Boşanmak mı boşanmamak mı kararsızım

• Konu Sahibi Konu Sahibi dume
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk günden belliymiş niye devam ettiniz? Kızınıza yazık bir de bir çocuk yapmışsınız adamdan, bu kadar berbat bir evliliği devam ettireceğinize ilk eşinizden boşanmasaydınız.

Ya çocuğunuzu evden kovarken siz nasıl kaldınız. Lohusalik vs elbette cok kötüdür ama yavruyu öyle gönderirken sizde gitmeliydiniz. Aileniz sizi kabul etmez miydi? Ya da onlarda demedi mi ne demek çocuğu göndermek durma gel diye. Bir tanıdığım vardi ikinci evliliği yaptı oğlu vardi, adam çocuğa s.krm demiş, küfür etmiş ,çocuk küçük bu lafi deyince ,nerden duydun sorunda bana X abi dedi demiş, kadın boşandı hemen hemde bu lafi eden çocuğuma bişey yapar diye düşündüm dedi.

Kizinizs cok ama cok üzüldüm. Ne yaşadı acaba o küçücük kalbinde

Son düzenleme:
Hayır lütfen bilmediğiniz çok şey varken böyle yorumlar yapmayın kızım zaten evlenmemi istedi ayrılmayı daha oğlum yokken ben istedim kızım istemedi
Allah için küçücük çocuğun lafıyla mı evlendiniz siz şimdi? Başlığa bakıyorum konuya bakıyorum yani ne diyebilirim diye düşünüyorum hanımefendi bunun bir tık ötesi gazetelere 3. Sayfa haberi olmak demek farkında mısınız? Hadi kendinizi geçtiniz kızınızın suçu günahı ne böylesi ruh hastası mahluklarla bir arada durduruyorsunuz? Siz üzerinizi değiştirirken gelip size bakan üvey oğlunuz yarın birgün kızınıza bir fenalık yapmayacağını ne biliyorsunuz? Yada eşim dediğiniz içkici müptezelin???

Ne kadınsal duygusu Allah aşkına ya
Empati felan da yapmıyorum sizinle başınıza gelen herşeyi hakediyorsunuz daha oturup ağlayın boşayacak beni diye
Sanki kızınıza annelik yapmış gibi adamın ne olduğunu bile bile bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız
Umarım çocuklar kurtulur o ortamdan ama siz çekmeye devam edersiniz

Sanırım yanlış yazdım bazı şeyleri yanlış anlaşıldı bıçağı çekerken o da çocuk kızımdan küçük 6 yaşındaydı biri 9 biri 6 yaşında ben bunlara başkaşdırdıgımda bana şu söylendi o da çocuk hata yapabilir ayrıca eski eşinin annesi eşimin arkadaşı ile berabermiş

Hesap bilgilerinizi niye düzenliyorsunuz, cevaplar işinize gelmedi mi? Böyle konu açılınca çocuğu çocukları sosyal hizmetler almalı diyince anneliğime laf edemezsin diyip çemkiriyorlar. Çocuğu olan kadın saçma sapan şiddet dolu ilişki meraklısıysa çocuğu derhal alınmalı. Bırak oğlunun bıçak çekmesini adamla aynı ortamda bulunmamak gerek. Gidin çocukları sosyal hizmete teslim edin ve tüplerinizi bağlatın. Yıldık bıktık başkasının çocuklarına üzülmekten. Yazık günah ya, çocuğu babasından annesinden başka kim koruyabilir? İnşallah bıçak çekmeyi biri şikayet eder de alırlar çocukları elinizden. Arkasından taciz tecavüz gelir, kızımı istismar eder korkusu da yok. Varsa yoksa koca. Hırsa bak, herifi kafalamak için sevgilileriyle bile yazılmış konuşmuş.

Boşan .

Bıçak meselesi çocuklar küçük olsa da çok tehlikeli.İlişki meselesini yanlış anlamış olmamın da çok bir önemi yok.Acilen kendinizi ve çocuklarınızı o evden ve evlilikten kurtarmanız gerekiyor.

eski kocanız da adam degilmis şöyle ortama kızını nasıl gönderiyor şok geçirdim. sizin erkek secimlerinizde büyük sorun var boşanın ve bir daha evlenmeyin. ilk haftadan ekmeğin lafını yapan adama arabanızı satıp verirseniz böyle olur. hakkınızda hayırlısı olsun

Birbirinizin eski sevgilileri ile konuştuğunuzu okuduktan sonra okumayı bıraktım.Adamın olayları yüzüne vurması gayet normal bu kozu sen eline vermişsin Keşke biraz daha ilerletip eski sevgililerinizle ne yaşadınız özel anlarıda birbirnize anlatsaydınız.Önceden arkadaş olsanız bile
-Bir ilişkide eski sevgililer söz konusu ise o evlilik b*k çukuruna girmiş zaten. Ayrıca o adam sonradan değismez içme,dayak,Bıcak adamda ne ararsan var suç makinası mübarek kaç yıl yatarı var.ve bunu evlendikten sonra farketmeniz,Herhalde gözleriniz aşktan körelmişti.
Üzüldüğüm ve olayın tek masumu kızınız Olan ona olmuş Gerisi müstahak.

Hayır lütfen bilmediğiniz çok şey varken böyle yorumlar yapmayın kızım zaten evlenmemi istedi ayrılmayı daha oğlum yokken ben istedim kızım istemedi
Saçma sapan yorumlar yapma kücücük çocuk onun aklı ile hareket edeceksen vay haline.Cocuk özenecek tabi öyle şeylere İlk evliligin sorunluydu hangi cesaretle 2.evliliği şak diye yaparsınız birde başından beri böyle olan bir mahlukatla.Sizde kocanız gibi başından sonuna kadar haksızsınız kendi gönlünüzü eğlendirmek için bir erkeğin sevgisine bukadar muhtaç açmış gibi davranıp Sonra pişman olup birde çocuğa yıkıyorsunuz olayı kendinizi işin içinden sıyırmak için bahaneyle gelmeyin.o ailede sağlıklı tek bir birey bile yok.Çocuk evleri bile sizden daha iyi bakar en azından annesiz babasız büyürler bukadar çok travma yaşayacağına.Onca şeye ragmen ne yapmam lazım diye soruyorsun birde sanki boşan desek boşanacakmıssın gibi 3,4 çocuk daha yapın belki eşiniz düzelir.

Başıma ağrılar girdi. Allah sana kullanasın diye akıl vermiş nalet kadın yazık o kıza bu yaşadığın hayat gündüz kuşağı tv programları konusu. Sen boşanmazsın dayağa büyücü hocalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…