Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Ji_ji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
87
27
3
30
Forumlar>Hayatın İçinden>Bir derdim var : (>
Boşanmak üzereyim çok pişmanım
Herkese merhaba yıllarca kadınlar kulübünü her konuda takip edip seven birisi olarak birgün kendi derdim için açacağımı hiç ummazdim... Olayı kısaca anlatıp fikrinizi almak istiyorum... Ben on aylık evliyim ve çok mutluydum düne kadar... Tabiki bu zamana kadar çok sıkıntı atlattık benim hatalarım eşimin hataları her şeyi sineye çekip yolumuza bir şekilde devam ettik... Asıl konu şu: babamı yıllar önce kaybettim ve ekonomik durumumuz çok iyi değildi annem çoğu zaman yetersiz kalsada abim ve ben tamamlıyorduk bir şekilde esimlede dört yıldır beraberliğimiz oldu ve evlenmeye karar verdik nişan yapıldı.. İki adet bilezik takıldı annem yine çok sıkıştığı için ağlayarak satmami ve geri yapacağını söyledi düğün zamanı yaklaştıkça beni korku kapladı bileşikleri teslim edemezsem rezil olcam. Annem bir çözüm buldu ve bana 5000 tl kredi çektirdi bunu da odeyeceginin sözünü verdi... Bir şans babamdan ev kaldı ve abim onu sattı 80.000 tlye bende abimden rica ettim hatta yalvardim bu borcu kapat ne olur başka hak istemiyorum diye ancak kapatmadi ve müstakbel eşi ile harcadılar annemin dahi yüzüne bakmadilar... Gel zaman git zaman ben iyice korkmaya başladım ve anneme bu durumu esime açıklamak istediğimi söyledim ancak sert tepki aldım bugüne kadar soylemedin şimdi söylersen olacakları düşün diye... Sıkıştım kaldım diyeceksiniz ki çalışıp odeseydin ancak benim eşim gelir gider hesabını sıkı takip eder maasimida kendisine veriyordum içinden yüz lira dahi akşam doğal olarak hesap vermek zorundaydım... Yapamadım işten ciktim... Dün evime tebliğ geldi ve ben sınır krizleri geçirdim gorumcemi arayıp durumu anlattım beni sakinlestirdi akşam geleceğini beraber konusacagimizi söyledi ancak ben onu beklemeden eşime açtım konuyu binlerce kez özür diledim çalışıp beş altı ay içinde borcu kapatacagimi söyledim yüzüme bile bakmadi ve bana guvendigini bunu kirdigimi söyledi gorumcem geldi onunla da konuşmadı ve kapıya geçirirken bize iyi kazık attılar dedi... Gururumun bu kadar kırıldığını hatırlamıyorum... Bağırdı çağırdı sustum çünkü hataliyim biliyorum.. Bugünde arayıp boşanmak istediğini söyledi ancak ben boşanmak istemiyorum ne yapabilirim

Son düzenleme:
Zaman geçtikçe eşiniz sakinleşir bence

Siz fevri hareket edip ters birşey söylemeyin abartmis geldi bana biraz olabilir durumu iyi değilmiş annenizin ne var bunda kendinizi sataio ödeyecek haliniz yok ya cekinmissiniz soylememissinz haksiz anlayisla karşılaması gerekir siz ezilip buzulmeyin ya vahim birşey yapmamişsiniz alttan alin bi sure boşanmak için bi sebep değil hakim kiciyla güler walla ben guldum sahsen

Kusura bakmayin da anneniz kadar esiniz de suclu.
Ne demek maasimdan yuz lira bile harcayamazdim, demek.
Anneniz en azindan 5 milyara mal olmus ama 10 ay 1 milyardan hesaplansa esiniz 10 milyarinizi almis.
Bir de kazik attilar, demis.

Bu kabaligi goremiyorsaniz ve hatta bosanmak istemiyorum, diyebiliyorsaniz siz de digerleri kadar suclusunuz.

Ev dedemin üzerineydi ve dedem abimi çok sever evi kendisine verdi verirken de güvendiği için kardeşlerinin payını da ver dedi ancak kendisi bırakın pay vermeyi beni bu durumdan bile çıkarmadı... Biraz sonra eşim gelecek sanırım hayatımın en kötü konuşmasını yapacak kendisine boşanmak istemediğimi telefonda söyledim ve bunu tekrar edicem....

Bilmiyorum eşim daha öncede bunu söyledi ancak hiç bu kadar kararlı söylediğini hatırlamıyorum
Güveni zedelendiği için kırılmış ama kırgınlığı geçecektir. Hayattaki en değerlisisiniz. Bu kadar kolay vazgeçmez, vazgeçemez...

Ki hatanızın farkında olduğunuzu da biliyor ..

Maasinizdan bir lira bile izinsiz harcayamadiginiz icin esas esiniz sizi kaziklamis ,bence bunun icin bosanin ve bunu da esinize soyleyin, olaylar onun yuzunden bu noktaya kadar gelmis, gerisi sizin aile probleminiz kendisini ilgilendirmez

Esin iki bilezik icin ayip etmis ama boyle oz ailenin attigi kaziklarin yaninda devede kulak kalir.
Bence esinle arani duzeltmeye bak. Bu abi ve anne varken yuzun gulmez senin. somururler seni.

Alttan almaya çalış ama kendini çok da ezdirme. Sakinleşir mutlaka ama en ufak bi tartışma da yüzüne vurur bu konuyu

Burada en birinci hatali abiniz.
Ama elinizden bir sey gelmemis, yapacak bir sey yok.
Anneniz de oturup abinize ortak olmamis, o da magdur olmus hatta.
Ben anneye daha cok uzuldum.
Belli ki o da mahcup.
2 bilezik alti ustu, aksine esinizin sikisiksa annen tamamlayalim, demesi bile gerekir.
Cunku tek basina size bakmis buyutmus.

Esinin maasini almasi ve 100 tl nin hesabini sormasi tuhaf geldi bana. Para daha onemliymis onun icin gibi geldi bana.
Sakinlesince kararinin yanlis oldugunun farkina varacaktir. Siz aciklamanizi yapmissiniz zaten. Bundan sonrasi ona kalmis. Artik cok ustune gitmeyin, durmadan ozurler dilemeyin cunku totosu kalkar.

Maasinizdan bir lira bile izinsiz harcayamadiginiz icin esas esiniz sizi kaziklamis ,bence bunun icin bosanin ve bunu da esinize soyleyin, olaylar onun yuzunden bu noktaya kadar gelmis, gerisi sizin aile probleminiz kendisini ilgilendirmez
Artık birşey soyleyemiyorum zaten ancak şunu atladim annem sıkıştığı için biz evlendikten sonra iki bin lira borç aldı bizden tabiki odemek için şuan çalışıyor ancak bu da buyuk bir etken oldu...

Eşine benim konumu okut da kazık görsün

Tum bunlar para için değil elbette giden güven için onu anlıyorum
Nasıl yanı ben yeni üye oldum bana link atabilir misiniz... Tabiki ortada büyük bir kazık yok ancak güven çok önemli yalan söylemem büyük hata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…