Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Sonuçta bunu size gizli saklı yapmaya iten kişi eşiniz. okadarda çok para değil tabi bunun yanısıra abinizde çok haksızlık etmiş size insan kardeşini bu derece mahçup ettirirmi okadar para almış seninde borcunu kapata bilirdi.eşin olacak adamda fazla tepki vermiş bunun için boşanmak ne yaaa ne insanlar var karıları çalışmadığı halde yardım eden ne olmuş sanki zaten kendin ödeyeceksin borçları bana kalırsa fazla alttan almayın bi 5 tl için boşayan boşasın

Esin iki bilezik icin ayip etmis ama boyle oz ailenin attigi kaziklarin yaninda devede kulak kalir.
Bence esinle arani duzeltmeye bak. Bu abi ve anne varken yuzun gulmez senin. somururler seni.
Zaten dün gece abimle konuştum ve bana yapabileceğim birşey yok esin seni atiyosa sen sectin bu yolu dedi... Annem ise benim için çok üzülüyor ancak bu hiç bir şeyi değiştirmiyor bana dua edin aramizda duzelsin...

Ben mi yanlış anladım bugüne kadar bütün maaşınızı teslim etmişsiniz birkaç kuruş için bizi kazıkladılar diyebiliyor. Sizi çok baskıya almış bir de boşanmak istiyorum diyebiliyor. Neden hep kendinizi suçluyorsunuz? Sizinki Stockholm sendromu gibi geldi bana. Korkuyu sevgi olarak algılıyorsunuz. Sizin kendine karşı zaafınızı bildiği için boşanmakla korkutuyor. hemen ilk hatada gerçekten boşayacaksa ben olsam hiç minnet etmem istediğini yap derdim. O da kolay kolay yapamaz yaparsa da ondan hayır gelmez kurtulmuş olursunuz.

Eşinden gizlediğin için hatalısın
Annen altından kalkamayacağı bir işe soyunduğu için hatalı
Abinden bahsetmiyorum bile ş... in önde gideni
Ama bu bize iyi kazık attılar lafı başka bir zihniyetin ürünü, yerinde olsam bu lafı eden adamla saniye durmam saniye

herkes tarafından ne kadar çok haksızlığa uğramışsınız.keşke biraz daha erteleseydiniz evliliğinizi ama olan olmuş artık.en büyük suçu abinizde buldum nasıl olurda hakkınızı yer borcunuz olsun olmasın senin hakkını vermesi lazımdı.annene pek kızamıyorum en az abin kadar eşinde haksız nasıl olurda maaşını elinden alır.anneniz ne için almış sizden para yine sizin için eşinizin bunu anlayıp size destek olması lazımken boşanmaya kalkıyorsa defolsun gitsin ondan hayır gelmez.

Haklisiniz bende artık ağlamaktan ve yipranmaktan Yoruldum iki gunde çöktüm resmen...

İnanın sıkışıp kaldım kimi arasam kime aglasam kime anlatsam bilemedim... Sadece allah a sığındım artık ondan başka kimsem kalmamış gibi geliyor tek umudum eşimin beni affedip bunu beraber atlatiriz demesi... Abimi zaten sildim artık..

Annen ne dedi ne yorum yaptı

Maaşınu alırken iyidi tabi :)) böyle bi şey mesele bile olmamalıydı , sıkma canını hallederiz gibi bi tepki vermeliydi. Senin yerinde olsam asla karşısında ezilmezdim.
Annemde aynısını söylüyor bunun lafı edilmez ancak evlenirken mehir bileziklerime kadar satıldı düğünden beş bin borç döndü bekarlık borçları kapatıldı neden yaptın demedim çünkü biriz dedim aradaki fark benim soylememem ancak eşimin soylemesiymis.. Ancak gözü parada deil biliyorum bugün telefonda eşyaları satıp borcunu kapatıriz herkes yoluna dedi...

Hic bir sey anlamadim
Abin parayi kafasina gore nasil yiyor
Sizin yasal hakkiniz yok mu ?
Kocaniz olacak adam 2 bilezigin lafini mi yapiyor o zaten sizin ,size takmadi mi ?
Insanin basina her sey gelebilir kaybolabilirdi de ..
Ucuncusu siz neden adama para veriyorsunuz?
Icinden 100 lira bile alamiyorsunuz ve o sizin icin kazik atti bana mi diyor ..
Vallahi oyle bi yolarim ki onu bi daha kazik yemege hali kalmaz
Densiz

Kiyamam yaa canim benim annenede sana da yazik.eminim annen de çok üzülmüştür. Eşin çok hesapci yaklaşmış, bu durumun ne kadar yük olduğu belliyken bide gururu nu kirmasaymis keşke.direkt ne hissettiğini anlat eşine.onada savunma hakki ver ama sakin esinlenme karsisinda.sen güçlü bi kadinsin ve degerlisin bunu unutma

Bosarsa bosasin..suna bak yaa sonuçta sokağa atmadin ya parayı.. Eşin resmen paragöz, maaşını kurusu kuruşuna almasından belli.. Ne var beş bin lira için bosanacaksa cehenneme kadar yolun var derdim yerinde olsam.. Niye böyle ezdiriyorsun ki kendini.

Sakin eziklenme demek istedim.boşamak ayrilmak vazgeçmek bu kadar kolaysa onun için hic uğraşma.

Esinizin bekarlik borclarini kapattiniz oyle mi?
Oh, ne ala valla.
Hala da gozu parada degil, diyebiliyorsunuz.

Eve geldi ancak konuşmadık şimdilik... Sessiz kalmayı tercih edicem şimdilik olayların soğumasını beklemekten başka çare yok... Çok teşekkür ederim bu söz iyi geldi...

Haklisiniz bende artık ağlamaktan ve yipranmaktan Yoruldum iki gunde çöktüm resmen...
Ayni durum benim annemin basina da gelseydi anneme ben de verirdim sanirim.
Kazik attilar lafi cok agir bir laf. Sanki sen kendini zengin gosterip de evlenmedin ki?
Maasini almasi da tuhaf. Paragoz gibi. Eger bosanalim diye israr ederse de ikiletme bence. Para herseyden onemli onun icin sanirim.
Sen gerekli aciklamayi yapmissin. Iki bilezik icin bosanacaksa da bosansin. Ne var yani daha gencsiniz kac bilezik daha alirsiniz calisarak. Sen de bir hata yok. Annene uzuldum. O kadar zor durumda olmasaydi bunu teklif dahi edemezdi degil mi? Esin annenin durumunu biliyordur. Buna ragmen kazik attilar diyorsa bence cok da ustune gitme. Iyice dusunsun. Bosanalim derse de tamam dersin. Yalvarirsan bunu ilerde sana hep kullanir eline koz gecmis gibi.

Esinizin bekarlik borclarini kapattiniz oyle mi?
Oh, ne ala valla.
Hala da gozu parada degil, diyebiliyorsunuz.
Bilmiyorum tabiki dışardan öyle gozukuyordur evet para mevzulari önemlidir onun için ancak o kadar tamah etmez kötü bir durumda yardımcı olur yada ben öyle mi görmek istiyorum ....

esin cok ustune gelirse senin bekarlikdan kalan borclarini odedik ben sesimi cikarmadim benim tek sucum sana soylememekti annem oder diye soyleme ihtiyaci duymadim ama keske soyleseydim falan de. Ama ilk sozun bu olmasin sakin ol ve alttan al belki bu zamana kadar soylemedn dye kirilmiste. Ayrica bu yizden bosanmak istemeside anormal geldi bana. Cocuk oyuncagimi bu

insallah halledersin sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…