Boşanmak istiyorum...

KUPAKIZI44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
94
0
86
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıldır evliyim. 2 yaşında bir çocuğum var. hamileyken bilgisayarda gezinirken msn sohbet günlüklerine baktım ve şoke oldum resmen. Orada başka kadınlarla neler yaptığını öğrenince yıkıldım. Kamera açmalar, soyunmalar ve iğrenç muhabbetler... yalanlar... ne ararsanız... Tabiki büyük tepki gösterdim, hamile olmasaydım kesin ayrılırdım o zaman. Eşim "Bu bende psikolojik bir sorun. Tedavi olmak istiyorum. Kendimi engelleyemiyorum" falan dedi. Ağladı, yeminler etti bir daha yapmayacağım diye. Neyse içime sindiremedim ama unuttum o olayı. Aylar sonra yine yakaladım. Ve en son da geçenlerde yine yakaladım. Hata o sitelere üye olmak için para bile yatırmış, biz maddi sıkıntı çekerken... Ama garip olan artık ona kızmıyordum hiç. İçimdeki her şey bitti, inanılmaz soğudum. 4 gün önce de gece uyurken baktım telefonu titreşimde ve mesaj geldi. O uyuyordu. Sonra baktım erkek ismiyle kayırlı bir numara. Canım bebeğim uyudun mu falan yazmıştı. Ben de eşim gibi cevap verdim. Konuştuğum kız eşimin eski sevgilisiymiş meğer. Bana şöyle yazdı, "İkimiz de başka insanlarla evlendik ve ikimiz de mutsuz olduk" buradan anladım ki ona benimle mutsuz olduğunu söylemiş. Ben bunu eşime söyledim, beni çok sevdiğini ve aramızdaki sorunlardan dolayı o kızla dertleştiğini söyledi. Çok komik ya. Ve çok saçma. Artık ona karşı bir şey hissetmiyorum. Ben özel sektörde çalışıyorum. Gelirim iyi sayılır, ailem de kararlarımı destekler. Ne yapsam acaba? Eşimin ablasıyla konuştum, o da evlilik danışmanına falan gidin diyor ama yok ben artık onun elini tutmak, onu öpmek bile istemiyorum. İçimden gelmiyor ama çok düşündüm bunlar kızgınlıktan olmuyor. Ona kızamıyorum bile. Yani bitti bende her şey ama çocuk var ortada, ne yapmalıyım sizce. Şunu da düşünüyorum, çocuğumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. Ben bundan sonra ona sevgiyle davranamam ki. Tabi çocuk da etkilenir bu durumdan değil mi. Belki ayrılmak hepimiz için iyi olacak...?

canım anlattığına göre bu olay bir değil iki değilll baksana sonu gelmiyoo bnce önce ailene anlat. onlar zaten sana doğru yolu gösterirlerr. ayrıca ben karısını aldatan adamın sevgisine asla inanmıyorumm sende inanma canımmm

anneme anlattım. ağladı kadıncağız. ben kimseye değil o çocuğa acıyorum diye... Haklısın evet, bence bu tarz şeyler yapan birinin hem saygısı hem de sevgisi yoktur. Eminim devam etsek, her şey daha kötü olacak...

öyle canımm maleseff. aslında sana işte bu seferlik çocuğun için unut affet falan demek isterdim ama bu eski sevgili olayı çok sinir etti benii. ayrıca kocanda hadi seni düşünmüyo çocuğunuda mı düşünmüyoo.

Canim sen kararini vermişsin, çokta doğru bir karar vermişsin.
Bundan sonra Allah karsıma gercekten bu kadar ahlaksız
olmayan birini çıkarsın inşallah.

Allah hakkında herşeyin hayırlısını versin.

Bu adamdan sana hayır gelmez maalesef.
Yarın açığa çıkarırsın yine özür diler,öbürgün yine aynı.
Boşa zamanını harcama bence.Ayrılıp kendi yolunu çiz.

evet ben de zaten ilk olaylar hadi neyse, psikolojik falan dedi katlanmaya çalıştım ama eski sevgili de psikolojik. Bence ondaki kişilik meselesi. Bunun farkına vardım tam olarak. Artı onu gerçekten istemiyorum, ayrılmak benim için en iyisi olacak, çok yıprandım, bildiğiniz gibi değil, o eve girmek bile istemiyorum. Ve istiyorum ki ayrılsak da anlaşarak olsun, bir tatsızlık olmadan olsun...

canımm en doğru kararı yne sen verirsinn

ayrıca evt ayrılırsanızda anlaşarak olsun. sonuçta çocuğunuz var görüşmek zorundasınız. siz iyi olun ki çocuğunuz zarar görmesinn

hayatın kocanın arkasından bilgisayarını,telefonunu kurcalayarak

dedektif gibi gezinerek geçmez ki

3 sene de bi sürü vukuatı var 10 kere de affetsen adam belli değişmez

en ufak bi boş anında boşluğu dolduracak bi sürü şey bulmuş maşallah

işin var ailen de arkanda ben olsam bi daha affetmezdim kaç kere affetmişsin değişen birşey olmamış

ne şerefsiz adammış ya.
adam bile değil hatta..
bence hiç düşünmeden boşanmalısınız.
çocuğunuz o ortamda büyürse, sizin birbirinize olan sevgisizliğinizden kötü etkilenecektir.
boşanırsam çocuğum nasıl etkilenir diye düşünmeyin bence, çünkü evli kalırsanız daha kötü etkileneceği ortada.
allah yardımcınız olsun.

kesinlikle boşanmalısın evi yuvası ve gül gibi karısı varken başkasından meded uman kameralarda iğrenç görüntülerle zevklerini tatmin eden adamdan senin çocuğuna baba da olmaz. hemen boşan. madem çalışıyorsun çocuğu da sana verirler. hayat böyle geçmez.

eşinizin bu bir hatası olsa ,şans verın deneyın derdım .

herkes hata yapabılır ve herkes bir sansı hakeder dıye dusunurum .

ama ,esınızın vukuatları bır degıl ıkı degıl ve sonuncu da olmayacak gıbı

bosanma kararınız da kararlı olmanız sızın ıcın hayırlı olan .

ki sızde zaten hersey bıtmıs .tek başına yalnızlık ,

bırlıkte oldugunuz kısıyle cektıgınız yalnızlık kadar acı degıldır .

mutsuz bır yuva da cocuk yetıstırmek de cok saglıklı olmaz zaten .

.

canım çok şanslısınki o adamdan soğumuş bir şekilde ayrılmak istiyorsun.. bir sürü kadın görüyoruz aldatılmaları görsede sevdiği için ayrılamayan..
Allah yardımcın olmuş bence hem olayları görmeni sağlayarak hemde seni ondan soğutarak..
keşke bütün bunlar olmasaymış ama olmuş.. bundan sonra sen ve çocuğun çok mutlu olursunuz inşallah..

çocugunuz için ayrılmak istemiyorsunuz ama emin olun çocugunuz böyle daha çok zarar görecektir. daha önce uyardıgınız halde aynı sapkınlıklara devam eden birine ne kendi ne de çocugunuzun hayatını emanet edemezsiniz. Bir gün aynı şeyleri çocugunuzun gördüğünü, duydugunu düşünsenize. O evde neler yaşanır, huzur kalmaz yada çocugunuzun psikolojisi bozulur, kendisi aynı şeyleri yapar, ilerde cinsel hayatında bile sorunlar oluşabilir. Bence en iyisi olay çevrenizde yankılanmadan güzelce bitirin. Hakkınızda hayırlısı olur inş.

bu mesajları, msn sohbetlerini kaydedin elinizde delil bulunsun

Kocamın kamerada soyunduğunu anladığım an ondan buz gibi soğurdum saygı maygı kalmazdı bende, aldatıyorsan bile raconu vardır kamerada soyunmak ne yaa bu ne komik bir şey...

gerçi bekarım anlamamnihayetinde yorumda yaptım ama (bi mahsuru var mı acaba?)sivri zekanın biri çıkıp bekarlar anlamaz yavrum boşanma o kadın için yuvanı yıkma falan diyip kokuşmuş evlilik kurumunu sürdürmen için sana fikir verebilirler...
boşa gitsin adam zaten azgınlığı yüzünden kamerada soyunacak kadar aşağılara çekiyorsa kendisini...

sen mi kabahatli olcaksın boşanınca yani...

50 yaşına gelse yıne aldatır.nasıl olsa 1 2 3 dememişsin affetmişsin

hani bir laf var beni bir kez kandırırsan yazıklar olsun sana
2.kez kandırırsan yazıklar olsun bana diye...

senin affetmelerin buna dönmüş.

açıkçası şunu merak ettim. ilk defa onun msn kayıtlarını gördüğünüzde kızdınız ondan iğrendiniz ama hamilelikten dolayı ayrılmadınız olanları UNUTTUNUZ??? gerçekten yaşanan butür olayları unuttumuz mu tekrardan o kişi sevdiğiniz adam oldumu kusura bakma çok özel olacak ama sormak lazım yinede sevişirken bu olayları hatırlamadınız mı? size aşkını ilan ederken içiniz kan ağlamadı mı? bu kadar kolay mı oldu unutmak...

Son düzenleme:
Elbette ayrılın...Hayatınıza yeni bir sayfa açın..Elle tutulur yanı yok...Böyle bir adamla evli kalmaya devam ederseniz çocuğunuz faydadan çok zarar görecektir...

Ortada aldatmalar,yalanlar olunca evlilik danışmanına gitme tavsiyesi de bana çok saçma geliyor ayrıca......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…