- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Angel27black
-
malesefki gercek oyle dukkandan s..le kovaladiginda cikmasaydim zaten dalacakti ustunede arkamdan tlfn acip tehdit yagdirdi neymiste ben kocama guvenmiyormusum 2.5 yilda hergun sizi bosamaya kalkan adama guvenilirmi
ciktim bakalim bir yola Allahim pisman etmesin normalde dayanamazdim ama bu defa bardagi tasirdi inşallahhh bu sabrim cesaretim devam eder parayi ben yerim o borc oducem diye ugrassin sonucta ben onun yuzunden yarim insan oldumGuvenilmez ksc kurtsr kendini bunun gozu donmus
Çok geçmiş olsun ayrıca canım, ben kaç kere karakolluk oldum, karakol daki polislerle bile mahkemelik olma noktasına geldim, bu adam beni tehdit ediyor diyorum kaç kere silah dayadı diyorum, can güvenliğin yok diyorum çıkardıkları karar kendilerinde kalmış artık kimseye güvenmiyorum, benim ciğerim yanıyor ama yapacak bişey yok eminimki kimse yuvasını yıkılsın asla istemez ama maalesef...doğru söylüyorsun malesef düzelmiyo zaten giden benden gidecegi kadar gitti bundan sonra buna izin vermek istemiyorum insallah Allah yardimcim olsun beni o durumlara birdaha dusurmesin
evet ailemde herkes gencligini heba etmeden kurtar kendini diyo annem babam abim ablam enistem cevrem herkes ayni seyi soyluyo zaten senin dengin degil seni tasiyamiyo diyolarailen seni destekliyo dimi?
Allah yardimcin olsun savciliga suc duyurusunda bulundunmu gozu donmus seninkininde sizde cocuk varmiÇok geçmiş olsun ayrıca canım, ben kaç kere karakolluk oldum, karakol daki polislerle bile mahkemelik olma noktasına geldim, bu adam beni tehdit ediyor diyorum kaç kere silah dayadı diyorum, can güvenliğin yok diyorum çıkardıkları karar kendilerinde kalmış artık kimseye güvenmiyorum, benim ciğerim yanıyor ama yapacak bişey yok eminimki kimse yuvasını yıkılsın asla istemez ama maalesef...
Nelerle uğraştım nelerle bosamam dşyo beş kuruş parada vermem sen padişah kızı mısın diyorAllah yardimcin olsun savciliga suc duyurusunda bulundunmu gozu donmus seninkininde sizde cocuk varmi
kadin istedikten sonra bosamiyomu hakim mahkeme actinizmiNelerle uğraştım nelerle bosamam dşyo beş kuruş parada vermem sen padişah kızı mısın diyor
Ben evlendiğimde devlet memuruydum strese gire gire her yerim de kistler oluştu ameliyat üzerine ameliyat geçirdim calışamadm artık işten nefret eder oldum şimdide padişah kızı mısın oldukAllah yardimcin olsun savciliga suc duyurusunda bulundunmu gozu donmus seninkininde sizde cocuk varmi
Evet ama erkek istemez sade bosamaıyokadin istedikten sonra bosamiyomu hakim mahkeme actinizmi
padisah kizi olup olmagin onu ilgilendirmez ustune duseni yapsin gerisine karismasin biz bunlarin bu yuzunu evlenmeden once nasil goremiyoruz ya deliriyorumBen evlendiğimde devlet memuruydum strese gire gire her yerim de kistler oluştu ameliyat üzerine ameliyat geçirdim calışamadm artık işten nefret eder oldum şimdide padişah kızı mısın olduk
hadi ya orasini bilmiyodum kadin istemeyince 3 yil bosamiyomus 3 yil içinde ayri yasadigini kanitlarsa ancak oyle bosuyomusEvet ama erkek istemez sade bosamaıyo
ayni evdemi yasiyosunuzArtık bıktım lanet insanla uğraşmaktan o yüzden bıraktım artık
Lutfen kndine bidahA yarim insan deme oyle degilsn.bu cesarette sakin gitmesin hayatnin hatasini yaparsn demedi demeciktim bakalim bir yola Allahim pisman etmesin normalde dayanamazdim ama bu defa bardagi tasirdi inşallahhh bu sabrim cesaretim devam eder parayi ben yerim o borc oducem diye ugrassin sonucta ben onun yuzunden yarim insan oldum
aynen öyle cok sabirli olup bu sureci bi sekilde atlatmaliyimLutfen kndine bidahA yarim insan deme oyle degilsn.bu cesarette sakin gitmesin hayatnin hatasini yaparsn demedi deme
kazada benim vucudumda buyuk kiriklar olustu ve hala normal hayatima henuz donemedimKesinlikle bncede gitme hayatının yanlışını yaparsın bide yarim insanim dysunda cokmu ciddi kaza gecirdiniz
cok tesekkur ederim donmemeyi dusunuyorumSakin geri dönmeyin. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?