- Konu Sahibi brunettella
-
Neden ailene gitmek istemiyorsun?
Devletin kadinlar için sığınma evleri var bi arastir istersen.
Boşansan sana kalacak hicbirsey yokmu?
Bi yil yetecek paran olsa dogumdan sonra calisirsin
Annenle konus yine de dogum surecine kadar yaninda olmasi için.Kendi aileme de guvenmiyorum. Bir kac gun sonra kapiya attar annem beni. Babamda yok. Hayir hic birseyim yok. Kadin siginma evlerine bi bakayim ozmn
Annenle konus yine de dogum surecine kadar yaninda olmasi için.
Belkinde halini gorunce dayanamaz. Zaten bebek dogunca bi sure sonra calisirsin. Belki annen bakar cocuga. Anne sonucta ya kizini sokaga aracagini sanma hele de bu halde.
Sizi dövmüş alttan almak nedir yahuSabretsem diyim.
Yine ayni kavga cikar. Yine aynisi olur.
Zaten bu kacinci siddet. Bende dovdum tabiki ama gucumde ne varki. Olan bana oldu boynum kolum tum agriyor.
Bu adamdan adam olmaz. Insan biraz altan alir. Hamileyim diye. Hic yok.
Tiskindim bu adamdan. Oturup suan sevdigi programini izliyor. Benim burda aglamakta gozlerim sis.
Kiyamam ya cok uzuldumSabretsem diyim.
Yine ayni kavga cikar. Yine aynisi olur.
Zaten bu kacinci siddet. Bende dovdum tabiki ama gucumde ne varki. Olan bana oldu boynum kolum tum agriyor.
Bu adamdan adam olmaz. Insan biraz altan alir. Hamileyim diye. Hic yok.
Tiskindim bu adamdan. Oturup suan sevdigi programini izliyor. Benim burda aglamakta gozlerim sis.
Sizi dövmüş alttan almak nedir yahu
Sakin gitme. O gitsin terk etme evi.
Evlilikte ev benim senin diye bi olay yok. Sonucta orasi aile konutu. Bosandiktan sonra karar verilir evin kimin oldugnaEv benim degil. Onun. O gitmez
Evlilikte ev benim senin diye bi olay yok. Sonucta orasi aile konutu. Bosandiktan sonra karar verilir evin kimin oldugna
Tabiki degil. Ama evi terk edeceksen kesin sekilde etmis ol. Geri kicina baka baka donmek zorunda kalacaksan hic gitme. Daha kotusuyle karsilasirsin. Sen git de onun gitmesini saglaOda cikmiyorsa bende cikmazsam. Napacam bu deliylen ayni evde durmaklan?
Hamile kadina boyle mi davranilir sizce normalmi ama?
Tabiki degil. Ama evi terk edeceksen kesin sekilde etmis ol. Geri kicina baka baka donmek zorunda kalacaksan hic gitme. Daha kotusuyle karsilasirsin. Sen git de onun gitmesini sagla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?