boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

doğru söylüyorsun malesef düzelmiyo zaten giden benden gidecegi kadar gitti bundan sonra buna izin vermek istemiyorum insallah Allah yardimcim olsun beni o durumlara birdaha dusurmesin
Çok geçmiş olsun ayrıca canım, ben kaç kere karakolluk oldum, karakol daki polislerle bile mahkemelik olma noktasına geldim, bu adam beni tehdit ediyor diyorum kaç kere silah dayadı diyorum, can güvenliğin yok diyorum çıkardıkları karar kendilerinde kalmış artık kimseye güvenmiyorum, benim ciğerim yanıyor ama yapacak bişey yok eminimki kimse yuvasını yıkılsın asla istemez ama maalesef...

Allah yardimcin olsun savciliga suc duyurusunda bulundunmu gozu donmus seninkininde sizde cocuk varmi

Allah yardimcin olsun savciliga suc duyurusunda bulundunmu gozu donmus seninkininde sizde cocuk varmi
Ben evlendiğimde devlet memuruydum strese gire gire her yerim de kistler oluştu ameliyat üzerine ameliyat geçirdim calışamadm artık işten nefret eder oldum şimdide padişah kızı mısın olduk

Ben evlendiğimde devlet memuruydum strese gire gire her yerim de kistler oluştu ameliyat üzerine ameliyat geçirdim calışamadm artık işten nefret eder oldum şimdide padişah kızı mısın olduk
padisah kizi olup olmagin onu ilgilendirmez ustune duseni yapsin gerisine karismasin biz bunlarin bu yuzunu evlenmeden once nasil goremiyoruz ya deliriyorum

ciktim bakalim bir yola Allahim pisman etmesin normalde dayanamazdim ama bu defa bardagi tasirdi inşallahhh bu sabrim cesaretim devam eder parayi ben yerim o borc oducem diye ugrassin sonucta ben onun yuzunden yarim insan oldum
Lutfen kndine bidahA yarim insan deme oyle degilsn.bu cesarette sakin gitmesin hayatnin hatasini yaparsn demedi deme

Kesinlikle bncede gitme hayatının yanlışını yaparsın bide yarim insanim dysunda cokmu ciddi kaza gecirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…