- Konu Sahibi KUPAKIZI44
-
anneme anlattım. ağladı kadıncağız. ben kimseye değil o çocuğa acıyorum diye... Haklısın evet, bence bu tarz şeyler yapan birinin hem saygısı hem de sevgisi yoktur. Eminim devam etsek, her şey daha kötü olacak...
evet ben de zaten ilk olaylar hadi neyse, psikolojik falan dedi katlanmaya çalıştım ama eski sevgili de psikolojik. Bence ondaki kişilik meselesi. Bunun farkına vardım tam olarak. Artı onu gerçekten istemiyorum, ayrılmak benim için en iyisi olacak, çok yıprandım, bildiğiniz gibi değil, o eve girmek bile istemiyorum. Ve istiyorum ki ayrılsak da anlaşarak olsun, bir tatsızlık olmadan olsun...öyle canımm maleseff.aslında sana işte bu seferlik çocuğun için unut affet falan demek isterdim ama bu eski sevgili olayı çok sinir etti benii. ayrıca kocanda hadi seni düşünmüyo çocuğunuda mı düşünmüyoo.
evet ben de zaten ilk olaylar hadi neyse, psikolojik falan dedi katlanmaya çalıştım ama eski sevgili de psikolojik. Bence ondaki kişilik meselesi. Bunun farkına vardım tam olarak. Artı onu gerçekten istemiyorum, ayrılmak benim için en iyisi olacak, çok yıprandım, bildiğiniz gibi değil, o eve girmek bile istemiyorum. Ve istiyorum ki ayrılsak da anlaşarak olsun, bir tatsızlık olmadan olsun...
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıldır evliyim. 2 yaşında bir çocuğum var. hamileyken bilgisayarda gezinirken msn sohbet günlüklerine baktım ve şoke oldum resmen. Orada başka kadınlarla neler yaptığını öğrenince yıkıldım. Kamera açmalar, soyunmalar ve iğrenç muhabbetler... yalanlar... ne ararsanız... Tabiki büyük tepki gösterdim, hamile olmasaydım kesin ayrılırdım o zaman. Eşim "Bu bende psikolojik bir sorun. Tedavi olmak istiyorum. Kendimi engelleyemiyorum" falan dedi. Ağladı, yeminler etti bir daha yapmayacağım diye. Neyse içime sindiremedim ama unuttum o olayı. Aylar sonra yine yakaladım. Ve en son da geçenlerde yine yakaladım. Hata o sitelere üye olmak için para bile yatırmış, biz maddi sıkıntı çekerken... Ama garip olan artık ona kızmıyordum hiç. İçimdeki her şey bitti, inanılmaz soğudum. 4 gün önce de gece uyurken baktım telefonu titreşimde ve mesaj geldi. O uyuyordu. Sonra baktım erkek ismiyle kayırlı bir numara. Canım bebeğim uyudun mu falan yazmıştı. Ben de eşim gibi cevap verdim. Konuştuğum kız eşimin eski sevgilisiymiş meğer. Bana şöyle yazdı, "İkimiz de başka insanlarla evlendik ve ikimiz de mutsuz olduk" buradan anladım ki ona benimle mutsuz olduğunu söylemiş. Ben bunu eşime söyledim, beni çok sevdiğini ve aramızdaki sorunlardan dolayı o kızla dertleştiğini söyledi. Çok komik ya. Ve çok saçma. Artık ona karşı bir şey hissetmiyorum. Ben özel sektörde çalışıyorum. Gelirim iyi sayılır, ailem de kararlarımı destekler. Ne yapsam acaba? Eşimin ablasıyla konuştum, o da evlilik danışmanına falan gidin diyor ama yok ben artık onun elini tutmak, onu öpmek bile istemiyorum. İçimden gelmiyor ama çok düşündüm bunlar kızgınlıktan olmuyor. Ona kızamıyorum bile. Yani bitti bende her şey ama çocuk var ortada, ne yapmalıyım sizce. Şunu da düşünüyorum, çocuğumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. Ben bundan sonra ona sevgiyle davranamam ki. Tabi çocuk da etkilenir bu durumdan değil mi. Belki ayrılmak hepimiz için iyi olacak...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?