Boşanmak istiyorum...

anlatırken niye bu kadar parçaladın ki
kendini

Son düzenleme:
Allah hakkinizda hayirli olani nasip etsin arkadasim zor bi durum ama biraz daha sabretsen bakalim yine ayni sorunlari yasayacakmsiniz ? Kiyamam ya arada kucucuk bi bebek :-( Allah yardimcin olsun

aynen canım kocası oyun oynuyormus sureklı bende onlarla bırlık olup bosan demedım dıye saymadıkları kalmamıs bana benım yazdıklarımı assalayıp durmuslar ya varya ben yanlıs yaptım o sahısla hıc muhattap almıcaktım o yazdıgını dırek yetkıllılere yolluyup sessız kalacaktım o ceza alacaktı haddını bılecektı sımdı polemık yuzunden kesın banada ceza verecekler tutamadım kendımı helal olsun serefım varya olaya bak ya baska konularda benım adıma assalanarak hakaret edılerek cevap verılıyorkım olsa aynı tepkıyı verırdı

Evli olmayanlar yorum yapmasın düşüncesinde olanlar,
Kupakızı evliliğinin bittiğini ancak ortada çocuğunun olduğunu anlatmış ki bence evliliğini kurtarma gibi bi motivasyon yok içinde yalnızca düşündüğü çocuğu ve bu konuda haklı da.
Ben de evli veya çocuk sahibi değilim ve ayrıllması yönünde fikrini belirtenlerdenim.Ama nedeni o berbat sıfat "kız kurusu" olmam değil, ayrı bi ailede büyümem.Ayrılığın, işlerin yolunda gitmediği huzursuz bi yuvada çocuk yetiştirmekten daha mantıklı bi yol olduğunu bilen biri olmam.Buna istinaden de yorum yaptım, itirazı olan ?

butun sayfaları okudum bu sayfada kımse kupakızına ayrılma demıyor anladıgım kadarıyla bır arkadas baska konuyu bu konuya tasıyarak yanlıs yonlendırme yapmıs ortalıgı fena halde karıstırmıs

bir insana bir defa şans verilebilir 2. yi vermek enayilik olur sen 3 yılda kaç defa kocanı affetmişsin demek ki akılanmamış ve akıllanacak gibi de durmuyor maalesefişin var ailen arkanda hiç çekme bu adamı derim yaşın daha genç hayatına yeni bir yön verebilirsin canım

Konu dün gece nereden nereye gelmiş:)) Allahım bazen erkeklere hak veriyorum nasıl mantığa aykırı saçma sapan kadınlar var yarabbim!!! insan nasıl bu kadınlarla hayat geçirir!!! kadın tutturmuş bir türkü gidiyor??? bacım kendine gelesin ömrümü yedin sen ömrümü(((((((

hadi pc olayını geçtik te hastalık falan dedik...dedik yani.eski sevgili gecenin bir yarısı mesaj atsın beyimizin tel.isessizde...canım bebeğim yazsın karıadamda dertleşiyoduk demişşşşşşşş...evli bir adam başka kadınla dertleşemezzzz.dert dinleyen dost aşkım bebeğim yapmazzzzzz...iki evli şerr......siz kırıştırıyolar işte ne hastalığı.adam başkasıyla yatıyo kalkıyo etkisinde kalıyoki hızını alamayıp pc de fantazilerini geliştiriyo.karısı yakalayıncada ben hastayım bilmemneyim..yok onda hastalık falan dikkat et o seni hasta etmesin dipçiiik gibi bence.ya o ilişkiyi bitirir eğer hazmediyosan bir şans verirsin.yada boşarsın gider.elalemin sürtüğü kendi sorunlarını çözmüş senin kocanın dertlerini dinliyomuşşşo aşifteyede iki çift laf edeydinde anlasaydı adamın karısı salak değillllgözüm döndü valla.arada bu sürtüklere kim olduklarını hatırlatmalı.önce tabi evdekinden başlabaşrollerde ikisi var

Tansiyonun çıkacak tatlım sakin ol:)) erkek milleti hep tetikte olmalıyız:)

ay bire bir katılıyorum boyle şerfszleri Allah ıslah etsın geberesiceler.erkeklerin pisliklerine daha çok alışkınız ama gunumuzde sürtük kadınların sayısıda o şerfsz erkeklerın sayısı kadar arttı geçıyor bıle...
Allah uzak tutsun boyle cibilliyetsizleri

Kadının derdi kendine yetiyo, bazıları kadın programlarındaki gibi mikrofonu elden ele dolaştırıp birbirine laf anlatma derdine düşmüş.
çok mu üzüldünüz?:26:

hatırlıyorumda dun gece olaylar bu hale gelırken sızde burdaydınız sankı yenı haberdar olmus gıbı bunları yazmanız anlamsız geldı bana okadar olay olmus yastık gıtmıs kavga bıtmıs sız hala bırıleıne gonderme yapıyorsunuz sızın gıbılerın sayesınde bu polemıkler hıc son bulmaz

erkeklerde bulmuş işin kolayını hastayım deyip çıkıyorlar işin içinden.komik valla bende hastayım diyesim var.allah allah.hasta falan değil.eski sevgiliyle görüşmenin adı nezamandır hastalık olmuş.kamera karşısında soyunmak!!! yok yok hastalık falan değil fantaaaazi diolar onun adına.buda sapıkça bi fantazi.siz zaten en doğru kararı vermişsiniz.tebrikler...

bence ,biran önce bitirmelisin.ne seni ,nede, meleğini, haketmiyor. zaten kararını vermiş. hemde ,eski sevgiliyle nasıl böyle aldatan erkkeklerin vijdanı sızlamıyor.yavruları aklına gelmezmi,zaten sen kendinede meleğinede baka bilirsin ona ihtiyacınız yok o gitsin kendisi gibilerine baksın çünkü hiç bişey hakettmiyorlar.

en dogrusunu yapıyorsun boyle bı ınsandan hıcbır hayır gelmez hala uckurunun pesınde...eskı sevgılısıyle dertlesmıss yok yaa sankı baska ınsan kalmadı dertlesecek yalana bak...Allahım ne bıcım bayanlarda varkı oncekı munasebetı ne olursa olsun adam evlenmıs gıtmıs yenıden gorusmek msj atmak ne demek ıkımızde mutsuz oldukk..ondan ayrılsa sana gelse sızı o kadının ahı koyarmı acaba valla cok sınırlendım okuyunca hey allahım heyyyyyy ya

Beraber yaslanilacak adam degil. Simdiden boyle, 40 yasina geldiginde "ben baskabirine asik oldum" derse ne yapacaksin? O yastan sonra tek basina yeniden baslamak cok daha zor.

Canim cok kotu birsey gelmis basina, gecmis olsun..insaAllah duzelir diyecegim ama bundan sonra esin yapmasa bile icinde herseyi bitirmissin ona karsi..insan herkese yapmacik olabilir belki ama kocasina olamiyor. Dunya fani, 3 gunluk..sevmedigimiz bir insanla gecirmek icin cok kisa maalesef. Iyi dusunup kararini ver derim. Allah yardimcin olsun canim.

kişi kendinden bilir işi...umarim sen ve postunu begenenler saka yapiyorsunuzdur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…