arkadaşlar daha önce de konu açmıştım artık kafayı yiyorum boşanma noktasına geldik 8 aylık evliliğimde ne isterseniz var. en son kayınvalidem telefonunu açmadığım için sinir krizi geçirdi 2 defa aramış duymadım. anneni hergün arıyosun beni de arayacaksın, oraya gelecem seninle hesaplaşacaz, bana cevap verme senin ağzını yırtarım diyo daha neler neler.. en son ben de buna bağırdım sen kimsin benle böyle konuşuyosun, senin derdin ne filan diye. bu sefer annesine bağırdım diye suçlu oldum. eşimle kavga ettik şiddete kadar verdı. evden çıkacaktım kapıyı kilitledi sonra gelmiş özür diliyo.sabah da kayınvalidem aradı özür diledi.hala size yakın oturcam filan diye aklı sıra tehdit ediyo. boşanmak istiyorum 3 buçuk aylık hamileyim.çocuğun doğmasını mı beklemeliyim bilmiyorum.eşimin ailesi yokken çok mutluyuz ama konu onlar olunca eşim canavarlaşıyo
peki sizce aileme anlatayımmı? üzülmesinler diye bişey söylemiyorum.
daha fazla zarar görmeden, pilini pirtini topla git.
hamile esini döven adamdan "adam" olmaz!
ilk sene böyle şeyler yaşanıyor malesef ki bence sabretmelisiniz bende çok kötü badereler atlattım ama şimdi şükür iyiz eşiniz evliliğe alışamamış olabilir malesef ki erkekler çocuk gibi bence bebeğiniz için sabredin eşiniz belliki sizi seviyor sevmese emin olun size engel olmaz dı buarada severek mi görücü usulü mü evlendiniz ????
zaten boşanacam dediğimde eşim iyce çıldırıyo en iyisi dışarda konuşmak. aileme de anlatayım tüm ayrıntıları anlatmayım o zaman çok üzülürler.boşanacam dediğimde eşim bebeği senden alırım ozaman annem bakar diyo valla hepsini boğasım geliyo
eşimle çok konuştum anlamıyor. tek kelime ettirmiyo ailesine. zaten eşim karışmalarını istiyo asıl sorun eşimde yani
arkadaşlar daha önce de konu açmıştım artık kafayı yiyorum boşanma noktasına geldik 8 aylık evliliğimde ne isterseniz var. en son kayınvalidem telefonunu açmadığım için sinir krizi geçirdi 2 defa aramış duymadım. anneni hergün arıyosun beni de arayacaksın, oraya gelecem seninle hesaplaşacaz, bana cevap verme senin ağzını yırtarım diyo daha neler neler.. en son ben de buna bağırdım sen kimsin benle böyle konuşuyosun, senin derdin ne filan diye. bu sefer annesine bağırdım diye suçlu oldum. eşimle kavga ettik şiddete kadar verdı. evden çıkacaktım kapıyı kilitledi sonra gelmiş özür diliyo.sabah da kayınvalidem aradı özür diledi.hala size yakın oturcam filan diye aklı sıra tehdit ediyo. boşanmak istiyorum 3 buçuk aylık hamileyim.çocuğun doğmasını mı beklemeliyim bilmiyorum.eşimin ailesi yokken çok mutluyuz ama konu onlar olunca eşim canavarlaşıyo
biraz zor alir canim bebegi yenidogmus emzikli bebegi ozellikle anne calisiyorsa ve maddi acidan sikintisi yoksa kesin anneye veriyo mahkeme ein havasini alir
hepsi aynı bunların işte allaha havale et benim gibi bende senden farksız şeyler yaşamadım bende hamileyim ve hamileykem ogluna beni dövdürdü ruh hastası kayınvalidem daha neler neler allah versin cezesını diyorum bende boşanmanın eşiginde gibiyim ne yapacagımı bilemiyorum boşansam çoçuk ne olcak aldırsam allahtan korkuyorum cana kıymaktan bilemiyorum ne istiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?