Bosanmak istiyorum.

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Bir kac gun ust uste bana hakaret eden kocam, birden patladim. Agzimdan geleni soyledim.
Kavga iyice buyudu.
Boynumdan tuttu kolumu mahf etti, siddet girdi resmen araya.
Bende alta kalmadim geri dovmeye calistim. Adam cinnet gecirdi resmen.
Ben istemiyorum artik bu evliligi sevmiyorum sogudum bu adamdan.
Ondanda 4 aylik hamileyim suan.
Nereye gidicem napicam bilmiyorum bundan sonra. Part time calisiyorum ama yari maas suan yetmez ayaklarim ustunde durmayi.
Annemlerede gitmek istemiyorum asla.
Bu kacinci siddet.
Cocuk olduktan sonra beterin beteri olur bu basiysa.
Dayanamam bu adamlan

Neden ailene gitmek istemiyorsun?
Devletin kadinlar için sığınma evleri var bi arastir istersen.
Boşansan sana kalacak hicbirsey yokmu?
Bi yil yetecek paran olsa dogumdan sonra calisirsin

Valla bıktık bu konulardan bu erkekleri ne yapmalı?

Ama sizde bu adamın bu halini bile bile keşke biraz dikkat etseydiniz su bebek konusunda bilmem ki ne desek ?

Neden ailene gitmek istemiyorsun?
Devletin kadinlar için sığınma evleri var bi arastir istersen.
Boşansan sana kalacak hicbirsey yokmu?
Bi yil yetecek paran olsa dogumdan sonra calisirsin

Kendi aileme de guvenmiyorum. Bir kac gun sonra kapiya attar annem beni. Babamda yok. Hayir hic birseyim yok. Kadin siginma evlerine bi bakayim ozmn

Kendi aileme de guvenmiyorum. Bir kac gun sonra kapiya attar annem beni. Babamda yok. Hayir hic birseyim yok. Kadin siginma evlerine bi bakayim ozmn
Annenle konus yine de dogum surecine kadar yaninda olmasi için.
Belkinde halini gorunce dayanamaz. Zaten bebek dogunca bi sure sonra calisirsin. Belki annen bakar cocuga. Anne sonucta ya kizini sokaga aracagini sanma hele de bu halde.

Sabretsem diyim.
Yine ayni kavga cikar. Yine aynisi olur.
Zaten bu kacinci siddet. Bende dovdum tabiki ama gucumde ne varki. Olan bana oldu boynum kolum tum agriyor.
Bu adamdan adam olmaz. Insan biraz altan alir. Hamileyim diye. Hic yok.
Tiskindim bu adamdan. Oturup suan sevdigi programini izliyor. Benim burda aglamakta gozlerim sis.

Annenle konus yine de dogum surecine kadar yaninda olmasi için.
Belkinde halini gorunce dayanamaz. Zaten bebek dogunca bi sure sonra calisirsin. Belki annen bakar cocuga. Anne sonucta ya kizini sokaga aracagini sanma hele de bu halde.

Gitmesine giderim. Ustune birde uvey babam var. Aralari zaten cok bozuk.
Kadinin derdi kendine yetiyor.
O adamida sevmiyorum hic.

Kadinlar siginma evlerine bakim. Insallah vardir bulabilirsem.

Sizi dövmüş alttan almak nedir yahu

Kiyamam ya cok uzuldum

Oda cikmiyorsa bende cikmazsam. Napacam bu deliylen ayni evde durmaklan?
Hamile kadina boyle mi davranilir sizce normalmi ama?
Tabiki degil. Ama evi terk edeceksen kesin sekilde etmis ol. Geri kicina baka baka donmek zorunda kalacaksan hic gitme. Daha kotusuyle karsilasirsin. Sen git de onun gitmesini sagla

Tabiki degil. Ama evi terk edeceksen kesin sekilde etmis ol. Geri kicina baka baka donmek zorunda kalacaksan hic gitme. Daha kotusuyle karsilasirsin. Sen git de onun gitmesini sagla

Zor gider. Yarin oturup bosanmayi konusmak istiyorum. Konusa konusa halederiz belki. Hamilelik burnumdan geldi iyice.
Adam gecen istende kovuldu. Kac haftadir yatiyor. Sabahlari ben kalkiyorum gidiyorum ise hamile hamile.
Zar zor isleri yaptiriyorum evin napim bos yatiyor. Onuda cok goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…