boşanmak istiyorum

birbilseydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
126
0
46
İzmir
kesinlikle boşanmaya karar verdim bugün hep sabır sabır ezdirmicem artık kendimi ama 3 çocuk 9 aylık bir bebek nasıl yapıcağımı bilmiyorum aşşağılanmaktan bıktım

Allah yardımcınız olsun....bir bayanın özellikle 3 çocuk annesi birisinin bu kararı vermiş olması çok zorluk çektiğinin göstergesidir.Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah her yönüyle düşünüp kesin kararınızı verisiniz.ieğer boşanırsanız, boşandığınız zaman inşallah size destek olacak birileri vardır.ve yine eğer boşanırsanız temennim çok zorluk çektiğiniz eşinizin yanında çocuklarınızı bırakmamanız olacaktır..gönül ister kimse boşanmasın.inşallah boşanmanıza gerek kalmadan herşey yoluna girer...

boşanmayı düşündüğünüze göre 3 bebeğinize rağmen gerçekten çok yıpranmış ve artık dayanacak gücünüz kalmamış demektir. yoksa bir anne kolay kolay boşanmayı düşünmez katlanabilecek bir durum olsaydı şayet. sorun nedir bilmiyorum ama size destek olacak aileniz falan varsa ve bu kadar yıpranıp artık yeter diyosanız kararınızdan dönmeyin kendinizi daha fazla ezdirmeyin bence...

Allah hayırlısını versin de konu tam olarak nedir çözülemeyecek bir şey ki sizi cok yıpratmıs 3 cocukla bosanmayı düşünebilecek kadar gururunuzu ve onurunuzu zedelemiş. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

allah yardımcın olsun....
kimse istemez yuvası yıkılsın evlatlarıyla sıkıntı çeksin ama belliki artık tak etmiş canına...

bence bencılsın 3 cocuga ragmen bosanak bıraz bencıllık neden 3 cocuk mutsuzsan 1 tane olsaydı
bu kadarda ezdırmezdın kendını benım 1tane ve herseye katlanıyorum kızım ıcın tabbı her anne farklı

Allah yardımcınız olsun .

ayrıca kımsenın annelıgını yargılamak kımseye dusmez kımse kısenın ne yasadıgını bılmez bılmeden boyle bol keseden konusmayın

bence bencılsın 3 cocuga ragmen bosanak bıraz bencıllık neden 3 cocuk mutsuzsan 1 tane olsaydı
bu kadarda ezdırmezdın kendını benım 1tane ve herseye katlanıyorum kızım ıcın tabbı her anne farklı

kimin ne yaşadığını bilmiyoruz ev içinde olan ev içinde kalıyor bu kadın da istemez üç çocukla bu sıkıntıyı çekmeyi boşanmayı ama bu kadar canına tak ettiğine göre vardır bir bildiği."anne" kimliğinin yanında "kadın"ve en önemlisi "insan" kimliğine sahip bu arkadaş.bilmiyorum ne olduğunu ama fiziksel ya da psikolojik şiddete maruz kalıyorsa ya da alenen aldatılıyorsa kocasını niye çeksin dursun çocukların psikolojisine de yazık.ayrıca ister 1 çocuk ister 5 çocuk olmuştur hatadır kazadır ya da isteyerek yapmıştır mutlu olduğu dönemde yapmıştır ya da yapmak zorunda bırakılmıştır! neyin ne olduğunu bilmeden nasıl da güzel yargılayıp infaz ediyoruz yahu!

biraz gerçekçi olalım...

boşanacağın zaman yaşayacağın sıkıntıları ve şimdiki sıkıntılarını bir kağıda yaz...

sana hangisi daha kolay geliyorsa onu seç..

hem böylece etraflıca düşünmüş olursun

siz kim oluyorsunuz da başkasının anneliğini yargılayarak kendi anneliğiniizi övüyorsunuz?

siz katlanıyor olabilirsiniz ama demek ki kadıncağızın katlanılacak bir evliliği kalmamış o da bu kararı almış

ayrıca mutsuz bir evlilikte olan hep çocuklara olur, kadınlar çocuklarını bahane ederek boşanmazlar

habuki huzursuz bir ortamı onlara sunarak daha büyük bir kötülük ederler çocuklara

bundan sonrası hem çocuklar için hem de konu sahibi için çok daha güzel olur inş

Zor bir karar vermissiniz. Sizi 3 cocukla bu karari verdiginize göre cok yipranmissiniz.. Umarim bundan sonra cocuklarinizla birlikte rahat bir hayatiniz olur...

3 çocuklu bir kadın kolay kolay boşanma kararı vermez :50:demek ki artık sabrın tükenmiş çok yıpranmışsın ki bu kararı almışsın
umarım mesleğin yada sana destek olan bir ailen vardır
Allah yardımcın olsun canım

Şimdi sen muhteşem anne kazayla hamile kalıp ikiz üçüz doğurabilirsin! Mutluyken biranda dünya tersine dönebilir hiçbirşeyin garantisi yok! O yüzden insanları yargılarken azıcık vicdan sahibi olalım değil mi? Kimse 3 çocuklada 1 çocuklada çocuksuzda boşanmak istemez. Konu sahibi kardeşim Allah herşeyin hayırlısını versin senin ve evlatların için.

Son düzenleme:

demekkı özguvenınız yok yada aıleden destek almıyorsunuz yada calısmıyorsunuz maddı sıkıntınız varsa bosandıktan sonra para sıkıntısı cekıcegınız ıcın evlı kalmayı tercıh edıyorsunuz

canım haklısın iki çoğumu çok küçük yaşta doğurdum ikisi ard arda oldu 3 cünsüde 12 yıl sonra korunduğumuz halde hamile kalmışım kaç tane olursa olsun çocuklarmı asla bırakmadım bırakmamda onlarla çok yollara baş vurduk ama onların öyle mutlu olmadıklarını gördüm evime geri döndüm onlar için yaşıyorum bende bu sıkıntıları onlar mutlu olsun diye ben katlanıyorum

Bosanmak tabii kolay degil, ama sevmediginiz mutlu olmadiginiz bir evlilikde kalmakdan daha kolay.
Cünkü bosanmak bir sürec sonra hersey kopuyor ve bitiyor ve rahatliyor insan.

Bence öyle veya böyle insan evliliginde mutsuz ise ve iki tarafda bunu kurtaramiyorsan kesinlikle bitmesinden yanayim.

Cocuklara gelince onlar mutsuz bir yuvada ne kadar saglikli ve mutlu ola bilirler ?
Ayri anne babada büyüselerde her iki taraf yeterince iligilendikden sonra daha iyi bir hayat onlar icin, doya doya babalarinida annelerinide göre bilirler.

Cocuklar icin evli kalmak en büyük yanlis bence,
bir hic bir zaman hic kimse bunun icin size sükr etmicek,
siz mutsuz yillari gecirip yaslanacaksiniz
cocuklar ucup gidecek, sonunda kalacaksiniz o sevmediginiz adamla yapa yanliz, neden cocuklar icin.
Cocuklar arkalarini dönüp tsk ederiz annecigim demicekler...

Önemli olan onlari babasizda iyi yetisdire bilmek, bence.

O yüzden mutsuz iseniz bosanin, mutluluk sizinde hakkiniz....
Yolunuz acik olsun

Back
X