Selamlar kızlar. Ben daha önce de yazmıştım konularımda ama bu sefer iş boşanma kararına geldi...eşimle kaçarak evlendik(ki işin içinde biraz da inat vardı bende,abisi istemiyor diye). Sonrasında bunlar bana kimsesizmişim gibi ev işlerini yıktılar yani bir tane eltim var iki kere söyle anca yerinden kalkar ama onu da söylemez ona kaynanam varsa yoksa bana söyler... neyse evlendiğim ilk zamanlar sıkıntımı annemle paylaştım diye abisinin yanında söyledi eşim,abisi annem hakkında o.... dedi. Sonrasında ben babamı çağırdim mecburi özür diledi abisi filan neyse. Bi gün kayınvalidedeyim börek yapıyo ama getir götürü ben yapıyom oturduğu yerden yapıyo neyse eşimin amcasının karısı yani kaynanamın eltisi gelmişti o zaman kaynanama dedi ki "ne güzel goldberry sana yardım ediyor"dedi. Kaynanam da "bu işlerde bi ayakçı iyi oluyor" dedi. O lafına istinaden bi şey demedim o gün. Sonra başka o gün ondayız börek yapcaktı ben yardim etmek istemedim bahane arıyor dedi benim için... dün de evdeyken annem gelsin bizde 2-3 gün kalsın dedi (evlerin arası 15 dk). Ben de bir süre anneni görmek istemiyorum dedim. Ben annemi istemeyen kadını istemem evimde dedi. Bu lafı yutamam ki ben...
Boşancam dedim boşan o zaman benim annemi istemeyen kadını istemem dedi. Annesi her daim haklı... annemin tırnağı olamazsın,senden 10 tane olsa annem etmez lafları da cabası
Tamam ceksin gitsin o zaman.
Eger sizde ayriligi göze alabiliyorsaniz ailenize haber verin böyle böyle böyle oldu diyin. Gelsin konussun bi aileniz. Sende dersin kapi orda esyalarin orda ananin evi de teeeee orda diye.
Boşancam dedim boşan o zaman benim annemi istemeyen kadını istemem dedi. Annesi her daim haklı... annemin tırnağı olamazsın,senden 10 tane olsa annem etmez lafları da cabası
Bekarken analarına gram faydası olmayan tipler evlenince anaci oluyor. Sizin evlilik dört kişilik olmuş. Anası abisi siz eşiniz. Anneme o diyecek babam gelmeden özür dilemeyecek. Kaynar suyla yakarım hepsini soyu sopu edepsiz bunun. Bosan kurtar kendini.
Haklısınız. Annem hapiste şu an. Gidecek tek yer de ananemin evi...
Ev babasına ait. Ayrıca babam arayınca da akşam bize davet etti muhtelemen ayrılık konuşması olcak
3 aylık sevgiliye kaçarsan 3 aylık evlilikte de boşanırsın.
Diğer konularına baktım. Çok yazık etmişsin kendine. Bırak ailesini tanımayı sen daha adamı tanımadan evlenmişsin.
Şimdi kimse sahip çıkmıyor tabi.
Bir kere kendinizi ezdirmişsiniz.
Ezmeye de devam ederler.
Çok yazık size!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?