- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi KUPAKIZI44
-
Anlamazlar bunlar canım, anlamazlar..
Bak hala daha benim bu konuyu açan arkadaşa 'boşanma' dediğimi sanmışlar ve suların bulanmasının bataklığa döndürmüşler..
BASMIYO galiba, benim bu konu hakkında tek laf ettiğim var mı?
Göster bakalım hangi kelimem şu anki konuyu açan arkadaşın ailesiyle alakalı, düz tas mısınız? Ben genel olarak herkese ayrıl boşan diyen, yuva özlemi çekipte evlenemeyen KISKANÇ FESAT zihniyetin varlığından bahsettim..
****Yoksa konu sahibi arkadaşa kocan ahlaksız ama bosanma demedim..****
Ama okumakdan ve okuduğunu anlamakdan aciz tipler, burda gelip fikir beyan ediyor ve bende onları adam yerine koyuyorum.. Oldu başka..
Yasemincim, bunlar bu akılda bu fikirde, yani KISKANÇLIK ve FİTNEliklerine devam ettikleri sürece, o çok istedikleri kavramlardan, ruhlarını kemiren FESATlıkları yüzünden mahrum kalacaklar..
Evet evet yanlış yok, ÇEKEMEDİKLERİ için ufak sorunlarda bile ayrılmayı boşanmayı aşılamaya çalışanlar var bu forumda..
Bende yok, kimsede olmasın, zihniyeti..
Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. Konusunun dışına çıkıldığı için.. Konusu dağılsın istemezdim..
kızlar yiyin sopayı, aldatılın
hayatınız zindana dönsün
ama yinede o sizin kocanızdır, yuvayı dişi kuş yapar...
ne var cnm dayak yemekte ??
dayak cennetten çıkmadır zaten.
kocanız sizi insan yerıne koymasın, siz onu adam yerıne koyun...
evlendınız bir kere boşanmak olmaz, çek babam çek.
-- bir kadın olarak zihniyetinizi kınarım---
Kız kurusu ne demek ya? nasıl çirkin bir söz... evde kalmış kızkurusu? kocası internette karı bulan, kamerada soyunup onursuzluğunu sergilerken içerde KADINkurusu olarak kuduran kadınlardan daha şanslılar bence....
Ayrıl ayrıl
boşan boşan
nişanlın kıskandı, hemen ayrıl
kaynanan eşini niye seviyor?, boşanmalısın..
Eltin size niye geldi?, gelmemeli, sen en iyisi kocanı terket..
Görümcen facede resmini beğenmedi, aaa olmaz, ben olsam boşanırım..
Kayınpederin para vermedi, olmaz olamaz imkansız, sil kocanıda çocuğunuda..
İşte bu tipler, ya eşleriyle arası iyi değil ayrılmak üzere, ya boşanmış, ya da evde kalmış kız kurusu..
Ne kadar çok benden olursa, moralim o kadar düzelecek..
Benim hayatım kötü, başkalarınında kötü olsun..
Ben aidsli isem, herkes aids olsun, psikolojisi..
Ne derseniz deyin, eften püften konulara ayrılmayı yakıştıranlar, ÇEKEMİYORSUNUZ işte..
AYRICA ÖNEMLİ KONULARDA, BENDE BOŞANMAKDAN YANAYIM..
ALDATILAN, BOŞANAN VE 2. KEZ EVLENEN BİRİ OLARAK..
Ayrıl ayrıl
boşan boşan
nişanlın kıskandı, hemen ayrıl
kaynanan eşini niye seviyor?, boşanmalısın..
Eltin size niye geldi?, gelmemeli, sen en iyisi kocanı terket..
Görümcen facede resmini beğenmedi, aaa olmaz, ben olsam boşanırım..
Kayınpederin para vermedi, olmaz olamaz imkansız, sil kocanıda çocuğunuda..
İşte bu tipler, ya eşleriyle arası iyi değil ayrılmak üzere, ya boşanmış, ya da evde kalmış kız kurusu..
Ne kadar çok benden olursa, moralim o kadar düzelecek..
Benim hayatım kötü, başkalarınında kötü olsun..
Ben aidsli isem, herkes aids olsun, psikolojisi..
Ne derseniz deyin, eften püften konulara ayrılmayı yakıştıranlar, ÇEKEMİYORSUNUZ işte..
AYRICA ÖNEMLİ KONULARDA, BENDE BOŞANMAKDAN YANAYIM..
ALDATILAN, BOŞANAN VE 2. KEZ EVLENEN BİRİ OLARAK..
Gerçek hayatta da , sanalda da
Böyle bir insanlar var, elbette yok degil,
Ama bir insan buradakiler boşan dediğinde boşanıyorsa,
ya da boşanma yuvanı kurtar dediğinde boşanmıyorsa,
ben o insanın aklından şüphe ederim!
Kadının derdi kendine yetiyo, bazıları kadın programlarındaki gibi mikrofonu elden ele dolaştırıp birbirine laf anlatma derdine düşmüş.
ayy kızlar yaaa. konu sahibi derdini anlatmış millet sosyal mesaj derdineden birbirine düşmüş..bu kadar kafayı arkadaşımıza akıl moral vermek için kullansaydınız ya.. neyse boşverin kim ne dedi aman bu yanlış şu doğru mantığını. keşke hayat bayram olsa ama ne mümkün. gereksiz konuşan varsa görmezden gelin lur biter.
katılıyorum canım sana, ama varya bugun cok uzuldum, yemın ederım cok uzuldum, bu yeryuzunde bukadar kotu nıyetlı ınsanların oldugunu gorunce cok uzuldum hanım efendı az evvel kendını aklamaya calısmıs yok efendım o konuda ben sana laf sokmadım sen karıstırdın bosa gunahımı aldın felan attıgı lınke baktımda gene o hakaret o laf sokmalar gene banaymıs ya az evvel trajı komık bır olay yasadım bana o lınkı atan arkadasın konuya gırınce bır gercekle daha karsılastım ve sınırlerım daha bır zıpladı oyun bahımlısı esim konusunda, yaptıgım yorumlara ole cırkın seyler yazmıskı o vatandas bır begenmemele,r yazdıklarımla dalga gecmeler, bır tatmın olmamalar, tabı ıyı nıyetlıyım ya hoslarına gıtmedı, herkeze bosan kurtul desem benden ıyısı olmucak yemınle bugun omrumden 1yıl gıttı sınırden ya nasıl kotu nıyetlı bunlar bole ya muhattap olmuyayım dıyorum ama kendımı tutamıyorum o konuyada goz atan olursa anla
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıldır evliyim. 2 yaşında bir çocuğum var. hamileyken bilgisayarda gezinirken msn sohbet günlüklerine baktım ve şoke oldum resmen. Orada başka kadınlarla neler yaptığını öğrenince yıkıldım. Kamera açmalar, soyunmalar ve iğrenç muhabbetler... yalanlar... ne ararsanız... Tabiki büyük tepki gösterdim, hamile olmasaydım kesin ayrılırdım o zaman. Eşim "Bu bende psikolojik bir sorun. Tedavi olmak istiyorum. Kendimi engelleyemiyorum" falan dedi. Ağladı, yeminler etti bir daha yapmayacağım diye. Neyse içime sindiremedim ama unuttum o olayı. Aylar sonra yine yakaladım. Ve en son da geçenlerde yine yakaladım. Hata o sitelere üye olmak için para bile yatırmış, biz maddi sıkıntı çekerken... Ama garip olan artık ona kızmıyordum hiç. İçimdeki her şey bitti, inanılmaz soğudum. 4 gün önce de gece uyurken baktım telefonu titreşimde ve mesaj geldi. O uyuyordu. Sonra baktım erkek ismiyle kayırlı bir numara. Canım bebeğim uyudun mu falan yazmıştı. Ben de eşim gibi cevap verdim. Konuştuğum kız eşimin eski sevgilisiymiş meğer. Bana şöyle yazdı, "İkimiz de başka insanlarla evlendik ve ikimiz de mutsuz olduk" buradan anladım ki ona benimle mutsuz olduğunu söylemiş. Ben bunu eşime söyledim, beni çok sevdiğini ve aramızdaki sorunlardan dolayı o kızla dertleştiğini söyledi. Çok komik ya. Ve çok saçma. Artık ona karşı bir şey hissetmiyorum. Ben özel sektörde çalışıyorum. Gelirim iyi sayılır, ailem de kararlarımı destekler. Ne yapsam acaba? Eşimin ablasıyla konuştum, o da evlilik danışmanına falan gidin diyor ama yok ben artık onun elini tutmak, onu öpmek bile istemiyorum. İçimden gelmiyor ama çok düşündüm bunlar kızgınlıktan olmuyor. Ona kızamıyorum bile. Yani bitti bende her şey ama çocuk var ortada, ne yapmalıyım sizce. Şunu da düşünüyorum, çocuğumun böyle bir ortamda büyümesini istemiyorum. Ben bundan sonra ona sevgiyle davranamam ki. Tabi çocuk da etkilenir bu durumdan değil mi. Belki ayrılmak hepimiz için iyi olacak...?
Ben o konuya göz attım canım..
Yine sana laf sokmuş.. He de geç, boşver..
Yada ayrıl boşan kurtul
Sana o kız laf soktu dimi, nasıl ayrılma diye yorum yaparsın, diyorlar dimi, yada kaşının üstünde gözün var ayol, şimdi senin boşanman lazım
Banada, aa nasıl kız kurusu dersin diyorlar, benimde burnum var, midem var, hatta pankreasım bile var, benimde boşanmam lazım
Ben o konuya göz attım canım..
Yine sana laf sokmuş.. He de geç, boşver..
Yada ayrıl boşan kurtul
Sana o kız laf soktu dimi, nasıl ayrılma diye yorum yaparsın, diyorlar dimi, yada kaşının üstünde gözün var ayol, şimdi senin boşanman lazım
Banada, aa nasıl kız kurusu dersin diyorlar, benimde burnum var, midem var, hatta pankreasım bile var, benimde boşanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?