Boşanmak istiyorum...

Kımse kımsenın yazdıklarını begenmek zorunda degıl kalkıpta kımsenin kımseye hakaret etmeye hakkı yok ya yuvanı kurtar dedım evlenmeden bekarlar evlılerı anlamz dedım olay oldu ya

asıl sen kendıne yakısan yorumu yapmıssın sıvrı zeka nedemek?burda kım senın bekarlıgınla dalga gectıde sen kıme laf soledın?kıme soledıgın ortada Benım anlamadıgım sey bısey soluceksen zamanında soluceksın sonradan sacma sapan bır yerde laf sokmakta neyın nesıterbıyesızlık almıks basını yurumus kımsenın kımseye hakaret etmeye hakkı yokyemın ederım elım ayagım tıtrıyo yazmak ıstıyorum ama yazamıyorum yazık ya cok yazık bır ınsana yuvanı kurtar dedım dıye olay oldubenım butun dunyam kk oldu herkezı nekadar cok severek anlayarak yorum yaptım hıc aklıma gelmezdı cok sevdıgım kkmda bole hakaretlere maruz kalacagım kotu nıyetle laf sokulacagı Bıde ıster uzerıne al ıster alma dıye kıvırmaya calısıyor bıraz durust ol neyse bır daha buraya senınle ılgılı bırsey yazmıcam

Kımse kımsenın yazdıklarını begenmek zorunda degıl kalkıpta kımsenin kımseye hakaret etmeye hakkı yok ya yuvanı kurtar dedım evlenmeden bekarlar evlılerı anlamz dedım olay oldu ya:53:

gerçekten böyle demiştin haklısın evet

Ben sana o konuda cevap yazmıştım zaten baksaydın görürdün...

terbiyesiz lafını da iade ediyorum sana...kavga çıkarmaya çalışan sensin terbiyesiz ben oldum.
sivri zekayı illa alınacaksan takdiri sana bırakıyorum...
sen dalga geçerken iyi biri bişey deyince hakaret. ne güzel dünya değil mi
bende birşey yazmıycam zaten kızın konusunu saçma bir hale getirdik

Aksine bekarlar bu tur konulari daha iyi anlar cunku objektif okurlar ve karar verirler. Duygularini kullanarak hareket etmezler. Neyse o. Konu sahibine gelince, bildigim kadariyla sanal sexte bir bagimliliktir. Internette cok az bir paraya sanal sex yapan kadinlar bile var. Esin alismis ve birakamiyor olabilir. Sogudum diyorsan , sonu yoksa bosanman en iyisi. Senin icin ve cocugun icin hakkinda hayirlisi olsun.

Son düzenleme:

sen bana laf soktugun ıcın hakaretın olan s.i.v.r.i z.e.k.a lafınıda ben sana ıade edıyorumben kımınle dalga gecmısım asıl sen kendınce hakaret ederek dalga gecıyorsun ben kımseye sıvrı zeka kokusmus demedım neyse sevıyen yerlerde senınle bırdaha muhattap olmam yazdıklarında gereklı yerlere yonlendırıldı zatenzaman kaybısın!

sen şu okuduğunu bi anla önce ben sana mı kokuşmuş demişim evlilik kurumuna mı?
farkettiysen orada sivri zekanın biri diyerek başladığım cümlemi sana fikir verebilirLER diye çoğul eki kullanarak da bitirmişim keşke daha önce farkedip düzenleyerek bazı sivri zekalılar deseymişim en azından üstüne kalmazmış

ben zaman kaybıysam sen nesin acaba.

de get be de get ılerı zekalı ınsan de get

de get be de get ılerı zekalı ınsan de get

işin içinden çıkamayınca de get

o da iyiymiş. senden ileri olmayımda öyleyimdir çok şükür...okuduğumu anlarım yani.

ileri zekalıyla neyi kastettiğini biliyorum ve aynen sana iade ediyorum canım

Kımse kımsenın yazdıklarını begenmek zorunda degıl kalkıpta kımsenin kımseye hakaret etmeye hakkı yok ya yuvanı kurtar dedım evlenmeden bekarlar evlılerı anlamz dedım olay oldu ya

Arkadaşım, hiç sinirlerini bozma..
Bekara avrat boşamak kolaydır, diye bi laf vardır, o yüzden dikkate alma..
Zaten kk da, bi 'AYRIL, BOŞAN KOMİTESİ' var..
Kimin kocasıyla sorunu varsa, ayrılmalısın, boşanmalısın-ı yapıştırıyorlar..
Yuva yıkmak ne kadar kolay geliyor onlara..

Damlarlar birazdan komite üyeleri..

Sen hiç canını sıkma, o geçen günki konuda da bu konuda da tribündeydim..
O konuda da haklı ve yerinde yorumlar yaptın..Ne olursa olsun yuvayı kurtarmak için ılımlı yaklaştın..Sular bulanmadan durulmazmış..

Çekmeyen bilemez, anlayamaz..
O yüzden hiiiiiç canını sıkma..

Bol keseden atıp savuranlara tepki verilmesi kadar doğal birşey olamaz..
En ufak bi anlaşmazlıkda dahi, hemen herkese ayrıl boşan diyen zihniyet, bana göre, aile ve yuva kavramından uzak kalmış yapıdadır..Altında kimbilir nasıl bir amaç yatıyor..Kimbilebilir????

Şimdi,
sakin ol ve aynı paraleldeki insanlarla muhatap ol..

Senin yorumlarını doğru buluyorum ve takipçinim canım..

Çok ufak bir anlaşmazlık mı bu şimdi yani ??

Yuva mı kalmış ortada kurtarılacak ?

( Ayrıl boşan diyen zihniyetten biri olarak çok kötü niyetler besliyorum konu sahibi hakkında... Kuzenime ayarlıcam,uzun zamandır sanal yoldan gözüme kestirmiştim de kendisini..Tövbe tövbe yaaa... )

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm ama bir o kadar da tanıdık geliyor ya artık hikayeler iyice tiksiniyorum bu erkeklerden.
Size söyleyeceğim tek şey, BOŞANIN.

Bir kere affetmişsiniz ama bu adam değişmeyecek belli. Üstelik eski sevgilisine sizinle mutlu olmadığını söylemiş, sorunlarınız varken başka kadınlarda teselli bulması en tehlikeli durumlardan bir tanesidir zaten.

Bir çocuk gözünden yazıyorum, ANNE BOŞAN....Ben böyle bir ADAMA BABA demek istemiyorum ve senin mutsuzluğun ileride beni daha çok üzecek buna emin ol...

Çocuğunuzu seviyorsanız aslında boşanmalısınız, çoğu kadın bu hataya düşüyor, o kadar çok çocuk var ki bu tarz ailelerde büyüyen, sorsanız onlara: Babalarının yüzlerini görmek istemiyorlar bile, annelerine üzülmekle geçiyor ömürleri, ama anne bir türlü cesaret edip boşanamıyor.

Sular bulanmadan durulmaz ya o suyun da bir bulanma derecesi var bence... aşırı bulanınca bataklık olur? ahlaki değererini yitiren eşle muhatap olmak uzatmak yaşayana büyük acı... ben de ne olursa olsun ya evlilik ya ölüm mantığına sinir oluyorum... çok yazık..

canım cok tesekkur ederım ya buduumdan dolayı konu sahıbınden cooooooooooooooook ozur dılerım sınırlerıme hakım olamadıgımdan cvp vermek zorunda kaldım,canım durumu anlamayan arkadaslarada anlatmak ısterım,bundan bırkacgun evvel,nıhayetınde bende aldatıldım dıye bır konu vardı bılrsınız belkı bosan yorumlarını gorunce aynen sole emınım bunu yazanlar bekardır,bosanma yuvanı kurtar kardesım dedım, sonradan olayın benım anladıgım gıbı olmadıgını farkettım.tabı( sıvrızekayım )ya ondandır adam meger 2senelık ılıskısı varmıs,bende daha ılıskının basındalar adam seytana uymak ıstemedıgı ıcın karısına benı bu kadından kurtar hata yapmak ıstemıyorum dedıgını zannettıgım ıcın o yorumu yapmıstım,tamamıyle ıyı nıyetımle cunku ben bosanmıs bır ailenın cocuguyum babamla 20 yıldır gorusmuyoruzbunun acısını cok ıyı bıldıgımden bır bosanma mevsuzunda ıcım cız edıyoray o sahısla beraber bıkac kısı olebır hale getırdıler kı yorumumu sankı butun aldatan adamları affedın demıssım gıbı buyutup sısırdıler kaclere anlatmaya calıstım anlamadılar aldatma konusuna okadarda yumusak bakmıyorum onların sandıgı gıbı daha oncekı yorumlarımı okuyanlar bılırler,hayır benım anlamadıgım o konuda bana bırsey yazmayıp yukardakı sahıs bu konuda bana laf sokup kendınce artıstlık yapmaya calısıyor benım anlıyacagımı zannetmemıstır tabı:kaldıkı ben aldatadan adamı bosama desem bıle kımsenın kalkıp bana hakaret etmeye hakkı yokıstedıgım yerde ıstedıgım yorumu yaparım kımse begenmek zorunda degıl benımde begenmedıgım yorumlar oluyor gıdıpte baska konularda kısının arkasından konusupta hakaret edıcek kadarda hadsız degılım cok sukur

Son düzenleme:
mesaj tekrarı.....................

Halimize şükür kızlar yine de en azından boşanma,ayrı hayat kurma şansımız var... zina yüzünden halkın önünde işkenceye uğrayan kadını gördüm az önce haberlerde nasıl bir dünyada yaşıyoruz yazıklar olsun ya!!

mesaj tekrarı............................

Bir borç harç durumu olur,hastalık olur,geçici işsizlik vs olur yuvanı yıkmazsın,gereken fedakarlıkları yaparsın...

Ama koca aldatsın,şiddetin her türlüsünü uygulasın sonra da kadın yuvayı dişi kuş yapar deyip yuvamı kurtardım desin,o evliliğe devam etsin ..Oldu....

Maddi durumu müsait olmayan,vasıflı bir mesleği olmayan kadınlar bile gerekirse evlere temizliğe gidiyor,merdiven siliyor yine de kendisinin ve çocuğunun rızkını çıkarmayı biliyorlar alın terleri ile kazanıp onurlarını koruyarak........Şerefsiz bir koca ile devam etmiyorlar hayata......

Bekara boşamak kolay tabiri var ya burada kulanılan bekara yorum yapmak ta düşmezse,,, evi olup kocasının ihanetini görmeden o acıyı çekmeyen evli kişilere de ''boşanma''yorumu yapmak düşmez....

ya bak sana cvp vermıcem dıyorum ama sınırıme hakım olamıyorum ben neden ısın ıcınden cıkamıyayım sen kacgunluk konuyu neden bukonuya tasıma geregı duydun benım gormuyecegımı anlamıyacagımı sandın emınım bılıyomusun sen cok kotu kalplı bırısın ıkıyuzlusun neden okonuda bana laf sokup hakaret etmedın de geldın bu konuda arkadamdan atıp tutuyosun yerımıydı bu konu?tek amacın artıslık yapıp türübün toplamakmılletı gaza getırıp tu ka ka yaptıracak kendınce yanlıs konudasın guzelım kacgun oncede kaldı o mevzu, keske acık yureklılıkl,e ozaman yazsaydın bu dusuncelerını yazık ıcınde kalmıs demekkı

Canım yanlış anlaşılma olmuş aranızda... sen de konuyu tam bilmeden yoroum yapmışsın yanlış değerlendirme olmuş ama anlaşıldı artık.. üzmeyelim kırmayalım birbirimizi lütfen... biz birbirimize destek olmak yerine sinirimizi bozuyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…