- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Angel27black
-
Sakın gitmeyin o eve geçmiş olsunonun pesine duseceği kesin çünkü daha önceki kavgalarin hic birinde konusalim diye arayip sormadi hep ben gururumu ayaklar altina aldim yeri geldi yalvardim ilk defa bu kavgada bana konusalim dedi bende artik gozu dondu evde siddet uygularsa diye evi kabul etmedim oda evi bosalticam diye tehdit eder gibi msj atmis bende hic geri adim atmadim tamam dedim gectim
insallahhhhh bunu basaracagim hep duyguarima yenik dustum kendi degerimi dusurdum ama bundan sonra dik durucam ona boyun eymicem oda derdine yansin birde haram edermis bu parayi bana nasil edecekse aciyi ceken benim sonuctaDüşünce icraata geçmekte geç bile kalmış ... Sinmeyin ... Açın davanızı , bakın yolunuza ... Hayat verilen değerli ömrünüze bu kadar çileyi yutabileceğiniz kadar uzun değil ne yazıkki .. İnanın çok daha güzel şeyler bekliyor sizi .. Tabii yakanızı kurtarabilirsenizŞahsi nacizane tavsiyemdir ...
yok gitmiyorum amaci konusmak olan disarida da konusabilir sonuctaSakın gitmeyin o eve geçmiş olsun
bende oyle biliyorum zaten burda amac parayi kacirmakBorç kişiye özeldir diye biliyorum
tesekkur ederim ben elimden geleni yaptim para orda kalsin devam edelim boyle dedim o kabul etmediSakın gitmeyin o eve geçmiş olsun
bende oyle dusunuyorum bereket cocuk yok ailem arkamdaParanızı alır bide borcunu size ödettirir bu adam. O ışık var yani.
Çocuk yok belli ki, işin kat kat kolay. Tazminatını almadan davanı aç bide ona ortak olmasın.
Aminnnnnnnnnnnn insallahhhhhh bemde oyle duaunuyorum bu halde bana bunlari yapan ileride neler yapmaz diye dusunuyorumÇok geçmiş olsun öncelikle
Umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz
Tek diyeceğim o erkek müsveddesi kendini çok kurnaz sanan gereksize
Gençliğinizi heba etmeyin
Yolunuz açık olsun
Bak kardeşim sakın dönme şuan belki de için yanıyor ama ne olursa olsun dönme böyleleri ömğr boyu düzelmez maalesef, şimdi affedersin 1 hafta demeden aynı sorunları yasarsın bi Bakmışsın ömğr tükenmiş asla ayrılık birisi değildim ama bende o asamadayım koskoca şehirde bir başıma mücadele veriyorum,o paradan da asla verme eşinden bile tazminat nafaka alırsın2,5 yillik evliyim bu surec surekli kavgayla gecti hatta kaza gecirdik esimle birlikte ben sakatlandim bu haldeyken bile esim her kavgayi bosanmaya getirdi cok sabrettim alttan aldim hep biseyleri duzeltme yoluna girdim evi sehir disinda biyere tasimaya kalkti onun kavgasini ettim gunlerce evi terk etti gelmedi sabrettim bekledim tasinmayi kabul ettim evi gittim temizledim ama gecen gun benim bi tazminat hakkim oldugunu öğrendi gecirdigimiz kazadan dolayi bende o parayi almayi kabul ettim fakat o parayi alip ailesinden birinin adina yapacakmisiz bizim adimiza olursa borcundan dolayi devlet el koyarmis bende her olayda beni bosamaya kalktigi icin kabul etmedim bizim adimiza olmucaksa kimsenin adina yapmam kalsin dedim beni s.trle is yerinden kovaladi ağzini burnunu kirarim diye tehdit etti ciktim anne evine geldim konusmak icin msj atmis bende onunla evde konusmak istemedim disarda bulusmak istedigimi soyledim kabul etmedi o zaman evi bosaltiyorum esyalarini alirsin dedi bende tamam dedim siz olsaydiniz ne yapardiniz
doğru söylüyorsun malesef düzelmiyo zaten giden benden gidecegi kadar gitti bundan sonra buna izin vermek istemiyorum insallah Allah yardimcim olsun beni o durumlara birdaha dusurmesinBak kardeşim sakın dönme şuan belki de için yanıyor ama ne olursa olsun dönme böyleleri ömğr boyu düzelmez maalesef, şimdi affedersin 1 hafta demeden aynı sorunları yasarsın bi Bakmışsın ömğr tükenmiş asla ayrılık birisi değildim ama bende o asamadayım koskoca şehirde bir başıma mücadele veriyorum,o paradan da asla verme eşinden bile tazminat nafaka alırsın
Allahim sizinde yardimciniz olsun cok zor bo surecBak kardeşim sakın dönme şuan belki de için yanıyor ama ne olursa olsun dönme böyleleri ömğr boyu düzelmez maalesef, şimdi affedersin 1 hafta demeden aynı sorunları yasarsın bi Bakmışsın ömğr tükenmiş asla ayrılık birisi değildim ama bende o asamadayım koskoca şehirde bir başıma mücadele veriyorum,o paradan da asla verme eşinden bile tazminat nafaka alırsın
aynen öyle bu gune kadar hic siddete meyilenmemisti ama bu konuda siddete meyillendi tlfnda bela okudu ilk defa kafani gozunu dagitmaya gelcem diye tehdit etti amaci parayi almakBu adam psikopat uzak dur yanina sakin gitme.para icin suan yaninda eger baskasnin ustne yaparsan seni bosucak yine
Aynen oyle dikkatli ol bi adam cok tehlikeli vala belli.git polise sikayet et bnce para icin seni öldurur bile bu p.slikaynen öyle bu gune kadar hic siddete meyilenmemisti ama bu konuda siddete meyillendi tlfnda bela okudu ilk defa kafani gozunu dagitmaya gelcem diye tehdit etti amaci parayi almak
oda aklima gelmedi değil o yuzden burdan dusuncelerinizi almak istedim hani benmi cok kotu niyetliyim acaba diyeAynen oyle dikkatli ol bi adam cok tehlikeli vala belli.git polise sikayet et bnce para icin seni öldurur bile bu p.slik
Tabikide degilsin adam para icin sana siddet uygulucakti bu durumda yeterince belli degilmi kotu niyetli olduguoda aklima gelmedi değil o yuzden burdan dusuncelerinizi almak istedim hani benmi cok kotu niyetliyim acaba diye
aynen bende öyle yapacağini dusunuyorum art niyet olmayan insan tepki gosterdigimde o zaman senin ailenin ustune olsun diyebilirdi guven vermek icin ama o bunu yapmadiSakın sakın o parayı onların üstüne yapma.seni bosar parayı da yer.
malesefki gercek oyle dukkandan s..le kovaladiginda cikmasaydim zaten dalacakti ustunede arkamdan tlfn acip tehdit yagdirdi neymiste ben kocama guvenmiyormusum 2.5 yilda hergun sizi bosamaya kalkan adama guvenilirmiTabikide degilsin adam para icin sana siddet uygulucakti bu durumda yeterince belli degilmi kotu niyetli oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?