- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Bana degil ogluna anlat demelisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun ıcın bosanılmaz ama esınız de de suc var aıle bıle olsa haksızlarsa bazen laf soylemek gerekır ki herkesın yerını bılsın, su durumda sız acık acık soyleyın bu ev bızım bu yasantı bızım yasantımız lutfen fıkırlerınızı kendınıze saklayın bız sızın dogrultunuzda yasayamayız kusura bakmayın deyın alınacak gucenecek bırsey yok bellıkı yuz bulmus sızde bıraz mesafe koyun araya..Kızlar merhaba. Daha önceki konularımdan beni bilenler bilir. 2 sene olcak evleneli artık dayanamıyorum. Eşimle ben her konuda şunu şöyle yapalım diye ortak karar alıyoruz çevremizde bu karara uymak zorunda. Benim kendi ailem bizim fikirlerimize saygı duyuyor tamam siz nasıl isterseniz öyle yapın diyorlar ve bir daha da konuyu açmıyorlar. Ama kayınbabam devamlı bana aynı konuyu açıyor devamlı şunu şöyle yapsanız olur aslında gibi böyle yapsanız olur aslında. Bunu neden böyle yapmıyorsunuz şunu neden böyle yapmıyorsunuz bişey olmaz yapın bilmem ne bu kadar korkmayın falan filan bıktım ya devamlı bana psikolojik baskı yapıyo devamlı biz onun kurallarına göre hareket edelim kendi hakimiyeti geçsin istiyor. Ya biz onun kurallarına uymak zorunda değiliz burası eşimle benim evim. Madem bu kadar kafaya takıyorsun bu konuları o zaman kendi oğluna psikolojik baskı yap devamlı oğlunla konuş onla hallet. Ama sırf oğlumla aram bozulmasın sırf oğlumu kaybetmiyin diye gelinine yani bana psikolojik baskı uyguluyor devamlı şunu niye böyle yapmıyonuz diye geline laf söylüyor. Yani ya gelin benim dediğimi yapcak ya da defolur gider ama oğluma bişey dersem oğlumu kaybederim diye düşünüyor. 5 aydır aynı konu hakkında bana baskı yapıyor. Eşime durumu anlatıyom uyar babanı diyom o da napim babam böyle bişey desem benle küser ana baba hakkı üzemem onları diyor. Ya yeter ya kayınbaba oğlumu kaybetmiyin diye 5 aydır aynı konuları bana açıp beni bunaltıyor oğlu olcak eşim De babamı kaybetmiyim diye babasının bana baskı yapmasını sineye çekiyor. Ben babasının laflarını yıllarca çekmek zorunda mıyım ya. Arada olan bana oluyor bıktım ya. Kayınbabam resmen eşimle aramı bozdu. Belki de boşanmam en doğrusu olcak. Sizin fikriniz nedir kızlar
Havalar çok soğuk. Soguklarda 5 aylık oglumuzu evden dışarı çıkarmama kararı aldık sağlığı için. Eşimle ortak kararımız.kayınbabam başımın etini yiyo illede çıkarın bişey olmaz bıktım ya hep baskı baskı her konuda
allah başka dert vermesın bunun ıcınmı bosican eşınıHavalar çok soğuk. Soguklarda 5 aylık oglumuzu evden dışarı çıkarmama kararı aldık sağlığı için. Eşimle ortak kararımız.kayınbabam başımın etini yiyo illede çıkarın bişey olmaz bıktım ya hep baskı baskı her konuda
nerden ögreniyor bunları kpKızlar merhaba. Daha önceki konularımdan beni bilenler bilir. 2 sene olcak evleneli artık dayanamıyorum. Eşimle ben her konuda şunu şöyle yapalım diye ortak karar alıyoruz çevremizde bu karara uymak zorunda. Benim kendi ailem bizim fikirlerimize saygı duyuyor tamam siz nasıl isterseniz öyle yapın diyorlar ve bir daha da konuyu açmıyorlar. Ama kayınbabam devamlı bana aynı konuyu açıyor devamlı şunu şöyle yapsanız olur aslında gibi böyle yapsanız olur aslında. Bunu neden böyle yapmıyorsunuz şunu neden böyle yapmıyorsunuz bişey olmaz yapın bilmem ne bu kadar korkmayın falan filan bıktım ya devamlı bana psikolojik baskı yapıyo devamlı biz onun kurallarına göre hareket edelim kendi hakimiyeti geçsin istiyor. Ya biz onun kurallarına uymak zorunda değiliz burası eşimle benim evim. Madem bu kadar kafaya takıyorsun bu konuları o zaman kendi oğluna psikolojik baskı yap devamlı oğlunla konuş onla hallet. Ama sırf oğlumla aram bozulmasın sırf oğlumu kaybetmiyin diye gelinine yani bana psikolojik baskı uyguluyor devamlı şunu niye böyle yapmıyonuz diye geline laf söylüyor. Yani ya gelin benim dediğimi yapcak ya da defolur gider ama oğluma bişey dersem oğlumu kaybederim diye düşünüyor. 5 aydır aynı konu hakkında bana baskı yapıyor. Eşime durumu anlatıyom uyar babanı diyom o da napim babam böyle bişey desem benle küser ana baba hakkı üzemem onları diyor. Ya yeter ya kayınbaba oğlumu kaybetmiyin diye 5 aydır aynı konuları bana açıp beni bunaltıyor oğlu olcak eşim De babamı kaybetmiyim diye babasının bana baskı yapmasını sineye çekiyor. Ben babasının laflarını yıllarca çekmek zorunda mıyım ya. Arada olan bana oluyor bıktım ya. Kayınbabam resmen eşimle aramı bozdu. Belki de boşanmam en doğrusu olcak. Sizin fikriniz nedir kızlar