• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramdan silme

Az uz araştırdım ve kısaca yazayım.

Bu situationship dedikleri insanın hem ilgisini hem sevgisini hem zamanını sömüren bir illet.

Ve parasını (!) da sömürürmüş demek ki...

Parayı vermek isteyen sormani beklemez verir. Ne yazık ki hayat bana bunu öğretti. Borç isterken mülayim adam birden kurt adam kesiliyor. Kendi paranizin dilencisi oluyorsunuz.

Çok yüksek meblağ ise avukat tutun iban üzerinden attiysaniz ekleyin.

Kızlar nasıl niyeye takılmadan yargılamadan akıl verebilen olur mu aranızda acaba
Borç verdiğinize dair bir yazışma ses kaydı iban açiklaması var mı elinizde? Elden mi verdiniz? İstemeden olmaz ki illa ki isteyeceksiniz. Bakalim ne diyecek. Vermiyorum derse. Elinizde kanit varsa hukuki yola başvuracağim dersiniz. Ne kadar verdiniz?

Situationshipin ne olduğunu bilmek zorunda mıyız? Burası Türkiye’ye ait bir forum ve Türkçenin suyu mu çıktı? İngilizler kendi forum sayfalarında “dümbük, herif, gavat” gibi şeyler kullanıyorlar mı mesela? Hayır. Demek ki kendi dilinde yazmak gerekiyormuş.
Türkçeye çevirisi de “flörtöz” gibi bi şey .
Paranı da yaz iste.

Şimdi kızlar para değil ana konu günü gelir vermez ise o zaman isterim benim gururumu kadınlığıma saygısızca davrandığı için beni hiç saydığı için görüşmeme kararını ben aldım cevap dahi vermedi şimdi diyorum instagramdan da çıkartmam lazım ki ne kadar ciddi olduğumu anlasın ama bir yandan da insan oğlu herşey beklenir paranın üstüne yatar en azından ekli kalsam hatırlatıcı gibi dururum orda verince de silerim her yerden daha mantıklı bi önerisi olan var mı

Situationship ne ki? Ayy çok yaşlı hissettim kendimi, ben yetişemiyorum artık bu terimlere. X kuşağını anlıyorum şuanda 🥲

Situationshipimle ayrıldık ama bana borcu var instagramdan çıkartıp çıkartmama konusunda kararsızım çıkartmadığım için cepte görürse hala çıkartsamda unutursa borcunu göndermezse çok gururluyumdur isteyemem asla
İnsallah parani verir de Turkce dersi alirsin. Rezil rusva ettiniz Turkceyi. Ergenmisin bu cumleleri kuruyorsun borc verebildigine gore yasini basini almis kadinsin su konusmalara bak. Asagidaki uyelerden biri usenmeden kizcagiz gitti su yazdigin sacma sapan kelimenin anlamina bakti da ne oldugunu anladik. İrite oldum durduk yere ya .. sacma sapan seyler.

Şimdi kızlar para değil ana konu günü gelir vermez ise o zaman isterim benim gururumu kadınlığıma saygısızca davrandığı için beni hiç saydığı için görüşmeme kararını ben aldım cevap dahi vermedi şimdi diyorum instagramdan da çıkartmam lazım ki ne kadar ciddi olduğumu anlasın ama bir yandan da insan oğlu herşey beklenir paranın üstüne yatar en azından ekli kalsam hatırlatıcı gibi dururum orda verince de silerim her yerden daha mantıklı bi önerisi olan var mı
Ekli olursanız hatırlatıcı olacağını paranızın üzerine yatmayacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz, 30 yaşındasınız o yüzden artık bu kadar saf iyiniyetli düşünmekten bir sıyrılın.
Adama sana verdiğim parayı bir an önce geri ver diyeceksiniz, ki sadece flörtöz takıldığınız bir adama niye para veriyorsunuz? Umarım Situationshipinize yüklü bir borç vermemişsinizdir, ayrıca kelimelerin Türkçe karşılığı var, onları kullanırsak sevinirim 🙏

Hiç fark etmez silip silmemen zaten parayı vereceğini hiç sanmıyorum bu tür ilişkilerde benim tarzım bu diyen adamlar genelde para ,bedava sex vb ihtiyacını giderebilecek partner seçiyorlar

Kadın kadının dostudur akıl verir diye buraya yazdım hala eleştirmeden akıl verebilecek olan varsa yol göstericek yazarsa çok sevinirim
Sorulara cevap vermiyorsun ki herkes sormus ne kadar nasıl verdin diye
İnstagram ile borç bağlantılı alakalı değil
Merak edeceksin sonrasında o yüzden silme:KK11:

İnsan aldığı
borç parayı unuturmu yahu silin gitsin instagramdan günü gelince ödemezse de istersiniz. Sizin durumları görünce benim bu kıza borcum vardı hemen ödeyeyim mi diyecek anlamadım mantığınızı. Tamamen bitmiş bişeyse çıkın instagramdan takipten borç kısmıda diğer arkadaşların dediği gibi vadesi gelince düşüneceksiniz hukuki yollamı yoksa arayarak mı isteyeceğinizi...

Back
X