlar ailece senin canına kastetmiş, bebeğin doğmasını falan bekleme boşan.

canım eğer kayınvaliden sana bıçak çekecek kadar ruh hastasıysa eşinde hala onunla yaşamayı düşünüyorsa üstelik seni hamileyken dövebiliyorsa ben pek yapıcı konuşamayacağım maalesefiyi düşün doğru kararı ver.bıçak çekme olayı yoksa zamana bırak her evlilikte başlarda buna benzer sıkıntılar oluyor erkekler zamanla olgunlaşıyor diyecektim ama iş cana kasta gelmişse bence fazla düşünmeye gerek yok

biraz zor alir canim bebegi yenidogmus emzikli bebegi ozellikle anne calisiyorsa ve maddi acidan sikintisi yoksa kesin anneye veriyo mahkeme ein havasini alir

böyle bir kocaya da hava almak düşer zaten. boşanmayı düşünürsen eğer hiçbişey yapamaz
madem ailesiyle yaşayacakmış niye evlenmiş insanları anlamak gerçekten zor
Boşanmayı gerçekten mi istiyosunuz yoksa kızgınlıkla verilmiş bir karar mı, gerçekten istiyorsanız aileniz de arkanızdaysa boşanın. Kendi çocuğunu taşıyan kadını döven adamdan baba da koca da olmaz bence.
Allah size ve bebeğinize sağlıklı ömürler verir inşallah.

üzüldüm senin adına. Aldırmayı düşünmüyorum ben de. Artık canlı çünkü o ama cok zor bi durum. Sen iyi anlıyosundur beni

jinar ve janet ikinize de sabır ve güç diliyorum allahtan. tamam her evlilikte evliliğin 1. yılı mahvolur ama sizinki biraz fazla olmuş. gerçek şu ki erkekler anneye biraz fazla düşkünse eşi hemen benimseyemeyebiliyorlar. hamile eşe şiddet uygulamak gerekçe mi peki ? ayrıca aileler evlilikte olan sorunları kesinlikle bilmeli onlar üzülmesin diye kendinizi umutsuzluğa itmeyin. illa son anda mı yetişsinler yardımınıza ? Eğer çekip gideceksen buna değmeli diyorum her zaman. Ama kalacaksan da şikayet etmemelisin.

şiddet işin içine girdiğinde olumlu şeyler yazamıyorum, hamile kadına vuran adam ilerde neler yapmaz diye düşünüyor insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…