Bosanmak üzereyim cok üzülüyüorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Esimle yurtdisinda tanistim cok sevdim cok asik oldum ona cok güzel günlerde gecirdik..ama yillar evliligimde mutlulugu bulamamayi getirdi..siddet hakaret..ailesiyle uyumsuzlugum, farkli gelecek planlari..gecen sene yasadigim siddet sonrasi birz uzak kaldim..sonra kendini düzeltmeye calisti iliski icin biraz daha emek verdi ama gelicekle ilgili planlarimizin farkliliginda ortak bir nokta bulamadik..enson bir kavga sirasinda yüzügünü cikardi.. 5 gündür konusmuyoruz ben bugün bir mesaj attim beni bunca zaman aramadaysin bundan sonra da arama böyle evlilik istemiyorum..oda bende istemiyorum yazmis ve o kadar daha da ne aradi ne birsey söyledi..üzülüyorum ..eski günleri hatirlayip..ama ayrilmazsam daha büyük üzüntü yasiycagimi biliyorum..isime kendimi veremiyorum ailemde uzakta..esimden ayri kaliyorum 5 gündür cok yalnizim..

ne kadarlık evlisin canım, şiddete gerekçesi neydi eşinin
çalışıyor musun çoluk çocuk?

Neydi ki bu kadar anlaşamadığınız gelecekle ilgili planınız ?

Ben okul bittikten sonra türkiyeye ailemin yanina dönmek istedim, oysa yurtdisinda kalmayi istedi.. onunla birlikte 5 yildir kaliyorum yurtdisinda ama mutlu degilim kendimi yalniz hissediyorum..esim cok ilgisiz onun bu tavirlari beni daha da mutsuz etti..türkiyeye dönmek istiyorum dedim oda defol git türkiyeye dedi ayrilalim dedi yüzügü de cikardi

Canım benim sen ne yardan geçiyorsun ne serden. Önce bir otur düşün türkiyede mi daha mutlu olacaksın yoksa eşinin yanındamı. Hangisi seni daha mutlu edecekse onu yap. Hem şunu unutma her son yeni bir başlangıçtır. hakkında hayırlısı olsun. Ama benim nacizane tavsiyem şiddet gördüğün yerde durma.

üzüldüm durumuna, biz de benzer durumlar atlattık. (gerçi çocuk olmasa dönüşümüz yoktu)
inşallah çözersiniz siz de sorunlarınızi.
ingilterede neredesin?

Ben de yurtdisinda yasiyorum , aynen sizin gibi cok yalniz hissediyorum. Sonucta siz orda bu adam icin kaliyorsaniz, onun size tutunacak dal olmasi lazim. Adam gibi davranacagina zirvalamis, siddet zaten asla kabul edemeyecegim bir sey. Bu adam orda kalmaniza degmez bence, sizin yerinizde olsam bu psikoloji icinde daha fazla duramazdim, Turkiye'ye donerdim.

Benim arkadaslarim, cevrem, cok iyi bir isim var ama yine de 2 yil yalniz yasadiktan sonra resmen tukendim. Sosyal cevre, arkadas vs. yaninizda gercekten dayanak olan birisi olmadan fasa fiso bence. Buraya gelirken amaclarim ve hayallerim vardi, 2 yildan sonra yasadigim hayat yuzunden onlari kaybettim. Turkiye'deyken kazandigimin net 6 katini kazaniyorum, ama inanin o hic gozum de degil, kendi insanlarimizin arasinda yasamak istiyorum artik. Umarim kendimi anlatabilmisimdir, yurtdisinda dayanacak biri/bir seyler olmadan yasamak cok zor, dayanagin olsa bile br sureden sonra onemini yitirebiliyor, yasamayan anlayamaz.

Adamin cidden adam olacagina inanciniz varsa kalin, yoksa daha fazla uzatmayin derim. Orda is, cevre, arkadas vs bulsaniz bile , bosanmanin da etkisiyle extra kotu hissedeceksiniz. 2 yilda benim basima cok kotu seyler geldi, ben donus yapmayi dusunmedim ama sizin yerinizde olsam donus yapmayi cidden dusunurdum.

Son düzenleme:
direkt kesiyosunuz kim öle kim kala yarın ne olacağı belli değil...her şeyden önce kendinize bir ortam oluşturun yalnızlıktan kurtulun kulüpte ingilterede yaşayan hanımlar illaki vardır...çevresel faktörlerinizi bi düzenleyin baktınız olmuyor türkiyeye dönme kararını verin..

Canım istersen eşinle herşeyi konuş içindekileri ve ondan snra bır karar vermen gerekirse ver.Erkeklerın kestırıp atması ne kadar kolay.İnsan sinir oluyor .

Bosanma asamasinda çoğu kadin yalnizliktan hayattan korktugundan yada yeniden baslamaktan korktugundan geri dönüyor eşine değil şiddet aldatilmayi bile sineye çekiyorlar ama bu daha fazla zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramıyor

geçecek arkadaşım kararlı olup ben bu adamin bana yasattiklarini istemiyirum dersen yok korkup yalnizlik vs gibi nedenlerle dönesen ayni şeyleri sil baştan yaşarsın karar senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…