• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramdan silme

Bende bir tane sevgilime borç verdim daha ilişkinin başında. Sonra ayrıldık. Almak için bin türlü rezillik yaşadım. Gurur yaptım. Mahkemeye verdim sonunda. Geri aldım. Banka üzerinden yollamıştım ben. Dekont olduğu için kanıtlayabildim. Elden verdiyseniz 1 bardak su için.

Bende bir tane sevgilime borç verdim daha ilişkinin başında. Sonra ayrıldık. Almak için bin türlü rezillik yaşadım. Gurur yaptım. Mahkemeye verdim sonunda. Geri aldım. Banka üzerinden yollamıştım ben. Dekont olduğu için kanıtlayabildim. Elden verdiyseniz 1 bardak su için.
Çekirdek ailemin ya da ileride evlenirsem eşimin ihtiyacı olursa onlara borç veririm onun dışında kimseye borç vermek istemiyorum. Dediğin gibi kendi paranın dilencisi oluyorsun verecekler mi diye bekliyorsun

Çekirdek ailemin ya da ileride evlenirsem eşimin ihtiyacı olursa onlara borç veririm onun dışında kimseye borç vermek istemiyorum. Dediğin gibi kendi paranın dilencisi oluyorsun verecekler mi diye bekliyorsun
Evet balım kendi paranla rezil oluyorsun. 🙁 Benim ex veremeyeceğinden değil, ayrıldık diye inada bindirdi vermedi. Ben de geri alacağım diye hırs yaptım. Otursun beni kaybettiğine yansın. Hani biz genç ve cahilde değiliz. 45’e gelmişiz. Bazen sosyal medyadan stalk yapıyorum. Hala bekar, laf sokmalı sözler paylaşıyor. Zaten bir ilişkiye para muhabbeti girince büyüsü kaçıyor.

Back
X