Boşanmak istiyorum...

canım herşeyin bir bitme noktası vardır,
senin duygularında bitme noktasına gelmiş,
yapacağın tek şey kağıt üzerinde de bitirmek,
emin ol bitme noktasından sonra ne olursa olsun insanın canı yanmıyor,
daha sağlıklı bir ortamda çocuğunu büyüteceğini düşün ve biran önce hayatına yeni bir sayfa aç, mutluluklar....

Tamamen aynı olayları bende yaşadım ve okurken kendimi gördüm cümlelerinde... ben anında dava açıp boşanmıştım çünkü böyle pisliklerle değil hayat geçirmek 1 saatini geçirmek bile tahammül edilecek gibi değil... 1 kez y apan 1000 kez yapar ve değişmez tatlım.....

Sana kendimden örnekler vereyim tatlım.... Herkes evlilik danışmanı olmuştu aman düşün aman yapma derken... bizde maddi sorun falan da yoktu eşim gizli bir tehlikeymiş ki hiç hissettirmemişti bana... bende zeki sanırdım kendimi:))msn yazışmalarını okurken bir yazışması dikkatimi çekmişti ''yalnızım bu hayatta ve ölsem gitsem yaşlansam huzurevine mi düşe ceğim ciddi bir ilişki için dua ediyorum yazmış'' o an öldürsem azdı (boşan değişmez bunlar

Eğer sizinle mutsuzsa bu alışkanlık sonradan olmuştur ama benim tahminim daha önceden alışmış.doyumsuzluk yaratır sanırım bu durumlar.o yüzden tekrarlar.Bilmiyoruz ki bir çok erkek yapıyor.Bunlar dışarıda saygı duyduğumuz vakur insanlardır.sanal dünya diye bir gerçeğimiz var.
çocuğun olduğun için bir düşün derim.diğer yönleri iyi ise.heleki iyi bir babaysa.zor bir durum.eşini sevmiyorsan hiç çekme derim.hamileyekn ve çocuk küçükken erkek biraz arka planda kalıyor.çocuk büyüdükçe ortak paylaşımlarınız artabilir.geçmiş olsun canım.

Msn falan silmek lazım pc lerden..Evlendik, msn vs türü chatleşmeler de bitti bizim pc de..

Son düzenleyen: Moderatör:
Msn falan silmek lazım pc lerden..Evlendik, msn vs türü chatleşmeler de bitti bizim pc de..

erkek arkadaşımda sizin gibi düşünüyor ama ben yanaşmıyorum. o kıskançlığından böyle istiyor face de bir erkek benim paylaşımımı beğense bizimkisi sinir krizine girer. ben ona karışmam o kadar kavga ettik bu konuda en son birbirimizi eklemekmişken geri çıkarttık ama evlilik olursa iş zor. benimki şimdi susuyorda evlenince çenesi durmaz zaten bu face yüzünden kadınlar erkekler eşlerini aldatıyor diye başlar artık...

Canim sen kararini vermişsin, çokta doğru bir karar vermişsin.
Bundan sonra Allah karsıma gercekten bu kadar ahlaksız
olmayan birini çıkarsın inşallah.

Allah hakkında herşeyin hayırlısını versin.

Aynen öyle.Alışmış kudurmuştan beterdir hesabı.

Vallahi ben de boşan diyenlerdenim ve bekarım.

Aynı şey benim de aklıma geldi.

Danışılacak evlilik mi kalmış ki ?

Allah yolunuzu açık etsin.

Bu olayları yaşamayan bilmez kızlar... olay sadece aldatılmak değil insanın aptal yerine konması var... senin yüzüne gülüyor adam ve evden çıkıp gidiyor başka kadınlara aynı yalanlar... eve dönüyor tekrar bir yalan rüzgarı... böyle hayat geçmez ki.. bir de o adamla yattığınızı düşünün( Allah kimseye vermesin böyle bir aldatılma(

affedilemez bi durum
kesinlikle affetme, gerçi yinede sen bilirsin ama...

ahh keşke hemen hamile kalmasaydın

Tatlım sen dürüst,namuslu,düzgün bir eş olmuşsun adam adilik yapmış senin suçun ne ki? ve hayat devam ediyor şimdi üzülürsün ama sonradan yeni bir hayat kurarsın kendine... güzel düzgün bir gelecek... huzursuz yaşanmaz ve o adamla da huzur bulamazsın artık... ben de çok ağlamıştım boşandığımda senin şu anki hislerini çok iyi anlayabiliyorum

sen herşeye göz yumup çocuğun için affedersen eğer kendini kaybedersin kendine saygın kalmaz ...
göz yumma görmezden gelme ... bu senin kendine yaptığın en büyük kötülük olur canım...
boşanmak hayatın sonu değil...çocuk açısından da çok sorun olmaz çocuğu zaten mahkeme sana verecek babasıda istediği zaman görür...
baba sevgiisiylede büyümüş olur...
ben senin yerinde olsam %100 boşanırım...
sen ona bir kez şans vermişsin...
adam olsaydı düzelirdi...

Bence hayatta en önemli olan unsur huzur... huzursuz asla yaşanmaz... senin huzurun yoksa çocuğunun da huzuru olmaz... eski sevgili gece mesajlar falan atabildiğine göre adam iyice uçmuş konu sahibi olsaydı da dertleşmiş osaydık neden yazıp giderler anlamıyorum?

Bu tarz konularda okuduğum en mantıklı en kararlı bayansınız tebrik ederim öncelikle..
Maddiyatı ya da çocuğunuzu sebep göstermediniz.. Aslında evliliğinize
devam ederseniz bu iğrençliklerden çocuğunuzun daha olumsuz etkileneceğini
bilmeniz çok güzel.. Siz doğru kararı almak üzeresiniz zaten..
okurken boşanmaya hazır olduğunuzu ben hissettim..Allah yardımcınız olsun..

dırek uzerıme alıyorum bu yorumu terbıyesızlık yapmayın!daha oncekı konuyu ne dıye karıstırıyosunuz o konu ayrı bu konu ordakı yuvanı yıkma dememın sebebını kac kez acıkladım odamın 2yıllık ılıskısı oldugunu gozden kacırmıstım yuhhhhhhhhhhh ya yuh sankı aldatan her kadına yuvanı yıkma dıyomusum gıbı benım adıma sureklı abuk subuk yorumlar yapılıyor yuuuuuuuuuuuuuh dıyorum baskada bır sey demıyorum TERBIYESIZ BIDE SIVRI ZEKA DEMIS AYIP YA AYIP
BUKADARDA OLMAZ YA AYIP YA YAZIKLAR OLSUN

Son düzenleme:

ay ister alın ister alınma laf ortada alınan alınabilir bekarlarla dalga geçmek moda bu sıtede. bekarlar anlamaz modunda olan bütün kadınlaraydı benım lafım, bunu yapan tek sen değilsin...

kendıne yakışan yorumu yapmışsın ne diyim? kavga mı edelım şimdi?

Boşan canım daha ne bekliyorsun ki.
Problemli bir evlilikte büyüyeceğine o çocuk, haftada 2 babasını görür, geri kalan günlerini senin yanında huzurla geçirir.
Sandığın gibi o kadar çok etkilenmiyor çocuklar boşanma olayından, eğer seninle de babasıyla da doğru düzgün istediği zaman görüşebilirse.
O şerefsiz adamda gitsin eski sevgilisiyle mi yaşıyor, internetteki soyunduğu kızlarla mı yaşıyor yaşasın.
Sen daha bu evliliği neden yürütesin ki.
Sana yazık değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…