boşanmak uzereyım yardımm :(

canım sorun eğer annesi ise halledersiniz ayrıca senin evden çıkman daha iyi olmuş evinizde kalır annesine gitmez bu vesile ile zaten böle durumlarda genelde kendi başlarına kalıp düşünüp barışalım diyorlar umarım biran evel evine dönersin ama bence döndüğünde 3 maymunu oyna bide bi şekilde kocanın annesinin yüzünü görmesini sağla ne bilim iyi davran alttan al ama gizli gizli ağla falan ben aklıma geldikçe yazarım sana şu cadı kaynanalarıda allaha havale ediorum ....

tsk canım tavsıyelerını dıkkata alcam

Size gözdağı vermek için planlanan bir durum gibi geldi bana.
Hayatta bir annesi varmış!!!!
Kız kardeşi neci peki?
Onun anası ana da bzimkiler balkabağımı
Elbette annesine yardımcı olsun, evlat olarak vazifesini yapsın ama amaç farklı.
Size boyun eğdirmek, hatta bana göre oğluyla yaşamak.
Eşiniz karşınıza buı şartla gelirse şaşırmayın.
Yanınıza gelmesede herşeyi kabullenirseniz, evliliğiniz boyunca kv niz boşanma tehdini demoklesin kılıcı gibi
hep başınızda sallandıracak.
İyi düşünün taşının karar verin.
Size değer vermeyene vermek ne kadar doğru.

gelinler mi artık çok tahmmülsüzüz yoksa kayınvalideler mi iyice zıvanadan çıktı!

mağlesef dizilerde gördüğümüz istenmeyen, yuvası dağıtılmak istenen gelin çok..

eline ne geçecek böyle insanların, anlayamıyorum, cidden aklım almıyor :50: Dua etmekten başka yapabileceğiniz bişey yok gibi. dön falan diye yalvarmanın hiç çözümü olmaz zaten..

ben bısey anladım gelın ıyıyse kayınvalıde yetıyo kayınvalıde ıyıyse gelın tepeden asıyo kımse hak ettıgını bulamıyo maalesef

ayrılsanız bile evinizi terketmeyin bence. o istiorsa o gitsin başka yere. annenize gitmeseydiniz daha iyiydi.

benimde bi dönem eşimle problemim oldu. tek düşüncem onun ayrı aile evi olmamasına rağmen onun gitmesi gerektiğiydi. bu düşüncemde kurnazlığımdan değildi. evimin her noktasına kadar o kadar çok emeğim vardı ki bırakamazdım. emeğim içn bırakmak istemedim.

bence sizde bırakmayın. hem onlara meydanı boş bırakmış olursunuz.

Size gözdağı vermek için planlanan bir durum gibi geldi bana.
Hayatta bir annesi varmış!!!!
Kız kardeşi neci peki?
Onun anası ana da bzimkiler balkabağımı
Elbette annesine yardımcı olsun, evlat olarak vazifesini yapsın ama amaç farklı.
Size boyun eğdirmek, hatta bana göre oğluyla yaşamak.
Eşiniz karşınıza buı şartla gelirse şaşırmayın.
Yanınıza gelmesede herşeyi kabullenirseniz, evliliğiniz boyunca kv niz boşanma tehdini demoklesin kılıcı gibi
hep başınızda sallandıracak.
İyi düşünün taşının karar verin.
Size değer vermeyene vermek ne kadar doğru.

annesine köle olsun bakalım annesı kaç gun pohpohlayacak onuu.allahın adaletıne teslım oldum.kayınpederım vefat etmeden 2 gun önce benı yanına cagırdı ve bız senı cok uzduk hakkını helal et dedi..bu kadın da hatasını anlıCak ama asla helal etmıCem hakkımı allahım bu kadını helallık dılemek ıcın kapıma gelmeyı nasıp etsın..kayınvalıdem esı ıcın kımseyle helallesemedı bıle dedı dedım bana söyledı senın ne hakkın var onda dıyo kadın kocasının bana bunu söylemesıne bıle tahammul edemıyo

canim benim allah yardimcin olsun ama eger 6 tane daire icin yapiyorsa allah korusun bosanma durumunda zaten alirsiniz hakkinizi yani anlayamadim ben bunun derdini tefriciye baslayin okuyun allah hakkinizda herseyin hayirlisini versin amin

ben bısey anladım gelın ıyıyse kayınvalıde yetıyo kayınvalıde ıyıyse gelın tepeden asıyo kımse hak ettıgını bulamıyo maalesef

öyle yaa cidden.. insan olarak nankörüz işte.

sanırım formül ne iyi olacaksın ne kötü.. hatta biraz iki yüzlü olmak gerekiyor mağlesef :50:

ayrılsanız bile evinizi terketmeyin bence. o istiorsa o gitsin başka yere. annenize gitmeseydiniz daha iyiydi.

benimde bi dönem eşimle problemim oldu. tek düşüncem onun ayrı aile evi olmamasına rağmen onun gitmesi gerektiğiydi. bu düşüncemde kurnazlığımdan değildi. evimin her noktasına kadar o kadar çok emeğim vardı ki bırakamazdım. emeğim içn bırakmak istemedim.

bence sizde bırakmayın. hem onlara meydanı boş bırakmış olursunuz.

canım ev kendımın ola hıcbıeyer gıtmezdım ama kayınpederım mutahıttı ve onun yaptırdıgı evlerden bırınde oturuyoduk o durum da mınnet etmem

canim benim allah yardimcin olsun ama eger 6 tane daire icin yapiyorsa allah korusun bosanma durumunda zaten alirsiniz hakkinizi yani anlayamadim ben bunun derdini tefriciye baslayin okuyun allah hakkinizda herseyin hayirlisini versin amin

tsk ederım canım.. aminn

canım ev kendımın ola hıcbıeyer gıtmezdım ama kayınpederım mutahıttı ve onun yaptırdıgı evlerden bırınde oturuyoduk o durum da mınnet etmem

minnetle ilgisi yok ki. hakkın senn. 6 küsür yıldır ona eş olmuşsun. sakın çıkma evden.

arkadaslar mrb ben 6.5 yıllık evlıyım.kayınvalıdem ıstemıstı evlılıgımızı ama sureklı sorunlar cıkardı hep elestırdı asagıladı esıme sureklı kötüledi.esım 1 yıll once babasını kaybetmesıyle kayınvalıdemın elıne cok buyuk koz gectı.yalnız kaldım kımsem yok dıye acıtasyonlarla esımı kendıne cektı ve benden uzaklastırmayı basardı oncelerı esım cok takmıyodu annesının söledıklerını babası öldukten sonra ıkısıne de bısı oldu.pazartesı gunu esım annesıyle sehır dısına ablasının yanına gıttı yola cıkmıslar ve bana hbr verılmıyo ben aramasam.gece kalıp donduler.sabah esım bıraz konustuktan sonra bız bı sure ayrı kalalım bosanmak ıstemıorum ama ayrı oloalaım braz dedi aglayarak bellı kı bu da annesı ve ablasının aldıgı bı karardı ve ben anneme geldım.o kadar uzgunum kı esımı cok sevıyodum.bu kadını nasıl uzak tutcam evımden kendımden ya da hıc umut yok mu sızce :(

çOk üzüldüm:( ama kv 'den çok eşine kızdım ben... 7 yıllık evli adam yaaa koskaca adam nasıl olurda sevdiğini annesinin gazıyla yapayalnz bırakır. nasıl bir sevgi nasl bir evlilik anlayşı bu ..
kv'de Allahından buLsun... ßence sen gitmicektin o evden yani eşini iyice onların eline bırakmıssın sen. adam senle olsa yine bi şklde aklından çıkmazsın ama anasıyla sürekli gaza gelicek. baksana 1 gün ablasına gidip gldi ayrı kalalım demiş adam ... kv duygu sömürüsü yapıyorsa belki yanlş olbilir ama az çok sende bunu yapıcaksın eşin madem biraz saf gaza gelen bi tip sende ozaman ona göre davrancksn mademki seviyorsan. ha ozamanda hala anam anam diyorsa zaten o adamdan sana fayda yoktur ... kndini üzme umarım hakkında hayrlısı olur. yazdıklarımda yanlş bişi varsa kusura bakma lütfen bi sinirle üzüntyle yazdm çünkü :16:

o annesi evin hanımıda siz evindeki hizmetçimisiniz ki size alternatif sunuo çok saçmalamış bence
eşinizi seviosunuz buaşikar peki kayınvalidenize tahammül edebilecek misiniz bu konuda can alıcı nokta bu gibi geldi bana

o annesi evin hanımıda siz evindeki hizmetçimisiniz ki size alternatif sunuo çok saçmalamış bence
eşinizi seviosunuz buaşikar peki kayınvalidenize tahammül edebilecek misiniz bu konuda can alıcı nokta bu gibi geldi bana

tahamül edebılcegımı sanmıyorum :(( normalde cok kinci degilim ama butun bana bu olumsuzlukları yasatan kadını evlılıgım duzelsede herseyın sebebı gorcem sanırım

çOk üzüldüm:( ama kv 'den çok eşine kızdım ben... 7 yıllık evli adam yaaa koskaca adam nasıl olurda sevdiğini annesinin gazıyla yapayalnz bırakır. nasıl bir sevgi nasl bir evlilik anlayşı bu ..
kv'de Allahından buLsun... ßence sen gitmicektin o evden yani eşini iyice onların eline bırakmıssın sen. adam senle olsa yine bi şklde aklından çıkmazsın ama anasıyla sürekli gaza gelicek. baksana 1 gün ablasına gidip gldi ayrı kalalım demiş adam ... kv duygu sömürüsü yapıyorsa belki yanlş olbilir ama az çok sende bunu yapıcaksın eşin madem biraz saf gaza gelen bi tip sende ozaman ona göre davrancksn mademki seviyorsan. ha ozamanda hala anam anam diyorsa zaten o adamdan sana fayda yoktur ... kndini üzme umarım hakkında hayrlısı olur. yazdıklarımda yanlş bişi varsa kusura bakma lütfen bi sinirle üzüntyle yazdm çünkü :16:

tekrar dönsem bıle bılıyorum kı duzelmıCek hıcbısey ama sılıp atamıyorum yılları bıanda babam ve kızkardesım de kesınlıkle ıstemıyolar tekrar dönmemi :( sanırım zaman her sekılde iyi gellCek bana..yorumun dusuncelerın ıcın cok tsk edıyorum canım

öncelikle allah yardımcın olsun her konuda benim düşüncem bu kv eş meselesinde eşin suçlu aynısını benim eşimde yapıyo 4 senedir kvyi suçluyodum ama artık yok dedim kadının ne suçu varki insanın eşi çocuk gibi olunca saçma sapan laflara inanınca olan bu oluyo tamam o kvlerde çeker elbet onlar masum demiyorum ama eşlerin suçu çok büyük seni korucak, kollucak, bi kenarda bırakmıcak şu anda seviyosun ama duyguların her an değişebilir bende öyle oldu çünkü şu anda mutlu gibi gözüküyoruz belki sorunlar azaldı ama içimde ona büyük bi kırgınlığım var ve çok soğudum hakkında hayırlısı canım...

evlilik çocuk oyuncağı mı ne demek bir süre ayrı kalalım sebep ne yani:19:artık erkeklerin akıl sağlığından şühe etmeye başladım:47:yerinde olsam evden gitmezdim ne yapacaktı sanki :19: biz burda evcilik oynamıyoruz derdim:23:Allah akıl fikir versin eşine canım

Back
X