boşanmak uzereyım yardımm :(

ebru1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
139
1
621
42
Diğer
arkadaslar mrb ben 6.5 yıllık evlıyım.kayınvalıdem ıstemıstı evlılıgımızı ama sureklı sorunlar cıkardı hep elestırdı asagıladı esıme sureklı kötüledi.esım 1 yıll once babasını kaybetmesıyle kayınvalıdemın elıne cok buyuk koz gectı.yalnız kaldım kımsem yok dıye acıtasyonlarla esımı kendıne cektı ve benden uzaklastırmayı basardı oncelerı esım cok takmıyodu annesının söledıklerını babası öldukten sonra ıkısıne de bısı oldu.pazartesı gunu esım annesıyle sehır dısına ablasının yanına gıttı yola cıkmıslar ve bana hbr verılmıyo ben aramasam.gece kalıp donduler.sabah esım bıraz konustuktan sonra bız bı sure ayrı kalalım bosanmak ıstemıorum ama ayrı oloalaım braz dedi aglayarak bellı kı bu da annesı ve ablasının aldıgı bı karardı ve ben anneme geldım.o kadar uzgunum kı esımı cok sevıyodum.bu kadını nasıl uzak tutcam evımden kendımden ya da hıc umut yok mu sızce :(

anlamıyorum anlamıyorum anlamıcam
böyle karaktersiz böyle düşüncesiz erkekler ve aileleri
yani evi dağıtınca ne geçecek ellerine
biraz ayrı kalalımda ne demek
biraz ayrı kalalım ben hayatımı yaşayayım canım çekerde istersem sen bekle beni böyle gelirsem gelirim
Oldu canım ben burda beklerim
tövbe tövbe en yakın arkadaşımında başında var aynı olaydan
tamam annesidir babasıdır ailesidir ama sen nesin karısı değilmisin hiçmi hakkın hukukun yok yani gözünde
çıldırmamak elde değil
arkadaşıma aile terapistine gitmesini önerdim tatlım
sanada aynısını söylemekten başka elimden gelen bişey yok
keşke yapabileceğimiz bişeyler olsa
yani yemeğin önünde ekmeğin, ütülü gömleğin, evin derli toplu, kadınlığınızımı beğenmiyor başkasımı var, ne bu şimdibiraz ayrı takılalım
bitti de baride bir yol çizelim değilmi ama
kusura bakma tatlım son görevinide yap aile terapistine git sonra olmazsa sal ipini gitsin ona karı san koca çoooook

anlamıyorum anlamıyorum anlamıcam
böyle karaktersiz böyle düşüncesiz erkekler ve aileleri
yani evi dağıtınca ne geçecek ellerine
biraz ayrı kalalımda ne demek
biraz ayrı kalalım ben hayatımı yaşayayım canım çekerde istersem sen bekle beni böyle gelirsem gelirim
Oldu canım ben burda beklerim
tövbe tövbe en yakın arkadaşımında başında var aynı olaydan
tamam annesidir babasıdır ailesidir ama sen nesin karısı değilmisin hiçmi hakkın hukukun yok yani gözünde
çıldırmamak elde değil
arkadaşıma aile terapistine gitmesini önerdim tatlım
sanada aynısını söylemekten başka elimden gelen bişey yok
keşke yapabileceğimiz bişeyler olsa
yani yemeğin önünde ekmeğin, ütülü gömleğin, evin derli toplu, kadınlığınızımı beğenmiyor başkasımı var, ne bu şimdibiraz ayrı takılalım
bitti de baride bir yol çizelim değilmi ama
kusura bakma tatlım son görevinide yap aile terapistine git sonra olmazsa sal ipini gitsin ona karı san koca çoooook

terapiste gıtmeyı kabul etcegını hıc sanmıyorum..ama emeklerıme cok uzuluyorum 6.5 yıl dile kolay :(

bir de şöyle bı durum var babasından eşime 6 daire bir de dukkan kalmıs ablasına mal dagılımı ıcın gıtıklerını ve oearad bızım konumuz da gectı dedi. emınım bunlar sırf kalacak evlerı dusunerek adamın beynını yemedıyse..aramızı ılk gunden berı acıp sogukluk yaratan kendıyken benı gecınemeyen huysuz durumuna dusurdu.o mal onlara hayır getırmıcek inş.. e

bir de şöyle bı durum var babasından eşime 6 daire bir de dukkan kalmıs ablasına mal dagılımı ıcın gıtıklerını ve oearad bızım konumuz da gectı dedi. emınım bunlar sırf kalacak evlerı dusunerek adamın beynını yemedıyse..aramızı ılk gunden berı acıp sogukluk yaratan kendıyken benı gecınemeyen huysuz durumuna dusurdu.o mal onlara hayır getırmıcek inş.. e

iyide 6bucuk sene olmus sızı babasından kalan daireye değişiyosa zaten sevmemıs demektır hıc uzulmeyın eşinizin okdar karaktersız bı ınsan oldugunu düşünüosunuz nie üzülüyosunuz ki.eger oyle bır durum varsa zten defolsun

Eşiniz ailesine karşı dik duramıyorsa sizin pek yapabileceğiniz bir şey yok... Anlamadığım haber vermeden nereye,nasıl gidebiliyor!! Neden haber vermeden gitme ihtiyacı duyuyorlar???
Felaket tellallığı yapmak istemem ama bir anda okuyunca aklıma geldi.. Eşinize başka birini bulmasınlar dikkat edin.. :ssz:

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. :ssz:

Hmm miras derdiymiş pardon...Miras konuşacaksa özellikle sizi de götürmeliydi,sonuç da eşisin..Tamam karışmazsın ama orada bulunmak hakkındı...

Son düzenleme:
Eşiniz ailesine karşı dik duramıyorsa sizin pek yapabileceğiniz bir şey yok... Anlamadığım haber vermeden nereye,nasıl gidebiliyor!! Neden haber vermeden gitme ihtiyacı duyuyorlar???
Felaket tellallığı yapmak istemem ama bir anda okuyunca aklıma geldi.. Eşinize başka birini bulmasınlar dikkat edin.. :ssz:

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. :ssz:

bunu hiç dusunmemıstımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

iyide 6bucuk sene olmus sızı babasından kalan daireye değişiyosa zaten sevmemıs demektır hıc uzulmeyın eşinizin okdar karaktersız bı ınsan oldugunu düşünüosunuz nie üzülüyosunuz ki.eger oyle bır durum varsa zten defolsun

haklısın aslında ama sımı cok ıyı tanıyorum bunu yapcak dusuncek ınsan dııl annesı gaz verıyo onun tek sucu gaza gelmek oluyo su durumda..benım yanım da her sıkıntımıda bana bosver onları dıyen kocam nereye gıttı :(

nasıl anlamadım babası oldu ailesıyle yakın olunca sızlemı geçinemedi yani 1 yıldır aranız iyi degıl einizle anladıgım kadarıyla dimi?

evet öyle de denılebılır.mesela annesı her gıttıgımızde orda kalmamızı ıstıyo ben kalsak bıle tavırlı oluyorum cunku ıstemıorum esım bana bunu bıle problem yapıyo neden kalmak ıstemıomusum annesı yalnızmıs kadına yazıkmıs...yalnız kalan annesı degıl ben oldum

haklısın aslında ama sımı cok ıyı tanıyorum bunu yapcak dusuncek ınsan dııl annesı gaz verıyo onun tek sucu gaza gelmek oluyo su durumda..benım yanım da her sıkıntımıda bana bosver onları dıyen kocam nereye gıttı :(

iyide eşiniz de çocuk değil ki sonuçta onun bunun gazına gelio.ve böyle bir insana siz nasıl güveniceksiniz nasıl devam edıceksınız kı.siz cok mu vır vır edıyosunuz yanı tam olarak naptınızda sızden uzaklasmak ıstedı eşiniz.tam olarak içinde olmayınca yorumlarda haksız olabiliyor malesef sizi yanlış yonlendırmek ıstemem

bunu hiç dusunmemıstımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Düşünme zateennn..Canım üzmek için söylemedim ya..İlk aklıma geleni patavatsızca söyledim kk paranoyası bu boşver,zaten kocan bile ağlamış ayrılık derken...

Ailesine karşı gelemiyor adam.. Anneler bu erkek çocuklarını nasıl yetiştiriyorsa anneleri olmadan hiçbir şey yapamıyorlar.. :ssz:

evet öyle de denılebılır.mesela annesı her gıttıgımızde orda kalmamızı ıstıyo ben kalsak bıle tavırlı oluyorum cunku ıstemıorum esım bana bunu bıle problem yapıyo neden kalmak ıstemıomusum annesı yalnızmıs kadına yazıkmıs...yalnız kalan annesı degıl ben oldum

bizdede boyle sorunlar oluo çünkü benımde kv aram ıyı degıl ve bende pk gorusmek ıstemıyorum.hatta bıkeresınde eşim başımı alıp gidicem aranızda kalmaktan yoruldum dedı.ama gıdersem annemde sende goremycksınız benı demişti tabi gidemedi.eşinizn sizi bırakıpda annesının yanına gıtmesı cok gcık bı durum .siz kv iyi olmayı denesenz?ben artık oyle ypıorum cunku eşim cok zarar goruo aksı halde onun sevdıgı herseyı sevmek zorunda kalıosun malesef

Madem ayrı kalmak istiyor bir süre o gitseydi evden. Keşke evinizden çıkmasaydınız.
Çıktıysanızda bence geri dönün o şekilde ayrı kalın.

Durup dururken nereden çıkmış bu durum ?
Zor bir hal, hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X