- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
sağlikocağinda verdim oyle soyledilerOlurmu yahu hemen veriyorlar test sonucunu.Beş gün sonra gebelik testi sonucumu olurmuş.1-2 saate çıkar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlikocağinda verdim oyle soyledilerOlurmu yahu hemen veriyorlar test sonucunu.Beş gün sonra gebelik testi sonucumu olurmuş.1-2 saate çıkar.
aslaaa dusunmuyorum kaptirmayiparani sakin esine kaptirma
al ve bosan
yok yok bu saatten sonra oluru yok bizim evliligimizin artik onunda sesi sedasi kesildi zatenBence de bi evde test yap cnm bende merak ettim . ama cocuk bile olsa dönme ne olur. Böyle insandan uzak duracaksın ailende arkandaysa hiç bişeyden korkma
evde 5 tl olan testten yaptim bisey cikmaditesti bugun saglikocağı yapmadi yarin kan vermek icin cagirdi
cok beklemedim 1 kac dakika bekledim zaten carsambaya net bi sekilde ogrenicemBi yarım saat bekleyeydin cnm
olabilir hormonlarim alt ust oldu zaten stresten bu saatten sonra beni uzen herkese karsiligini vericem hic bi lafin altinda kalmicamStrestende olmamış olabilirsin cnm
aynen öyleAh cnm aynen öyle yap kıymet bilmeyene kendin bildireceksin