bizdede boyle sorunlar oluo çünkü benımde kv aram ıyı degıl ve bende pk gorusmek ıstemıyorum.hatta bıkeresınde eşim başımı alıp gidicem aranızda kalmaktan yoruldum dedı.ama gıdersem annemde sende goremycksınız benı demişti tabi gidemedi.eşinizn sizi bırakıpda annesının yanına gıtmesı cok gcık bı durum .siz kv iyi olmayı denesenz?ben artık oyle ypıorum cunku eşim cok zarar goruo aksı halde onun sevdıgı herseyı sevmek zorunda kalıosun malesef
bı ınsan bırınden hoslanmıyosa iltıfat etsen hakaret anlar.benım kayınvalıdemın de yaptıgı ne yapsam yaranamıorum kadına
sizi boşatıp eline ne geçeceğini anlamadım doğrusu, sadece sizi sevmediği için mi, bunun için ya kavga etmiş olmanız lazım ya da başka bir neden olması lazım, eğer eşinizle birlikte yaşamak için bunu istiorsa kızı boşansın kız anneye daha yakındır, öyle söyle eşine..
benım kv de oyledır ama bı sure sonra esın anlıycak haklı olan hep benım esım dıycek suan senı sucluyo kafasında.aynı seylerı bende yasadım herseyıne susuyorum he he dıyıp gecıorum.bıraz ıdare et hatta zamanla annenıı sevmeye basladıgına ınandır eşini ozaman hersey duzelıck ama ben yapamam dıosan bunun snu boşanaya kadr gıder
gözüm hep telefon da arasa baştan baslayalım deseeeeee((((
babası öldukten bir sure benım yaptıgım hersey problemdı maalesef
:)))) kızının azcık huzursuz oldugunu hıssetse dunyası yıkılır ama ah ettım ocagımı sönduruse acagı sonsuuuunnn..daha once annelerı bıze cagırdı kayınvalıdem konusalım dıye..basladı anlatmaya ebru bızı sevmıyo bıze soguk davranıyo bag evlerı var orda temızlık yapmıyo gıbı sacma sapan seyler söyleyınce ben de avazım cıktıgı kadar bagırdım yeter artık bıktırdın benı yıllardır senın amacın bosatıp rahatlamak senın de kızın var dedım bana cvbı öyle mı kızım ben sızın bosanmanızı ıstıyorum tamam ben cekılırım aradan dedı bana saymaktan vazgecıp eşimi doldurmaya basladııııı..offf sinir krizi geçırcemm aklıma geldıkce
yanlış anlamayın ama annesının yanınaysa hiç beklemeyin.elinize bi celp gelir ancak .
öncelikle allahım yardımcın olsun gerçekten böyle insanların var olduğunu bilmek tüylerimi diken diken ediyo. bi kere size haber vermeden şehir dışına çıkması bile başlı başına sorun siz daha bunu sorun etmeden ayrı yaşayalım diyo mevzu nedir ne yaşandı bilmiorum ama çok ayıp şeyler bunlar çocuk olmaması şu anda daha rahat olmanız demek bence bide ona üzülmek çok ağır olabilirdi. umarım en kısa zamanda herşey düzelir netliğe kavuşur.
((((((((((( inş öle olmaz
yuva bozanın işleri hayırlı gitmez zaten çekerler de anladım durumu, karın bizi sevmiyo böyle böyle yapıyo ben dul bi kadınım acım bana yeter, bıdı bıdı bıdı, ama eşinizle etraflıca bir konuşsanız sakince iyi olur onu konuşturmanız lazım, ne istiyor, neler olursa bu evlilik devam eder, ona göre gardınızı alırsınız bence..
inş canım ya şimdi senn adına cok uzuldum ınan boyle beklemende çok gıcık bi durum arasanda olmaz bosver ya uzulme sevıyosa elınde sonunda gelıcektır canımcım bu kv varya bu kv cok fenalar ya sımdı rahatamı erdı noldu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?