• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

sakın parayı kaptırma....
adam resmen paranın peşine düşmüş..
ailen de arkandaymış, boşa gitsin saygısız adamı..

Adamı boşa. Mümkünse 1 yıl sonra parayı al. Tam bilmiyorum ama sanırım erkek de nafaka davası açabiliyor. O mühim değil aslında istersen para başına bela açacaksa hiç alma farz et ki yok öyle bir para. Ama bu adamı gözünü seveyim boşa. Sevmek ve sevilmek en büyük servet. İnşallah karşına seni seven ve seveceğin bir adam çıkar

ve surekli eve gec gelir hep kendi ailesi bemim aileme saygisi yok her kavgada s....git bi ton laf yiyip susuyordum aile evinde cok daha rahattim orda her seye katlandim bu sureci cok yipranmadan nasil atlatirim
Benim kocada ilk evlendimizde herseyde s...ktr git diodu. Simdi hala gerseye laf kufur sayyo benimde aklimda hep bosanma gel gitlerim var

benim ailemin ustune yapmami asla kabul etmez alacagim para 150 -200 bin e yakin borcta hatali oldugu icin buna gidecek bende diyorum artik yetti ben parayi alip onun ailesine yapsaydim zaten yine ayrilcakti hic o parayi kaptirmadan ayrilayim
Senin adina olursa onun borcuna kesilmez diye biliyorum bunu arastir az bi meblag degil sana yeni bi hayat demek

valla iyi dusunun basarabilirseniz sizde gucunuzu toplayin eyvallah etmeyin biliyorum cok zor ama bunuda yapmazsak hayatimiz zehir oluyo
Ewet zehir de ne kelime bazen diyorum kaynana gibisin kucuk bi cocuk gibi surekli tepemde onu yap bunu yap bu olmamis ona kiz ona bagir cagir en kucuk seye kufur ha guzel sozude seyide oluyo ama onca saydiklarindan sonra insan inanmiyoki

Ewet zehir de ne kelime bazen diyorum kaynana gibisin kucuk bi cocuk gibi surekli tepemde onu yap bunu yap bu olmamis ona kiz ona bagir cagir en kucuk seye kufur ha guzel sozude seyide oluyo ama onca saydiklarindan sonra insan inanmiyoki
iyu yonden de dusun sonucta arada guzel sozleride oluyomus kirdigi kalbin gonlunude almasini biliyosa yine idare edilir bir yani var diyelim

kizlar ayrica bir sorun daha var gecen ayin 21de aylik korunma ignesi yaptirmistim 9 gibi adet gibi 4-5gun suren kanamam oldu ignenin ara lekelenme yapacagi soylendi ama bu adet gibi oldu bu ayin 21den once normal adet tarihimdi hala gelmedi belirti var gelen giden bisey yok simdi saglikoacagina gittim eger gordugun normal adetse sonrasindaki korunmasiz iliskinde gebe kalma riskin var yarin kan vermen lazim dedi
Insallah bebek yoktur hemen bi idrar testi yap gunun gecmis cikar idrarda buyuk ihtimalle

Bence de bi evde test yap cnm bende merak ettim . ama cocuk bile olsa dönme ne olur. Böyle insandan uzak duracaksın ailende arkandaysa hiç bişeyden korkma

Back
X