- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi KUPAKIZI44
-
Ben boşandım diyorum, hala ezil dökül dayak ye, ama yinede boşanma, kocalar kolay bulunmuyor, diyormuşum gibi zekadan yoksun yorum yapıyorlar..
Ne kadar komiksiniz?
Olduğu gibi açığa vuruyorsunuz, fesatlığın cenderesinde sıkışmış ruhunuzun karalığını..
***NEYİN PEŞİNDESİNİZ?***
Kardeşim harbi basmıyosunuz valla
BEN BO-ŞAN-MIŞ VE 2. EVLİLİĞİNİ YAPMIŞ BİRİYİM..
BOŞANMAYA KARŞI OLSAM BİRİNCİ EVLİLİĞİMDE, HANİ NİKAH MASASİ falan olur, nikah memuru olur, ona nikah yani evlilik diyorlar, anladınızmı, hani bide boşanma var, hakim falan oluyo, mübaşir, avukat falan oluyor, anladınızmı, anlamadıysanız google dan bakın.. Daha fazla anlatamayacağım..
İşte o hakim avukat falan olan yerde ben boşandım..
Noluyormuş..Tekrar edelim, Ama yüksek sesle..
Buuu kk ü-ye-si-de Boo-şaan-mışşş..
Demekkiii, boşanmaya karşı değilmiiişş..
Ooff Daha fazla anlatamayacağım..
Anlayanlar anlamayanlara anlatsın..
IQ testi sonucuna göre tedavi programlarına başlasın, anlamayanlar..
ben o konuya göz attım canım..
Yine sana laf sokmuş.. He de geç, boşver..
Yada ayrıl boşan kurtul :d
sana o kız laf soktu dimi, nasıl ayrılma diye yorum yaparsın, diyorlar dimi, yada kaşının üstünde gözün var ayol, şimdi senin boşanman lazım :d
Banada, aa nasıl kız kurusu dersin diyorlar, benimde burnum var, midem var, hatta pankreasım bile var, benimde boşanmam lazım
Burnun,miden, pankreasin var ama beynin yok sanirim. He dedim gectim. :)
Bende sana hosşşst diyorum
Benim beynimde var..
Ama senin o dilini bi tarafına sokmaya yetecek gücümde var
evli olmayanlar yorum yapmasın düşüncesinde olanlar,
kupakızı evliliğinin bittiğini ancak ortada çocuğunun olduğunu anlatmış ki bence evliliğini kurtarma gibi bi motivasyon yok içinde yalnızca düşündüğü çocuğu ve bu konuda haklı da.
Ben de evli veya çocuk sahibi değilim ve ayrıllması yönünde fikrini belirtenlerdenim.ama nedeni o berbat sıfat "kız kurusu" olmam değil, ayrı bi ailede büyümem.ayrılığın, işlerin yolunda gitmediği huzursuz bi yuvada çocuk yetiştirmekten daha mantıklı bi yol olduğunu bilen biri olmam.buna istinaden de yorum yaptım, itirazı olan ?
hadi pc olayını geçtik te hastalık falan dedik...dedik yani.eski sevgili gecenin bir yarısı mesaj atsın beyimizin tel.isessizde...canım bebeğim yazsın karı adamda dertleşiyoduk demişşşşşşşş...evli bir adam başka kadınla dertleşemezzzz.dert dinleyen dost aşkım bebeğim yapmazzzzzz...iki evli şerr......siz kırıştırıyolar işte ne hastalığı.adam başkasıyla yatıyo kalkıyo etkisinde kalıyoki hızını alamayıp pc de fantazilerini geliştiriyo.karısı yakalayıncada ben hastayım bilmemneyim..yok onda hastalık falan dikkat et o seni hasta etmesin dipçiiik gibi bence.ya o ilişkiyi bitirir eğer hazmediyosan bir şans verirsin.yada boşarsın gider.elalemin sürtüğü kendi sorunlarını çözmüş senin kocanın dertlerini dinliyomuşşş o aşifteyede iki çift laf edeydinde anlasaydı adamın karısı salak değillll gözüm döndü valla.arada bu sürtüklere kim olduklarını hatırlatmalı.önce tabi evdekinden başla başrollerde ikisi var
Tansiyonun çıkacak tatlım sakin ol:)) erkek milleti hep tetikte olmalıyız:)
ay bire bir katılıyorum boyle şerfszleri Allah ıslah etsın geberesiceler.erkeklerin pisliklerine daha çok alışkınız ama gunumuzde sürtük kadınların sayısıda o şerfsz erkeklerın sayısı kadar arttı geçıyor bıle...hadi pc olayını geçtik te hastalık falan dedik...dedik yani.eski sevgili gecenin bir yarısı mesaj atsın beyimizin tel.isessizde...canım bebeğim yazsın karı adamda dertleşiyoduk demişşşşşşşş...evli bir adam başka kadınla dertleşemezzzz.dert dinleyen dost aşkım bebeğim yapmazzzzzz...iki evli şerr......siz kırıştırıyolar işte ne hastalığı.adam başkasıyla yatıyo kalkıyo etkisinde kalıyoki hızını alamayıp pc de fantazilerini geliştiriyo.karısı yakalayıncada ben hastayım bilmemneyim..yok onda hastalık falan dikkat et o seni hasta etmesin dipçiiik gibi bence.ya o ilişkiyi bitirir eğer hazmediyosan bir şans verirsin.yada boşarsın gider.elalemin sürtüğü kendi sorunlarını çözmüş senin kocanın dertlerini dinliyomuşşş o aşifteyede iki çift laf edeydinde anlasaydı adamın karısı salak değillll gözüm döndü valla.arada bu sürtüklere kim olduklarını hatırlatmalı.önce tabi evdekinden başla başrollerde ikisi var
çok mu üzüldünüz?:26:Kadının derdi kendine yetiyo, bazıları kadın programlarındaki gibi mikrofonu elden ele dolaştırıp birbirine laf anlatma derdine düşmüş.
konu dün gece nereden nereye gelmiş:)) allahım bazen erkeklere hak veriyorum nasıl mantığa aykırı saçma sapan kadınlar var yarabbim!!! Insan nasıl bu kadınlarla hayat geçirir!!! Kadın tutturmuş bir türkü gidiyor??? Bacım kendine gelesin ömrümü yedin sen ömrümü(((((((
Tatlım tabiki öyle... koca demek can demek öleceksin boşanmayacaksın yoksa fitne fesat biri olursun( kocan yoksa tüm kadınlar boşanacak diye savaş açarsın kural bu tatlım... ben de bunlardan biriyim Allahtan haftaya evleniyorum da fesatlarım bitecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?