- Konu Sahibi Yalnizmelek34
Koyun demekse bende de var, evde butun gun otlayip yatiyorPrens dizisi geldi aklıma. Ship ship diyen Colomb'un eline koyun (sheep) verip gönderdilerdi agsusjsh. Ulan Sangu ahshshs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyun demekse bende de var, evde butun gun otlayip yatiyorPrens dizisi geldi aklıma. Ship ship diyen Colomb'un eline koyun (sheep) verip gönderdilerdi agsusjsh. Ulan Sangu ahshshs
Ahh kıyamisuuuHerkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Konuya zamanını ayırıp yardım etmek isteyenlere de siz cevap vermiyorsunuz ki.Herkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Amuda kalkıp hazır ola mi geçelim ne yapalım istedigin rağbeti görebilmen içinHerkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Sende biraz zeka gerilemesi mi varAhh kıyamisuuu
Daha ne olduğu belli olmayan bi ilişki içindeki erkeğe borç veren biri mi soruyor bunu?Sende biraz zeka gerilemesi mi var
İlişki içinde bile olmadığı kadından para isteyen yüzsüzden paranızı istemek gurursuzluk değil. Ben olsam paramı ister, ödeyince de her yerden engeller geçerim.Situationshipimle ayrıldık ama bana borcu var instagramdan çıkartıp çıkartmama konusunda kararsızım çıkartmadığım için cepte görürse hala çıkartsamda unutursa borcunu göndermezse çok gururluyumdur isteyemem asla
Cevabım ektedirSende biraz zeka gerilemesi mi var
Daha ne olduğu belli olmayan bi ilişki içindeki erkeğe borç veren biri mi soruyor bunu?![]()
Instagram dan silersem borcumu vermez dediğin öylesine görüştüğün adam zaten o paranın üstüne yatar.Sana ders olsun, para isteyen flört,sevgili vb erkeklere para verilmez siz adını bile koymamışsınız belki de para verip elinizde tutacağınızı sanmışsınız sever sanmışsınızHerkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
shrek gibi baktım bu yorumaHerkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Borç verdiğiniz şahıstan istediğiniz “rağbeti” aldınız da mı ona para verdiniz?Herkes eleştirmek için can attığı için konuya da istediğim rağbeti alamadığımdan dolayı detaya girme gereksiniminde bulunmuyorum
Situati ne? o ne demek öyle, her gün yeni bir bilgi öğreniyoruz bu nesil sayesinde.Situationshipimle ayrıldık ama bana borcu var instagramdan çıkartıp çıkartmama konusunda kararsızım çıkartmadığım için cepte görürse hala çıkartsamda unutursa borcunu göndermezse çok gururluyumdur isteyemem asla
Allah razı olsun. Neymiş diye bakmaya bile üşendim yazamam diyeAdi konmamış ilişki demekmiş Türkçe de yazsaniz olurdu.
İlişkide kırmızı çizgi gibi. Taviz vermediğin şey. Senin ihanettir mesela, benim şiddet.Konudan bağımsız biri de geçen red flag mi ne demişti, o ne