boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

Sakın gitmeyin o eve geçmiş olsun

insallahhhhh bunu basaracagim hep duyguarima yenik dustum kendi degerimi dusurdum ama bundan sonra dik durucam ona boyun eymicem oda derdine yansin birde haram edermis bu parayi bana nasil edecekse aciyi ceken benim sonucta

Çok geçmiş olsun öncelikle
Umarım eski sağlığınıza kavuşursunuz

Tek diyeceğim o erkek müsveddesi kendini çok kurnaz sanan gereksize
Gençliğinizi heba etmeyin

Yolunuz açık olsun
Aminnnnnnnnnnnn insallahhhhhh bemde oyle duaunuyorum bu halde bana bunlari yapan ileride neler yapmaz diye dusunuyorum

Bak kardeşim sakın dönme şuan belki de için yanıyor ama ne olursa olsun dönme böyleleri ömğr boyu düzelmez maalesef, şimdi affedersin 1 hafta demeden aynı sorunları yasarsın bi Bakmışsın ömğr tükenmiş asla ayrılık birisi değildim ama bende o asamadayım koskoca şehirde bir başıma mücadele veriyorum,o paradan da asla verme eşinden bile tazminat nafaka alırsın

doğru söylüyorsun malesef düzelmiyo zaten giden benden gidecegi kadar gitti bundan sonra buna izin vermek istemiyorum insallah Allah yardimcim olsun beni o durumlara birdaha dusurmesin

Allahim sizinde yardimciniz olsun cok zor bo surec

Tabikide degilsin adam para icin sana siddet uygulucakti bu durumda yeterince belli degilmi kotu niyetli oldugu
malesefki gercek oyle dukkandan s..le kovaladiginda cikmasaydim zaten dalacakti ustunede arkamdan tlfn acip tehdit yagdirdi neymiste ben kocama guvenmiyormusum 2.5 yilda hergun sizi bosamaya kalkan adama guvenilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…