• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramdan silme

Eğer mesajda borcu olduğunu kabul ederse işlem yapılabilir diye biliyorum. Birdaha kimseye hele bir erkeğe borç vermeyin. Borç verince kendi paranın dinlencisi oluyorsun ne gerek var

Herkes ne kadar para verdin diye yazmış, ben de çok merak ettim meraktan çatlicam. Yazar mısınız lütfennnn Yalnizmelek34 Yalnizmelek34 borç verdiğinize dair bir mesajlaşma var mı? Karttan mı gönderdiniz? Yoksa elden mi?

Umarım borcunu 27272727 ibana vaktinde ödersin hayatta başarılar diyip mesaj atın, mesajı görünce her yerden engelleyin.

Herkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Konuya zamanını ayırıp yardım etmek isteyenlere de siz cevap vermiyorsunuz ki.
Bu konunun alacağı rağbet anca bu kadar işte.

Herkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Amuda kalkıp hazır ola mi geçelim ne yapalım istedigin rağbeti görebilmen için 😂
Uzun uzun yazmaya gerek yok. Parayı elden verdiysen büyük ihtimalle üstüne bir bardak su içersin. Çok üstüne düşersen belki bir şeyler olur. Iban ile gonderdiysen umarım açıklamaya borç vs yazmışsındir. Bana birkaç ay önce gelen borca adam direkt borç diye yapıştırmışti açıklamaya. Ben de ona gönderirken borç geri ödeme yazacağım mesela.
Sil Instagram'dan mesaj atarsın borcunu şu tarihte şuraya öde diye yeter.

Situationshipimle ayrıldık ama bana borcu var instagramdan çıkartıp çıkartmama konusunda kararsızım çıkartmadığım için cepte görürse hala çıkartsamda unutursa borcunu göndermezse çok gururluyumdur isteyemem asla
İlişki içinde bile olmadığı kadından para isteyen yüzsüzden paranızı istemek gurursuzluk değil. Ben olsam paramı ister, ödeyince de her yerden engeller geçerim.

Instagram dan silersem borcumu vermez dediğin öylesine görüştüğün adam zaten o paranın üstüne yatar.Sana ders olsun, para isteyen flört,sevgili vb erkeklere para verilmez siz adını bile koymamışsınız belki de para verip elinizde tutacağınızı sanmışsınız sever sanmışsınız
ama adam sizden uyanık çıkmış...

Borç verdiğiniz şahıstan istediğiniz “rağbeti” aldınız da mı ona para verdiniz?

Parayı geri ödeyeceğini sanmam.

Situationshipimle ayrıldık ama bana borcu var instagramdan çıkartıp çıkartmama konusunda kararsızım çıkartmadığım için cepte görürse hala çıkartsamda unutursa borcunu göndermezse çok gururluyumdur isteyemem asla
Situati ne? o ne demek öyle, her gün yeni bir bilgi öğreniyoruz bu nesil sayesinde.

Back
X