Boşanmak istiyorum...

katılıyorum canım sana, ama varya bugun cok uzuldum, yemın ederım cok uzuldum, bu yeryuzunde bukadar kotu nıyetlı ınsanların oldugunu gorunce cok uzuldum hanım efendı az evvel kendını aklamaya calısmıs yok efendım o konuda ben sana laf sokmadım sen karıstırdın bosa gunahımı aldın felan attıgı lınke baktımda gene o hakaret o laf sokmalar gene banaymıs ya az evvel trajı komık bır olay yasadım bana o lınkı atan arkadasın konuya gırınce bır gercekle daha karsılastım ve sınırlerım daha bır zıpladı oyun bahımlısı esim konusunda, yaptıgım yorumlara ole cırkın seyler yazmıskı o vatandas bır begenmemele,r yazdıklarımla dalga gecmeler, bır tatmın olmamalar, tabı ıyı nıyetlıyım ya hoslarına gıtmedı, herkeze bosan kurtul desem benden ıyısı olmucak yemınle bugun omrumden 1yıl gıttı sınırden ya nasıl kotu nıyetlı bunlar bole ya muhattap olmuyayım dıyorum ama kendımı tutamıyorum o konuyada goz atan olursa anlar nedemek ıstedıgımı aman sıtkım sıyrıldı vallahı fıtne fesat burdada varmıs meger yenı tanıstım tanıstıgımada pısman oldum yahu

Son düzenleme:

işte bu......

Allah'tan komplexim yok guluyorum ben ona:) Onun baska sorunlari var sanirim, bu topikte aciga cikti.

yazınızı şaşkınlık içerisinde okudum...

belki haddim değil ama dünyada yaşıyorsunuz size hatırlatatmak isterim.insanlar sosyal varlıklardır,yaşamlarını idame ettirebilmek için yeme,içmeden daha fazla ihtiyaçları bulunur.

sizin eften püften dediğiniz şey,bir başkası için olmazsa olmaz bişeydir.

siz pire için yorganı yakarsınız,ben yorganın içinden pireyi çıkartırım.ya da kavanozdaki şekere tek bir karınca girse ben kavanozu atarım çöpe,siz karıncayı çıkartıp çayınıza 1 kaşık şeker atarsınız afiyetle içersiniz.

insan ilişkilerinde genel geçer kurallar yoktur.herkes kendi kuralını kendi koyar.kimseninde haddine değildir yargılamak.

Son düzenleme:
ayy kızlar yaaa. konu sahibi derdini anlatmış millet sosyal mesaj derdineden birbirine düşmüş..bu kadar kafayı arkadaşımıza akıl moral vermek için kullansaydınız ya.. neyse boşverin kim ne dedi aman bu yanlış şu doğru mantığını. keşke hayat bayram olsa ama ne mümkün. gereksiz konuşan varsa görmezden gelin lur biter.

Kadının derdi kendine yetiyo, bazıları kadın programlarındaki gibi mikrofonu elden ele dolaştırıp birbirine laf anlatma derdine düşmüş.

merak etme cnm sen, şu saydığın sebeplerden dolayı ne boşanan çıkmıştır
ne de boşa diyen.

Tam bir çelişki..
O zaman niye yorum yapılıyor..

BAZI yorum yapanlar, içlerini dışa vuruyor.. KÖTÜ RUHLARI açığa çıkarıyor.. Sanıyorlarki kimse bişey anlamıyor..
Çok bariz belli oluyorlar..
Kimsenin zekasını küçümsemesinler (bu ben değilim ) burda öyle zeki kadınlar varki, akılları hafsalaları almaz..Bu kadar diyorum.

Ayrıca, 1. paragrafınıza içtenlikle katılıyorum..
O kadar çokki, bunlardan..

MaşaAllah, konuya yorum yerine üyeye yorum, polemik, hakaret mesajları almış başını gitmiş, kötü içerik butonuna basmayın aşınır...

gururlu olmak fesat olmaksa ok fesatim,bedensel veyahut ruhsal siddet goren hor gorulen aldatilan ezilen eve mahkum kadin olmaktansa ayaklarimin ustunde dimdik durabilen ozgurce saygi cercevesinde yasan hic bir erkegin ezmesine izin vermeyen !!!fesat!!! bir bayan olmayi tercih ederim, herkesin akli bukadar demekki.....

Kadının derdi kendine yetiyo, bazıları kadın programlarındaki gibi mikrofonu elden ele dolaştırıp birbirine laf anlatma derdine düşmüş.

alakası yok. sadece kadını 2. 3. .... plana atan zihniyete tepkidir bu. konu sahibesi böylece kendine değer vermemek gibi bi yanlışa odaklanmamış olur. ne demektir kendini ezdir ama boşanma!

konu sahibine kendi üslubumuzca yorumda bulunduk zaten.yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ..

yalnız eleştiriniz çok yersiz.herkese açık bir platformda yanlış msj verilmesini doğru bulmuyorum.birçoğumuz bilinçli ve kendinden emin olabiliriz fakat istisnalarıda düşünmeliyiz.aklı karışık,karar verme yetisi zayıf birini yanlış yönlendirmeye yönelik yazılara tepkimi koyarım.sizde koyun bence.kusura bakmayın ama ben görmezden gelemicem.

bu duyguyu çok iyi biliyorum...eşim dışarda ayrı bir hayat yaşıyor kendileri paralı ilişkilerden hoşlanıyormuş,..hemen öyle boşanıp ailemin yanına dönemedim dönülmüyormuş...şu an tus sınavımı kazanıp ayrı eve çıkmayı planlıyorum...size şunu söyleyeyim bu durumun bütün safhalarını yaşadım...evde ruj izi gördüğümde konduramamıştım böyle birkaç yakalamadan sonra itiraf ettiğinde inanamamıştım.,.sonra yine devam ettiğinde bana gerçekçi olmam gerektiğini söylemişti ben yine kabullenememiştim.,.çok büyük bir travmaydı...anladığım kadarıyla kadınların duyguları hemen sıfırlanmıyor,..buraya yazmak terapi gibi ...insanlar burda bana boşan deyince elbette boşanmam ama konuşmak iyi geliyor,..bu travmayı tek başınıza atlatmanız mümkün değil hele ki ilk erkeğinizse...ne kadar severseniz sevin aşkınızdan gebersenizde ilk aylar geceleri periyodik olarak ağlamakla geçiriyorsunuz konsantrasyon sıfırda...sonra onunla pazarlık yapmaya başlıyorsunuz baksana nerem çirkin 10 kilo verdim daha ne kadar vereyim gibi...sonra nefret etmeye başlıyorsunuz çünkü sizden beklentileri değişmiyor İŞTE ŞORUN BURDA ben bu adama yemekte yapmak istemiyorum suratını da görmek istemiyorum bu duruma gelmem bir senemi aldı başka bir erkekte bunları yaşamam....bir erkek olsaydım mümkün olduğunca mantık evlîliği yerine aldatmayacağım bır kadınla evlenmeye çalışırdım çünkü annemden ve babamdan da biliyorum bu evliliklerden hiç ama hiç hayir gelmiyor

Ben o konuya göz attım canım..
Yine sana laf sokmuş.. He de geç, boşver..

Yada ayrıl boşan kurtul
Sana o kız laf soktu dimi, nasıl ayrılma diye yorum yaparsın, diyorlar dimi, yada kaşının üstünde gözün var ayol, şimdi senin boşanman lazım
Banada, aa nasıl kız kurusu dersin diyorlar, benimde burnum var, midem var, hatta pankreasım bile var, benimde boşanmam lazım

yaa bu msja. keşke mutsuz olsaydık bak birde namussuz olduk diye cvp yazsaydınız acaba ne derdi. evli ve eski sevgili...!

bence zaten sizin için herşey bitmiş. bir tek kağıt üzerinde bitirmek onu evden postalamak kalmış. daha fazla onu taşımayın brnce. keşke elle tutulur bir yanı olsaydı. ama şans verilmiş yapılabilecek herşey yapılmış hala evam ediyor. ne istiyor ki daha...

Burnun,miden, pankreasin var ama beynin yok sanirim. He dedim gectim. :)

canım sen bence güçlü bir kadınsın. kendi başına herşeyle başedebilecek güçte görünüyorsun.Yaptıkları hazmedilecek cinsten işler değil eşinin. hele ki çevreye ilişkinizi yansıtma biçimi... kaldı ki bunlar senin belgelediklerin. ya belgeleyemediklerin? sabret bekle dayan düzelir denecek bir durum yok ortada. hem bir kere de olmamış zaten.bu kayıtları tut kaybetme.işine yarar mutlaka.zaten bu saatten sonra sen de ona karşı ısınamazsın ve aynı evin içinde seninde psikolojin bozulur, çocuğunun da.

sonra diyolar vay efendim insanlar ne zaman katil olmuş da niye cinayetler çoğalıyo ?
ben bi daha açıklama yapmam vallahi. bu foruma da bi daha gelmem. hiç yoktan sinirlerim bozuldu.
Allahım yardımcın olsun ablacım. İnşallah çocuğunla mutlu mesut yaşarsın. inan ki bunu çok istiyorum. Allah kimsenin başına vermesin ayrılmayı, boşanmayı, aldatmayı, ihaneti...
neyse hadi güle güle

bende wevli ve 2 çocuklu ir kadın olarak kaldırılamayacak bir durum olarak görüyorum ve ben olsam heralde soluğu mahkemede alırdım çünkü
çok zor bi durum gerçekten
ALLAH yar ve yardımcın olsun bu arada konu sahibi neden hiç konuşmuyor durumu ne oldu acaba

Ben boşandım diyorum, hala ezil dökül dayak ye, ama yinede boşanma, kocalar kolay bulunmuyor, diyormuşum gibi zekadan yoksun yorum yapıyorlar..
Ne kadar komiksiniz?
Olduğu gibi açığa vuruyorsunuz, fesatlığın cenderesinde sıkışmış ruhunuzun karalığını..

***NEYİN PEŞİNDESİNİZ?***

Kardeşim harbi basmıyosunuz valla

BEN BO-ŞAN-MIŞ VE 2. EVLİLİĞİNİ YAPMIŞ BİRİYİM..
BOŞANMAYA KARŞI OLSAM BİRİNCİ EVLİLİĞİMDE, HANİ NİKAH MASASİ falan olur, nikah memuru olur, ona nikah yani evlilik diyorlar, anladınızmı, hani bide boşanma var, hakim falan oluyo, mübaşir, avukat falan oluyor, anladınızmı, anlamadıysanız google dan bakın.. Daha fazla anlatamayacağım..
İşte o hakim avukat falan olan yerde ben boşandım..
Noluyormuş..Tekrar edelim, Ama yüksek sesle..
Buuu kk ü-ye-si-de Boo-şaan-mışşş..

Demekkiii, boşanmaya karşı değilmiiişş..

Ooff Daha fazla anlatamayacağım..
Anlayanlar anlamayanlara anlatsın..

IQ testi sonucuna göre tedavi programlarına başlasın, anlamayanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…