• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak üzereyim fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum

Yani eşim evimizde olan her şeyi iyi veya kötü annesine anlatan biriydi. Kavgalarımızı da anlatırdı farklı konularda da gizli gizli konuşurdu.
Bende bu durumdan rahatsız olduğum için artık benim yanımda hiç konuşmamaya başladı.
Ben evdeki problemlerin aramızda kalması taraftarıyım her zaman. Aşılamayacak konularda tabiki aileler devreye girmeli.
Ona kızdığım zamanlarda yüzüm hiç gülmezdi ve çok uzatırdım en yakındığı halim budur. O an onu nekadar üzdüğümü anlayamadım evet. İkimizde evliliğimizde birbirimize psikolojik baskı uyguladık aslında. Ben onu yapsam eşim böyle mi düşünür , eşim benim için ben şöyle yapsam rumeysa böyle mi düşünür diye diye kendimizi çok fazla doldurmuşuz aslında. Bir çok konuyu takıntı haline getirdik.
Ailesine gittiğim zaman benim surat astığımı söylerdi hep ben çok konuşsam dahi bu onun gözünde böyleydi çünkü hemen peşinden babası veya annesi suratı asıktı bişey mi oldu gibi sürekli telefonda konuşurlardı. Ailesi hiç bir zaman benimle konuşmayı tercih etmedi
Şuan ayrılıyoruz asla kendi ailesinden bir kişi ara bulmak için aramadı, fakat ailecek oturduğumuzda benim ailem ve onun ailesi benim için içlerindeki bütün nefreti ve kötü düşüncelerini kustular.
Bence evliliklerde en büyük yanlışlık herşeyi aileye anlatmak...insanlar biraz çenesini tutmalı çünkü o eşle hala o evde yaşıyorsun ve annen yada baban kavganizi bildiği için esinize bileniyor.....birde saygısızlık olmadığı sürece az konustun, çok konuştuk, az gittin çok geldin vs gibi abidik gubudik durumlar için tartismayacak ,bu durumları kaale almayacaksin. .konusunu acmayacaksin. .ınan bunları yapıyoruz ve ailelerimizle ilgili tartisacak konumuz yok

Adam haklı, çok iyi yapmış. Bana huzur vermeyen insanı yanımda tutmam annem babam bile olsa. Kendi kendinizi üzebilirsinşz şimdi

Konuşmuyor benimle. Bana tahammülü yokmuş çünkü ona çok kötü şeyler söyledim çok. Öfke kontrolü problemim var evet ama bunun için tedavi oluyorum, aşılamayacak bir durum değil
Mahkeme de terapist teklifinde bulunsam mı diyr düşünüyorum ama attığım mesajları delil olarak gösterirse hakimin böyle bir şeye yanaşacağını çok düşünmüyorum
Hakaret mi ettiniz?Örnek verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar çok yakın zamanda boşanma davamız var
2 yıllık evliyim, aslında eşimle aramda kişisel bir problemden bu zamana kadar hiç tartışmadık.
Tabiki şuan boşanmanın getirdiği bütün çirkinliklerle eşim aslında o çok iyi olduğu için hiç tartışmadığımızı taviz verdiği için tartışmadığımızı ileri sürüyor.
Boşanma aşamasına gelmemizdeki sebepler ise benim en ufak bir tartışmada kendime hakim olamamam ve onun ailesi. Buarada parçalanmış aileden geliyor kendisi ve onunda kendisi için destek alması gerektiğini düşünüyorum.
Şuan işler iyice sarpa sardı, evli kalmak istemiyor, bu zamana kadar elinden geleni yaptığını fakat benim düzelmediğimi bu saatten sonra inancının olmayacağını söylüyor.
Ben bu durumda ne yapmalıyım evet benimde hatalarım var hemde çok. Ömür boyu bunun vicdanını çekmek istemiyorum
Fikirlerinize ihtiyacım var
Sizin hatanız var fakat bence özelinizde ki herşeyi annesine anlatan adam ağır kusurlu

Kavga vs uzatilmasini bende dogru bulmuyorum ama…erkek gibi davranmasi gerekirdi.. evdeki hersey herkese anlatilir mi? Gereksiz hersey dallanip budaklaniyo o sekilde…

Back
X