- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi Angel27black
Borç kişisel olur senette veya bankada kredide ssözleşmede sizin adınız herhangi bir şekilde geçmiyorsa alınamaz.kafasından sallamışalinirmis sözde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borç kişisel olur senette veya bankada kredide ssözleşmede sizin adınız herhangi bir şekilde geçmiyorsa alınamaz.kafasından sallamışalinirmis sözde
Epey varmış. Para insanı ne hale getiriyor işte yazık. Kendinize yeni bir hayat kurarsınız bununla.Sağol canim tesekkur ederim 150_200 bin arasi cikar tazminat diyolar
Sen kocan olacak adama bunu dersen, hemen boşanacam der zaten para için. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kurtulun bir an önce. Sağlığınızı da ihmal etmeyinyakin bir aile avukatimiz vat daha oncr bunlardan haric bi kac seyini anlattigimda direk bosa bu adami demisti ben yine direndim ama olmadi bosanmadan bu para icin basvuru yapamam cunku el koyma harici sirket kusurlu olan es oldugu icin odeme yapmiyomus bosanip basvuru yaparsam cok rahat alabiliyomusum
onun suan bu durumdan haberi yok soylersem bosamazSen kocan olacak adama bunu dersen, hemen boşanacam der zaten para için. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kurtulun bir an önce. Sağlığınızı da ihmal etmeyin
Hiç idrar testi yaptın mı canım?kizlar ayrica bir sorun daha var gecen ayin 21de aylik korunma ignesi yaptirmistim 9 gibi adet gibi 4-5gun suren kanamam oldu ignenin ara lekelenme yapacagi soylendi ama bu adet gibi oldu bu ayin 21den once normal adet tarihimdi hala gelmedi belirti var gelen giden bisey yok simdi saglikoacagina gittim eger gordugun normal adetse sonrasindaki korunmasiz iliskinde gebe kalma riskin var yarin kan vermen lazim dedi
inşallah ayrılacak gücü kendinizde bulursunuz yada kalacak bilemiyorum her ikisndede allah yanınızda olsunAminnnnnnnnnnnn her ne kadar zor olsada bunu başarmak zorundayim diye dusunuyorum evlendigimden berri her seyimi ailem karsiliyor
hayir canim yapmadim yarin sabah kan tahlili yapilcak dr idrarda cikmaz henuz dediHiç idrar testi yaptın mı canım?
aynen oyle canim ben elimden geleni yaptim olmadi artik yapacak biseyim kalmadicanım.. ne kadar da özverili davranmışsın ama karşındaki adam zerresini hak etmemiş ki..
elinden geleni yaptığına inanıyorsan boşanma isteğini kabul et ve sonra o da bir ömür pişmanlığını yaşayacaktır..
aminnnnnnnnnn canim cok tesekkur ederiminşallah ayrılacak gücü kendinizde bulursunuz yada kalacak bilemiyorum her ikisndede allah yanınızda olsun
artik oyle yapiyorum bendeBitmiş bir evlilik. Zorlamayın derim.
testi bugun saglikocağı yapmadi yarin kan vermek icin cagirdiBi test yapsana cnm kuruntu yapacagına sonucunu öğrenirsin. Ama hamile bile olsan dönme derim o adam seni hak etmiyo
O para yüzünden yine peşine düşecek tatlı dil ile ikna edebilir ama artık yüzüne bakma o terbiyesizin seni sevmiyor sen kaç kurtul derm benbenim ailemin ustune yapmami asla kabul etmez alacagim para 150 -200 bin e yakin borcta hatali oldugu icin buna gidecek bende diyorum artik yetti ben parayi alip onun ailesine yapsaydim zaten yine ayrilcakti hic o parayi kaptirmadan ayrilayim
bu saatten sonra istedigini yapsin umrumda bile değilO para yüzünden yine peşine düşecek tatlı dil ile ikna edebilir ama artık yüzüne bakma o terbiyesizin seni sevmiyor sen kaç kurtul derm ben