Boşanmak mı boşanmamak mı kararsızım

• Konu Sahibi Konu Sahibi dume
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bıçak dayak ne ararsan var.Ayrılmanız lazım neyine hala düşünüyorsunuz

Yaptığınız hataları ardı ardına sıralamayı istemiyorum. Hala evli kalarak oğlun oğlumuz diyerek ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım. Kızınıza ve oğlunuza yazık. Adam çok akıllıymış ama evlenmeden önce aldığınız arabada hakkı olmadığını bildiği için almış elinizden. Sizde muhtemelen size evinize bağlansın diye çocuk yapmışsınız. Çok yazık arada kalan o 3 çocuğa...

Hepsini okumadım bile, kızınızdan başka üzülecek kimsede yok, Allah kızınızın yardımcısı olsun annesinin koca aşkı yüzünden heba olmuş ortada.
Hayır lütfen bilmediğiniz çok şey varken böyle yorumlar yapmayın kızım zaten evlenmemi istedi ayrılmayı daha oğlum yokken ben istedim kızım istemedi

Hayır lütfen bilmediğiniz çok şey varken böyle yorumlar yapmayın kızım zaten evlenmemi istedi ayrılmayı daha oğlum yokken ben istedim kızım istemedi
Siz evlenirken kızınız kaç yaşındaydı?

Şaka mısınız gerçekten? 9 yaşında bir ÇOCUĞUN lafıyla evlenip aynı çocuğun lafıyla mı boşanmadınız. Bi geçin bunları, bi kaç çocuk daha doğurun belki kıymetli kocanız size bağlanır. Oğlu kızınıza bıçak çektiği halde o evde durmuş üstüne doğurmuşsunuz o yüzden boşuna yok boşanayım mı bilmem ne demeyin. Belli yani sizin durumunuz

Cocugunuza yazik olmus.
Boyle annelik olmaz olsun
Kalkıp anneliğime niye laf ediyorsunuz anlamadım ben kızım ilk eşimden ayrıldığımda 1.5 yaşındaydı babası o kadar ilgisiz alakasızdı ki çocuğum bir baba figürü istedi bir de kardeş istedi ve şuanki eşimi çok seviyordu ben ayrılmak istesem o küsüyordu bana

Hamileydim o ara

Neler okudum ben...
Birbirine bıçak çeken çocuklar,oğlunun arkadaşıyla ilişkisi olan anne,kayınvalideden dayak yeme,hacı hoca,büyü ile kafayı bozmuş,öz çocuğu için "Umrumda değil." diyenlere eş...
Hanımefendi Allah aşkı için boşansın,sizin de çocuklarınızın da hayatından çıksın.İnanın yokluğu varlığından bin kat hayırlı.Kendinizi inanılmaz bir bataklığa çekmişsiniz.Çocuklarınızı düşünün.Bu ortamda büyümeyi hak ediyorlar mı?İlgisiz,sevgisiz nasıl yetişiyorlar?Buraya soru sormak için durduğunuz bile hata.Arkanıza bakmadan kaçın o evden.

Zirt pirt oglumuz ne olcaak demenizden anladigim bi ogluna duskun gorundugunden dolayi bi cocukta ben yapayim bize baglansin dediniz ama elinizde patlamis. Cocuk icin boşanmayacak biri olsa ilkinden boşanmazdi.
Boşu boşuna kizinizi hirpalamişsiniz bi de pesinize bi cocuk daha takmiş oldunuz.

Yani yazıp yazıp sildim. Bu konuda banlanmamak cidden zor.
Ödünüz patlıyor değil mi bir adamın soyadını taşıyamayacağım diye. Zaten bir evlilik yapmışsınız. Kızınız varmış. 100 kere düşünecektiniz. Mükemmel evlilikmiş gibi bir tane daha yapmışsınız. Allah o çocukları siz ve eşinizin elinden kurtarsın.

2. Evliliği başında yapmanız hata bence durumunuzu bilemem ama o kıza yazık değil mi ?hiç kimse elin çocuğu der başkasının çocuğuna asla annelik babalık yapmaz ayrıca siz onun oğlunu kendi çocuğunuzdan ayırmamışsınız eyv ama o sizin kızınızı çocuğu yerine bile koymamış. Üstüne 2. Çocuğu doğurmuşsunuz isteyenin eline geçmez ne güzel bi nimet evlat sahibi olmak, ama kızınız gibi onu da babasız büyüteceksiniz şimdi. Varlığı madden var ama manevi olmayan bir babayla yani. Lütfen tekrar çocuk yapmayın ve hayatınızı duzene sokun. Sizi sömüren bu hayvan evladını da boşayın 2x2 =4 eder insanlar DEĞİŞMEZ.

Bide 9 yaşında çocuk evlen demiş ayrılma demiş çocuğun aklıyla hareket ediyo yersen. Birde bu marifetmiş gibi cevap yazmış bana kızım istedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…