Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Tabiki hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez benim annemde öyle iki bileziği sattiysa bana o iki bileziği yapıp üzerine uç bilezikte kendisi taktı.. Çok dusundum bugün bosanmayalim dersem eğer gurursuz hissedicem tamam dersem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok seviyorum.. Annemde blöf yapıyor ama öyle bir şey olursa ben senin yanındayım diyor..

Esin daha oncede bosanalim mi dedi? Daha 10 aylik evli degil misiniz? 10 ayda bu kadar bosanalim diye soylenirse bu birgun gercek olur. Adam bosanmak icin bahane mi ariyor ki?

Hayir gercekten anlamiyorum.
Her yorumu itinayla okudum hah esi bu yuzden cok tepki vermis, diyeyim diye ama yok.

Nasil bu kadar ese bagimli olabiliyorsunuz?
Gercekten merak ediyorum.

Adam iki kurus icin kabalik yapsin, benim paramin hesabini sorsun, ustune annem beni babasiz buyutmusken iki kurusun lafini etsin, kendi borclarini benim mehrimle kapatsin ama o durust olsun, ben kaziklamis olayim bir de ustune bosanacagim desin de ben de hala kocam da kocam diye aglayayim.
Super kafalar.

bir erkek kolay kolay bosanalim.demez erkekte bittiyyse bitmistir.biz kadinlar.gibi duygusal yumusak yuzlu olmuyolar bu konularda.keske zamaninda ona acip konuyu destegini isteseydin hosuna.giderdi bence.ayrica guvenip evlenmissiniz kazik ne demek ya hicmi tanimamis seni.allah yardimcin olsun anlayissiz insanlar gercekten zor.sen skinlesince konus onunla bir kez daha ama.bu konu uzerine degik genel anlamda guven sevgi konusunda acikla.durumu cok net bi sekilde.neden yaptigni kimin ne dedigni....ins.bosanmazsiniz.

Esun saha oncede bosanakim mi dedi? Daha 10 aylik evli degil misiniz? 10 ayda bu kadar bosanalim diye soylenirse bu birgun gercek ur. Adam bosanmak icin bahane mi ariyor ki?
Evet daha önce benim bir hatam onu çok aglatti üzdü ve çok yıprandı bir kere de o zaman söyledi istemedim özür diledim. Ancak sanırım bu mesele eskiden de onu yipratmamdan kaynaklı bir taşım noktası olabilir diye düşünüyorum...

Bunun için boşanacaksa zaten bosansın . Ara annenıde gelsın alsın kınasını . Bir ınsan kızını nasıl bu hale dusurur . Üzülme bıraz sakınlesınce sana hak verıcektır .

Evet zaten ses tonundaki kararlılık beni korkuttu... Böyle bir yalana mecburen girdim çünkü bilezikleri sattik demek istemedim aileme güvendim...

arkadasim.insan hata yaptiginda hatasinida anlamali ve hatadan dolayi kirdigi incittigi.insanlarin tabiki gonlunu bi sekilde almali.ve bosanma bu sen esinden kendi hatandan dolayi bosansan hosuna gidermi.ayrica hayatin boyunca pismanlik duymazmisin.ben olayin bosaanmasinda falan degilde tamamen onun guvenini sarstigim.icin hemen bosanmayi.kabul.etmezdim.sonucta ortada yasanmislik var oyle pat diye kim kimi atabilir acaba

Yaşadıklarınız çok zor gerçekten keşke abiniz biraz vicdan sahibi bir insan olabilseydi o bile yeterdi sizi sevmese bile. .
Sizden imza almadan babanızdan kalan evi nasıl satabilir onu anlamadım. .hadi imza verdiniz niçin bir noterde bir anlaşma yapmadınız aranızda kendi hakkınızı alabileceginize dair..
Eşinizle sakın bir şekilde konuşun. .
Durumu anlatın sonuçta sizin bir suçunuz yoktu
Hem para herşey demek değil ki sizi seviyorsa bu olanlardan dolayı sizi suçlayamaz
Sabir ve herşeyin hayırlısını diliyorum sevgiler

Sizde kendi açımızdan haklı olabilirsiniz ancak güven meselesi önemli burda tabiki tek hatalı benim demiyorum ama en büyük pay bana ait bir anlık sinirle agzimizdan çıkabiliyor o fevri olursa ben fevri olursam evlilik diye bir şeyi zaten kaldıramadığı mız anlamına gelir...

Evet zaten ses tonundaki kararlılık beni korkuttu... Böyle bir yalana mecburen girdim çünkü bilezikleri sattik demek istemedim aileme güvendim...
annene guvenmissin bu biz kadinlarin genelde ailemizi evliligmize soktugumuzda basimiza cokca gelen bi durum.evlendikten sonra evlilik yoluna.girdikmi artik.esimiz.on.planda olmali ama yapamioruz ailemizin dedikleri onlar oncelik bizim.icin e adamlarda bunu istemiyo beni dinle.bise saklama istiyo aslinda dogrusuda bu.her ne olursa.olsun gizli.sakli.bise yapmamak.lazm sonu hüsran olabiliyor. artik seninle.onun arasindaki diyaloga ve sevgiye kalmis.bise bundan.sonrasi hayirlisi olsun insallah ne diim ki.tabi eger cok fazla ustune gelir gururnu incitcek seyler.soylersede kendini ezdirme sakin laf soyletme kimsenin haddine degil.sen her zaman dik.olcaksin.sonucta herkesin onuru.var.biyere kadar alttan almakta.

Ev babamın üzerine değildi dedemin üzerineydi dedemde direk abime verdi ve kardeşinin hakkında ver dedi bende zaten balayindaydim yanı olaya katılamadım.. Bu şekilde gelişti.. Eşim güvene çok önem veriyor umarım tekrar kazanirim ve bu yola tekrar beraber devam ederiz ...

Lütfen kendinizi bu kadar ezdirmeyin aldığınız 100 tl nin bile lafını yapan bir insan var karşınızda. Neden kendinize değer vermiyorsunuz. Böyle bir şey için boşanacaksa zaten boşansın. Abinize zaten diyecek hiç bir şey yok insan utanır öyle abisi olduğu için.

Bilmiyorum tabiki dışardan öyle gozukuyordur evet para mevzulari önemlidir onun için ancak o kadar tamah etmez kötü bir durumda yardımcı olur yada ben öyle mi görmek istiyorum ....

Kotu bir durumda yardimci olur mu?
Daha kotusu ne olabilir?
Hatta "annen biraz sikisik galiba, ustune gitmeyelim" demeliydi.
Bakin tek tek yaziyorum.

Anneniz bileziklerinizi almis ama ustune 3 bilezik de hediye etmis.
Siz o parayi esinizin borclari icin gozunuzu kirpmadan harcamissiniz, mehriniz de dahil, bir de calismissiniz maasiniza da dokunmamissiniz.
Size tek basina baktigi halde ki durumunu da biliyormussunuz annenizin, abimle destek olduk diyorsunuz, en son bir 5 milyar kalmis, odeyememissiniz anneniz de mahcup olmus.
Esinizse butun bunlardan sonra "kaziklandik" demis.

Hic ben bekarken borc ettiydim, dememis ama.

Bu ne hadsizlik ya hu.
Insan esi bildigine nasil yakistirir bunu, ayni yastiga bas koydugum, maasini elime sayan, altinlarini ugruma harcayan kadin demiyor da kaziklandik diyor.

Son düzenleme:
Sakin ol ve aglamadan de ki ben bosanmak istemiyorum ama bosanmak istiyorsan da bosanalim. Zorla evlilik olmaz. Ailem zor durumdaydi ve bu aslinda benim hatam degildi. O an icin boyle bir sey dusunduler. Kimse kimseyi de kandirmadi, kimse kimseye de kazik atmadi. Sana da yalan soylemedim sadece o zaman soyleyemedim o kadar.
Biz iyi gunde kotu gunde diye evlendik. Oysa sen cok kolay evliligi bitirebiliyorsun.
Senin de evlilik oncesi borclarin odendi ama ben bunlarin lafini etmedim, kaziklandim diye dusunmedim. Sen bilirsin.

O zaman konu sahibi de esinin bekarliktan kalan borclarini annesinin takilariyla, kendi mehriyle ve maasindan yuz lira bile harcayamayip oderken kirilsin, incinsindi di mi?

Annesi yetim 2 cocuk buyutmus hanimefendi.
Tek basina, alninin akiyla.
Maalesef ki sonradan borcunu odeyememis.
Buna karsilik her seyine "biriz" dedigim adam "bizi kazikladilar" demis.
Ben de hala hataliyim diyeyim, oyle mi?

Bu kadar da "kocaci" olmayin.
Bu yuzden benden bosanamaz bir adam.
Cunku kaziklandik derse, orada ben bitiririm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…