Boşanmak istiyorum...

butun sayfaları okudum bu sayfada kımse kupakızına ayrılma demıyor anladıgım kadarıyla bır arkadas baska konuyu bu konuya tasıyarak yanlıs yonlendırme yapmıs ortalıgı fena halde karıstırmıs

Karşımda bir İNSAN, o insanda bir baş, o başta bir BEYİN ve o beyinde bir zeka görünce, inan çok sevindim, hayır, bireysel olarak değil, Türk kadını adına daha çok..

Kadınımızın, düşünme, okuma, okuduğunu anlama kabiliyetini yitirmiş olarak kesin ve net bir yargıya varacakken, sizin bu yorumunuzu görünce bu yargımdan vazgeçtim..İyiki, siz ve sizin gibi analiz sentez kabiliyeti olan kadınlarımız varda; Avrupa'da ve gelişmiş olan ülkelerde, Etiyopya, Kenya, Somali'nin ilkel kabilelerinin kadınlarının gördüğü muameleyi görmüyoruz..

Konu sahibini tenzih ediyorum; kadınlarımız bu vahim durumdan kurtulamadıkları sürece, yani anlama, anlatma, okuma, okuduğunu anlama, analiz edip sentezleyebilme gibi modern zamanların, olmazsa olmazlarının başında gelen bu yetenek ve sonradan kazanılabilen bu becerilere sahip olmadıkları sürece, aldatılmaya, kavgaya, sokak ortasında dayak yemeye, namus cinayetlerine kurban gitmeye, insanca muamele görememeye maruz kalacaktır..
Eğitimin önemi bu noktada ortaya çıkıyor..
Kitabın ve ABC nin, kalemin ve düşüncenin, kağıdın ve anlatmanın ne olduğunu bilmeyen kadın, ne konuşup ne akıl verebilir.. !!!

Konu sahibi arkadaşım zaten gayet akıllı ve zeki birine benziyor, o ne yapacağını çok iyi biliyor..

Bu topikte, alıntılar üzerinden polemiğe giren, hakaret eden herkes uyarı aldı, alacaktır.
Lütfen kişilere değil konuya yorum yapınız...

Canım hayır tabiki. Asla unutmadım. Unutmadığım için ondan soğudum zaten.

Merhaba arkadaşlar. Bütün yorumlarınızı okudum. Hepinize teşekkür ederim. Ben kesin kararımı verdim ve kendisine de söyledim. Dünyadaki bütün insanlar karşımda olsa kararım kesin dedim. Önce bir şans daha falan istedi ama benim kararlılığımı görünce çirkefleşti. Annemi suçlamaya başladı, neymiş ben dolduruşa geliyormuşum. Oysa ki anneme olayı en son durumda anlattım. Daha önce hiçbir şey söylememiştim bile. Her neyse kısacası gerçek yüzünü daha da açık gösterdi. Ben kararımı verdim. Dilerim hepimiz mutlu oluruz geri kalan hayatımızda. Hepinize çok teşekkürler.

sorun başka bişey olsaydı tereddütsüz ayrılma yeniden deneyin düzelir felan derdim fakat senin beyfendide ahlaki bir çötüntü var bence bu adam iflah olmaz ben olsaydım bu kadar aşağılık şeyler yapanbirisine ne dokunur nede dokundutturdum sen nasılda affetmişsin bravo çok mide kaldırıcı ihantin ençirkin örneklerinden biri.
evet ortada bire çocuk var gönül isterdiki beraber sevgiyle aynı evde büyütün ama olmayınca olmuyor işte

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım..
Dua ediyorum sen ve yavrun için..
ALLAH'A Emanet Olun..

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım..
Dua ediyorum sen ve yavrun için..
ALLAH'A Emanet Olun..

zaten erkek mılletı ısıne gelmeyınce hemen kendı suclarını baskasına yıkıp cırkeflesmeye baslıyorlar,en dogru kararı vermıssın canım bundan sonrakı hayatında mutluluklar dılerım...

üzüldüm açıkçası ama olanla ölene çare yok.dilerim geri kalan hayatınızda çok mutlu olun.Allah yardımcınız olsun

Küfür yok hakaret yok sadece ALLAH'ın vermiş olduğu cezayı hor gören arkadaşa KUR'AN ayetiyle cevap verdim.

Lütfen forum yönetiminden bir cevap bekliyorum.

Ha eğer diyorsanız bu forumda ALLAH'tan kitaptan örnekler vermek yasak (ki benim bildiğim sadece küfür ve hakaret yasak) onu da anlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…