- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi KUPAKIZI44
-
ay ister alın ister alınma laf ortada alınan alınabilir bekarlarla dalga geçmek moda bu sıtede. Bekarlar anlamaz modunda olan bütün kadınlaraydı benım lafım, bunu yapan tek sen değilsin...
Kendıne yakışan yorumu yapmışsın ne diyim? Kavga mı edelım şimdi?
Kımse kımsenın yazdıklarını begenmek zorunda degıl kalkıpta kımsenin kımseye hakaret etmeye hakkı yokya yuvanı kurtar dedım evlenmeden bekarlar evlılerı anlamz dedım olay oldu ya:53:
asıl sen kendıne yakısan yorumu yapmıssın sıvrı zeka nedemek?burda kım senın bekarlıgınla dalga gectıde sen kıme laf soledın?kıme soledıgın ortadaBenım anlamadıgım sey bısey soluceksen zamanında soluceksın sonradan sacma sapan bır yerde laf sokmakta neyın nesı terbıyesızlık almıks basını yurumus kımsenın kımseye hakaret etmeye hakkı yok yemın ederım elım ayagım tıtrıyo yazmak ıstıyorum ama yazamıyorum yazık ya cok yazık bır ınsana yuvanı kurtar dedım dıye olay oldu benım butun dunyam kk oldu herkezı nekadar cok severek anlayarak yorum yaptım hıc aklıma gelmezdı cok sevdıgım kkmda bole hakaretlere maruz kalacagım kotu nıyetle laf sokulacagı Bıde ıster uzerıne al ıster alma dıye kıvırmaya calısıyor bıraz durust ol neyse bır daha buraya senınle ılgılı bırsey yazmıcam
gerçekten böyle demiştin haklısın evet
Ben sana o konuda cevap yazmıştım zaten baksaydın görürdün...
Terbiyesiz lafını da iade ediyorum sana...kavga çıkarmaya çalışan sensin terbiyesiz ben oldum.
Sivri zekayı illa alınacaksan takdiri sana bırakıyorum...
Sen dalga geçerken iyi biri bişey deyince hakaret. Ne güzel dünya değil mi
Bende birşey yazmıycam zaten kızın konusunu saçma bir hale getirdik
Kocamın kamerada soyunduğunu anladığım an ondan buz gibi soğurdum saygı maygı kalmazdı bende, aldatıyorsan bile raconu vardır kamerada soyunmak ne yaa bu ne komik bir şey...
gerçi bekarım anlamamnihayetinde yorumda yaptım ama (bi mahsuru var mı acaba?)sivri zekanın biri çıkıp bekarlar anlamaz yavrum boşanma o kadın için yuvanı yıkma falan diyip kokuşmuş evlilik kurumunu sürdürmen için sana fikir verebilirler...
boşa gitsin adam zaten azgınlığı yüzünden kamerada soyunacak kadar aşağılara çekiyorsa kendisini...
sen mi kabahatli olcaksın boşanınca yani...
50 yaşına gelse yıne aldatır.nasıl olsa 1 2 3 dememişsin affetmişsin
hani bir laf var beni bir kez kandırırsan yazıklar olsun sana
2.kez kandırırsan yazıklar olsun bana diye...
senin affetmelerin buna dönmüş.
sen bana laf soktugun ıcın hakaretın olan s.i.v.r.i z.e.k.a lafınıda ben sana ıade edıyorumben kımınle dalga gecmısım asıl sen kendınce hakaret ederek dalga gecıyorsun ben kımseye sıvrı zeka kokusmus demedım neyse sevıyen yerlerde senınle bırdaha muhattap olmam yazdıklarında gereklı yerlere yonlendırıldı zaten zaman kaybısın!
kocamın kamerada soyunduğunu anladığım an ondan buz gibi soğurdum saygı maygı kalmazdı bende, aldatıyorsan bile raconu vardır kamerada soyunmak ne yaa bu ne komik bir şey...
Gerçi bekarım anlamamnihayetinde yorumda yaptım ama (bi mahsuru var mı acaba?)sivri zekanın biri çıkıp bekarlar anlamaz yavrum boşanma o kadın için yuvanı yıkma falan diyip kokuşmuş evlilik kurumunu sürdürmen için sana fikir verebilirler...
Boşa gitsin adam zaten azgınlığı yüzünden kamerada soyunacak kadar aşağılara çekiyorsa kendisini...
Sen mi kabahatli olcaksın boşanınca yani...
50 yaşına gelse yıne aldatır.nasıl olsa 1 2 3 dememişsin affetmişsin
hani bir laf var beni bir kez kandırırsan yazıklar olsun sana
2.kez kandırırsan yazıklar olsun bana diye...
Senin affetmelerin buna dönmüş.
de get be de get ılerı zekalı ınsan de get
Kımse kımsenın yazdıklarını begenmek zorunda degıl kalkıpta kımsenin kımseye hakaret etmeye hakkı yokya yuvanı kurtar dedım evlenmeden bekarlar evlılerı anlamz dedım olay oldu ya
arkadaşım, hiç sinirlerini bozma..
Bekara avrat boşamak kolaydır, diye bi laf vardır, o yüzden dikkate alma..
Zaten kk da, bi 'ayrıl, boşan komitesi' var..
Kimin kocasıyla sorunu varsa, ayrılmalısın, boşanmalısın-ı yapıştırıyorlar..
Yuva yıkmak ne kadar kolay geliyor onlara..
Damlarlar birazdan komite üyeleri..
Sen hiç canını sıkma, o geçen günki konuda da bu konuda da tribündeydim..
O konuda da haklı ve yerinde yorumlar yaptın..ne olursa olsun yuvayı kurtarmak için ılımlı yaklaştın..sular bulanmadan durulmazmış..
çekmeyen bilemez, anlayamaz..
O yüzden hiiiiiç canını sıkma..
Bol keseden atıp savuranlara tepki verilmesi kadar doğal birşey olamaz..
En ufak bi anlaşmazlıkda dahi, hemen herkese ayrıl boşan diyen zihniyet, bana göre, aile ve yuva kavramından uzak kalmış yapıdadır..altında kimbilir nasıl bir amaç yatıyor..kimbilebilir????
şimdi,
sakin ol ve aynı paraleldeki insanlarla muhatap ol..
Senin yorumlarını doğru buluyorum ve takipçinim canım..
işin içinden çıkamayınca de get
o da iyiymiş. senden ileri olmayımda öyleyimdir çok şükür...okuduğumu anlarım yani.
ileri zekalıyla neyi kastettiğini biliyorum ve aynen sana iade ediyorum canım
ya bak sana cvp vermıcem dıyorum ama sınırıme hakım olamıyorum ben neden ısın ıcınden cıkamıyayım sen kacgunluk konuyu neden bukonuya tasıma geregı duydun benım gormuyecegımı anlamıyacagımı sandın emınımbılıyomusun sen cok kotu kalplı bırısın ıkıyuzlusun neden okonuda bana laf sokup hakaret etmedın de geldın bu konuda arkadamdan atıp tutuyosun yerımıydı bu konu?tek amacın artıslık yapıp türübün toplamak mılletı gaza getırıp tu ka ka yaptıracak kendınce yanlıs konudasın guzelım kacgun oncede kaldı o mevzu, keske acık yureklılıkl,e ozaman yazsaydın bu dusuncelerını yazık ıcınde kalmıs demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?