• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delibaş görümce

Bende bilmiyorum neden bu durumun icine cekiliyorum. Esini yola getirmesi icin gorumceme ben akil verecekmisim. Esim konusmama karari aldi ikisiylede. Ben arayi bulcakmisim.
Iyi olursa Allah tan kotu olursa senden bilirler.bence hiç karışmayın.dedigim gibi sorun enisteyse ,aile büyükleri onla konuşacak. Işler kotu giderse ,suçu size atacaklar

Esim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.
Konu başlığınıza çok güldüm 😅
Bence uzak durun . Herkes kendi işine baksın akıl vermek şu bu yüz göz olmaya değmez

Görümce de komik. Onun evliliginde problem kadin degil ki, kocasi. Yani siz orda nasil rehberlik edeceksiniz. Anladi tabi sizin onayiniz olmadan para gelmeyeceginizi böyle deniyor. En iyisini yapiyorsunuz. Madem yardim istiyor profesyonel destek alsin

Görümce de komik. Onun evliliginde problem kadin degil ki, kocasi. Yani siz orda nasil rehberlik edeceksiniz. Anladi tabi sizin onayiniz olmadan para gelmeyeceginizi böyle deniyor. En iyisini yapiyorsunuz. Madem yardim istiyor profesyonel destek alsin
Para konusunda ben esime dur diyebildim o diyemiyor sen nasil yapiyorsunda ben yapamiyorum diyor ama problem kocasi anlicak bir tip degil en bastan es secimi yanlis benim yapabilecegim en fazla ne olabilir kocanin maas kartini elinde tut derim onu da yapsa bile abisinden gelen parayi bile eve harcicam diyip elinde tutamayan birisi.

Esim gorumcemle konusmama karari almisti en son konuma istinaden. Konuyu nasil eklicegimi bilemedigim icin kisaca ozet gecmek gerekirse gorumceye yardim amacli verdigi paranin enistesine oyun almasina yaradigini ogrendigi icin gorumcemle konusmuyorlar. Gorumcemde bana sardi surekli ariyor acmiyorum mesaj atiyor bende engelledim. Kayinpederimi arayip dert yanmis iste para bulamadik esim aldigi seyi yok pahasina satti eve yiyecek almak icin vs. Tabi kayinpederim bilmiyor alip sattigi seyi. Neyse iste gorumcem demis abimin evliligi cok guzel yengemle iyi anlasiyorlar keske yengemde bana yol gosterse ama benimle konusmuyor. Kayinpederde beni aradi iste ablalik yap konus daha kucuk cocugu var bosanmak istemiyor belki duzelirler. Bu arada gorumce benden 3 yas buyuk. Bende kayinpederime ben onlarin iliskilerine karisamam kusura bakmayin dedim. Ama ayip mi ettim bilmiyorum. Kayinpederle notr bir iliskimiz var ne iyi ne kotu. Beni neden karistiriyorlar bu ise bilmiyorum. Esime soylesem mi bu konusmayi? Gorumcemle konussam mi uzak mi dursam? Insan kendisi yasayinca bazi seyleri nasil yapacagini sasiriyor.
5 bin için yaptıklarınıza değdi mi ? Yazık..

Hic arkadasi yok gorumcemin sosyallik sifir. Uzmana gitmek icinde para verecegini hic sanmiyorum ama en mantiklisi bencede bu.
Sürekli gorumcenizi yeriyorsunuz.Hayatınız görumceden mi ibaret ? Gorumcemin hiç arkadaşı yok,evliliği kötü,benden yardim istiyor vb. Görüşmek istemiyorsanız,gorusmeyin. Maddi destek sağlamak gibi bir zorunluluğunuz zaten yok.Evlenirken size mi güvendiler.Esiniz sizden habersiz destek oluyorsa ve bu durumdan rahatsızsanız dile getirirsiniz. Görümce konusundan siyrilin artık

Para konusunda ben esime dur diyebildim o diyemiyor sen nasil yapiyorsunda ben yapamiyorum diyor ama problem kocasi anlicak bir tip degil en bastan es secimi yanlis benim yapabilecegim en fazla ne olabilir kocanin maas kartini elinde tut derim onu da yapsa bile abisinden gelen parayi bile eve harcicam diyip elinde tutamayan birisi.

Hic karismayin. Para da vermeyin. Kendi aralarinda cözsünler. Sonu gelmiyor aksi takdirde. Tecrübe sabit

Sürekli gorumcenizi yeriyorsunuz.Hayatınız görumceden mi ibaret ? Gorumcemin hiç arkadaşı yok,evliliği kötü,benden yardim istiyor vb. Görüşmek istemiyorsanız,gorusmeyin. Maddi destek sağlamak gibi bir zorunluluğunuz zaten yok.Evlenirken size mi güvendiler.Esiniz sizden habersiz destek oluyorsa ve bu durumdan rahatsızsanız dile getirirsiniz. Görümce konusundan siyrilin artık
Mesele para meselesi degil ki su an benden esi icin yardim istiyor. Nasil yola getircem diye. Ben ne yapabilirim diye konu actim yazmak istemiyorsaniz konuya yazmayin ne bu siddet ne bu celal.

Eski konunuzu biliyorum. Görümceniz de kocası gibi tuhaf biri. Tuhaf az bile kalır. Babasını arayıp kendini acındırmış. Bir elini açıp dilenmediği kalmış. Hiç muhatap olmayın.

Kocanıza söyleyince acıyıp para vermeye devam edecekse söylemeyin.

Ahh kıyamam yaa playstation alıp yok parasına satmışlar yiyecek almak için gözlerim doldu görümcenizin haline 🥺 Tövbe yarabbim ya bir laf vardır ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sı… diye. Boşverin hanımefendi uzak durun görümcenizden gerek yok çünkü samimiyete devam ederseniz o da abisinden para alıp kocasına oyuncak almaya devam edecek. Uzak durun ki yüz bulamasın. Ona ayıp buna ayıp diye düşünürken en büyük ayıbı kendimize ediyoruz bence.

Mesele para meselesi degil ki su an benden esi icin yardim istiyor. Nasil yola getircem diye. Ben ne yapabilirim diye konu actim yazmak istemiyorsaniz konuya yazmayin ne bu siddet ne bu celal.
Biz bu konuda napabiliriz? Kendi kararinizi verecek,erginlikte bir birey değil mısınız ?Gorumcemin,bir hayati yok diyorsunuz ama bence sizin de yok. Sürekli görümce,kp üzerine kurulu bir hayat. Başlik ayrı manidar "delibaş gorumce" görüşmek istemiyorsaniz,görüşmeyin.Herkes herkesle anlaşmak zorunda degil. Biz fikir versek nolacak,gorumceni tanıyan sensin.

Biz bu konuda napabiliriz? Kendi kararinizi verecek,erginlikte bir birey değil mısınız ?Gorumcemin,bir hayati yok diyorsunuz ama bence sizin de yok. Sürekli görümce,kp üzerine kurulu bir hayat. Başlik ayrı manidar "delibaş gorumce" görüşmek istemiyorsaniz,görüşmeyin.Herkes herkesle anlaşmak zorunda degil. Biz fikir versek nolacak,gorumceni tanıyan sensin.
Buraya yazdigimdan ibaret bir hayatim yok ayrica burasi bir derdim var sayfasi Su an bunu dert olarak gormusum yazmisim. Siz birsey yapamiyorsaniz yazmazsiniz. Baska yorum yapanlar var. Onlarin goruslerini kendime uyarlayip bu duruma yon verebilirim vericem de. Rahatsizliginizi gercekten cozemedim. Bu kadar rahatsiz olduysaniz lutfen yazmayin.

Konunuzu hatırladım, yorum da yapmıştım. Burada eş ailesiyle ilgili sıkıntılarını dile getirmek için konu açanların çoğuna aynı şeyi yazıyorum size de yazayım.

Eş ile ailesi arasına girmeyin ne iyilik için, ne de kötülük için. Çünkü her koşulda konu size patlar. Sorunlarını kendi aralarında çözsünler, sizi ilgilendiren kısmı eşinizle aranızda çözdüyseniz, gerisi sizi hiç ilgilendirmez.

Eşiniz iyilik olsun diye para vermiş, karşılığında alınanları görünce de haklı olarak kardeşine gönül koymuş, şimdi araya girseniz eşiniz demeyecek mi, rahatsız oldun geldin söyledin ben de kardeşime tavır aldım, şimdi ne yapmaya çalışıyorsun diye. Konu belli, iki yüzlü demesinler.

Görümcenin de amaç belli zaten, musluğu yenge kapattı açsa açsa yine o açar, açmazsa da en azından üstündeki yükü yengeye yıkar. Geri adım atarsanız hem haksız olursunuz, hem de her şey en başa döner, bir daha söyleyecek sözünüz de olmaz, olsa da ciddiye alan olmaz zaten.

Hele hele eşler arasına hiç girmeyin. Düzeltemiyorsa ayrılsın size ne.

Buraya yazdigimdan ibaret bir hayatim yok ayrica burasi bir derdim var sayfasi Su an bunu dert olarak gormusum yazmisim. Siz birsey yapamiyorsaniz yazmazsiniz. Baska yorum yapanlar var. Onlarin goruslerini kendime uyarlayip bu duruma yon verebilirim vericem de. Rahatsizliginizi gercekten cozemedim. Bu kadar rahatsiz olduysaniz lutfen yazmayin.
Beni rahatsız eden bir durum yok.Olayi görümce olmama bağlayacaksınız,görümce DEĞiLiM. Önce ki açtığınız konuda mesafe koyun dendi,bu konuda da farklı yorum gelmeyecektir.Gorumcenizden hiç hazzetmediginiz,yazdıklarınızdan belli. (Konu içerikleri hep ayni) Görüş alınacak bir durum göremiyorum.Biz Türk kadınları eltiye,görümceye,geline taktı mi takıyor. Bunlardan ibaret bir hayat mi yaşanır 😏 görüşmek istemiyorsam görüşmem,bicak gibi keserim.Buraya görüş yazılsa,koşarak görüşecek mısınız😏

Beni rahatsız eden bir durum yok.Olayi görümce olmama bağlayacaksınız,görümce DEĞiLiM. Önce ki açtığınız konuda mesafe koyun dendi,bu konuda da farklı yorum gelmeyecektir.Gorumcenizden hiç hazzetmediginiz,yazdıklarınızdan belli. (Konu içerikleri hep ayni) Görüş alınacak bir durum göremiyorum.Biz Türk kadınları eltiye,görümceye,geline taktı mi takıyor. Bunlardan ibaret bir hayat mi yaşanır 😏 görüşmek istemiyorsam görüşmem,bicak gibi keserim.Buraya görüş yazılsa,koşarak görüşecek mısınız😏
Ben gorumceyim gorumce olmakla ne alaksi var konunun. Burda konu davranislar. Ayrica yazmisim ki buraya yazanlarin goruslerini kendime uyarlayip yon vericem bu duruma yani direk burdakilerin goruslerini alip yapicam degil durum. Tek basina kendisiyle bir problemim yoktu zaten evlenene kadar gayet iyiydik su an bu problemler oldu gorusmemeye devam edicem kendileri ne yapiyorsa yapsin. Kayinpedere de karismicagimi soylemistim zaten.

Ben eşlerden bir konuyu saklama konusuna hiç sıcak bakmam.

Onun dışında görümcemle konuşup yaptığı yanlışları söylerdim. Ben başkalarına, karmalarına girmemek şartıyla ışık olmayı çok severim. Belki de o kişinin hayatında yol gösterici olarak biz seçilmişizdir.

Zaten eğer öfkeyi ve kini uzatırsak, sonsuza kadar bu duyguları hayatımızdan eksik etmeyiz. Öfkesiz, sakin sakin konuşun. Bir kez deneyin ve görün bakalım neler olacak?
Uzatmazsak herşey düzeliyor mu
Kötü kalpli insanlarla öfkeyi kini uzatmayalım diye barış mi imzalayacagiz

Hiç karışmayın koca kadının sizin nasihatlerinize ihtiyacı yok kendi aklını kullansın. İki gün sonra olumsuz bir durum olunca yengem akıl vermişti diye sizi ortaya atar kenara çekilir sizin başınız ağrır.

bu enişte varken ben asla görüşmezdim. elinizi verip kolunuzu kaptırmayın. muhabbet canım bana bir yol göster'den canım şu kadar paranız var mı'ya dönecek :) eee enişteye uğraş lazım tabi...

Ben konuşsam kesin ayrılırdı görümceniz :D Şaka bi yana sizi karıştırmaları doğru değil sonuçta iki akli dengesi yerinde olan insanın evliliği bu neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak yaştalar. Siz konuşunca ya istemsiz bir şekilde tartışmaları artar ayrılırsa ne olacak tabi ki tüm suç sizin olacak.

Back
X