Aynı kader.
Ben de 1 yılım dolmadan ailemin evine döndüm maalesef.
2 Mart' tan bu yana annemlerleyim.
Üstelik eşim mesaj atarak söyledi evliliğin bittiğini.
Çabaladım, elimden gelenin fazlasını yaptım, gururu hiçe saydım.
Sonunda anladım ki sen tek başına ne yaparsan yap, karşındakinin ruhu kadar, yüreği, kişiliği kadar yol alabiliyorsun.
Ve avukatla görüştük, protokol hazırlamışlar. İmzayı attım.
Şimdi 1 yılın dolmasını bekliyoruz.
İnsan önce çok ağlıyor, arasın istiyor. Sevsin istiyor.
Ağladığı anlarda onun da ağlamasını, üzülmesini diliyor.
Sonra yavaş yavaş geçiyor. Ama acıta acıta.
Dualarla, müzikle, kitapla, sporla kafa dağıtıp iyileşmeye çalışıyorsun.
Olmadık anlarda ağlıyorsun tekrar.
Bazen gülüp eğlenirken buluyorsun kendini, dur yahu üzgün olmam gerek diyorsun.
Havada kalıyor her şey, tüm hayatın. Aynen böyle hissediyorsun. Her şey havada gibi.
Şimdi diyorum ki, insanlar annesini babasını, evladını kaybediyor.
Yarı ölü yarı diri yaşamaya devam ediyor.
Sen bir koca için mi zırlıyorsun?
Böyle düşününce daha olumlu bakıyorum.
Elbette aile kolay kurulmuyor ve bu kadar kısa zamanda bitmemeli. Günah.
Ama bir de daha sonradan yarı yolda bırakılmaktansa en başında bittiği için şükretmek var.
Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah.
Bu siyaset varya çok fena illet bişey. Bence 7 haziranı bekleyin:)siyaset gerçekten insanın bütün beynini ele geçiriyor, sizin yokluğunuzda eger gerçekten yapamıyorsa bunu anlaması lazım bununda asla 3-5 günde olacağını beklemeyin biraz daha uzun bir süre tanıyın. Hem bu sizede iyi gelir diye düşünüyorum.ha eğer onun için ha varlığınız ha yokluğunuzsa o zaman yol ayrımına gidersiniz sağlık olsun yapacak nişey yok
Daha çok erken erkeklerin aklı başına üç günde gelmez. Biraz daha zaman geçsin bakalım ne yapacak.. Hakkında hayırlısı. Konunu takipteyim hayırlı haberlerini alırız inşallah..
hayır değil aynıyızSiyasi gorusunuz farklimi?
Herkes böyle değil inan.Sadece şunu çok net anladım sevgiliyken kul köle olanlar evlendikten sonra yüzüne bakmıyor hepsi bir dönem haa kalıcı olanlarda vardır belki benimki öyle değildi.Umarım sizin için en hayırlısı neyse o olur. Şimdi evlilikler hep böyle sorunlu insan evlenmeye de korkuyor. Benim iki kuzenim evlendi yakınlarda ikisi de 6 ay dolmadan boşandı ,zor süreçler. Neden böyle oluyor bilmiyorum Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Kimse üzülmeyi bu süreçlerden geçmeyi hak etmiyor.
Bana simdi bir cogunuz kizacak belki ama, samimi fikrimi söylemeliyim, bu adamdan sana koca olmaz!
Ne bu canim, sen kadinsin kendini naza cekiyorsun, oda erkek haliyle kendini naza cekiyor!
Benim basimdanda ayni böyle bir evlilik gecti, bende esyalarima, ceyizlerime üzüldüm, yuvami yikmayim dedim, en sonunda baktim ki, piskolojim alt üst, gülmek nedir unutmusum - kadin oldugumu unutmusum!
Böyle nazlanip duracakti ne diye evlendi sizinle? 15 20 günde bir iliski, ayni benim eski esim, kaprisleri, küsmeleri, ve siyasi kurumlara katilmasi sürekli.. Anca iki sene dayandim..
Biz kadinlar yuvamizi kurtaralim telasi icindeyken, ortada bir yuva kalmamis, onu unutuyoruz..
Tek kanatla kus ucmaz, diyorum, ve diliyorumki o bey efendiye tekmeyi gecirirsiniz.. Coktan haketmis bence, dünyanin onun etrafinda dönmedigini bir anlasin..
Inan bana bu karari almak kolay olmadi benim icin, sizin gibi emeklerimi düsúndüm hep, ama su an öyle mutluyumki sükürler olsun.
Sakin haa da acima o adama, sen ona acirken, yasadiklarinizi düsúnurken, bir de bakmissinizki, bey efendi kendini aklamak icin size iftirayi yapistirivermis.. Su an tek huzurumu kaciran bu, onuda takmamaya calisiyorum, hersey cok güzel olacak Allah büyúk, yeter ki kendimize sans verelim.
Nişanlılık dahil 2 yıl.
Tartışmalar genelde onun ilgisizliği bir ortamda sanki 10yıllık evli gibi davranmaları.
Ailem uzak şehirden geliyor o ise yine 12 de geliyor. Bi özel davranışı yok geç geldiği gibi hadi yatalım diyorsn sen git geliyorum diyor.Söylensem ufak şeyleri sorun ediyosun bıktım artık diyor. Evlerine gidiyorz konuşurken bile ben orda varmıyım yokmuyum belli değil.En büyük sorunlardan biride yatakodası.Telefonsuz wc ye dahi gitmemesi aldatıyor diyemem birşeyini görmedim ama sakınması sorun oldu.
uyandırmazdı defalarca dedim bak rahatsız oluyorum illa birşey yapıosun diye değil sakınıyor gibi oluyorsun.
Ama eşim wc de hep uzun kalır bahaneside oyun oynuyor birşeyler okuyorum oluyor
ah bayanlar bazen bunların hiçbirinin bir kiymeti olmuyor. Erkeklerin kafası bizden farklı çalişiyor.Ben geride durmuyormuşum herşeyi sorun ediyormuşum,erkeklik yapıyormuşum.
Başka sorun diye nitelendirebildiği hiç birşey yok.Sadece onun yaptıklarına verdiğim davranışlardan beni yargılıyor yoksa bireysel şurda hatalı diyebildiği hiçbirşey yok.Kendisine de söyledim ailen kendi evlatları gibi sever sayar evime geldiklerinde pervane olurum hürmette saygıda kusur etmem kimle tanıştırdıysa hepsi deger verir evde düzenli temiz kendime özenliyim.Biyerde bi incittiğim ağır söz etmişliğim asla olmaz.O ilk başta beni bu dik duruşumla sevdi istedi sonra ise bükemediği için battı herşeym ona.Sevgisi ise hepten tükendi.Nazaramı geldik biri bişeymi yaptı bunları bile düşünür oldum artık.
sizin gibi bir arkadaşım var benim de..ailece görüşüyoruz.iikisini de çok severim..aynı sizin gibilerdi onlar da..biz de çok şüphe ettik başkası mı var diye..ama yoktu.adam sadece işkolik...siyasi toplantıları var hanii gitsin çok dert etmiyorum ama geldiğinde bir karın olduğunu evde bekleyenin olduğunu bil dimi hissettir.Kaçkez şüpheler içinde gece kalktım tlfnundan arama dökümü almak için turkcellden şifre alacaktım kalktım kendime kendime vazgeçtim bırak bu şüpheci davranışları dedim.
çok pardn nereliler yaşı kaç birde burcu ne ?
ist de doğma büyüme oğlak burcu 32yaşında
Bende evliligimin ilk senesinde, hatta ilk aylarinda bu isin yürümeyecegini anlamistim aslinda. Yinede evlilik emek ister öyle cekip Gitmek olmaz dedim sabrettim.Nekadar güzl nekadar güçlü ve doğruları yazmışsın.Aynen şuan tek doğrunun kendisi olduğunu ve kendini siyasi rollerinin etkisiylede kaf dağında görüyor. Bir ev idare etme bir eş idare etme gönül yapma duygusal anlar yaşama yatak odası sıfır ama.İnşallah yol yakınken pişman olur yoksa bunun bir dönüşü olmayacak zaten.
Benim düşüncem şuan katı durum bitirsem hemen sonrasında pişman olurmuyum insanlar neler çekiyor ben neden katlanmadım belki düzelirdi bu düşüncelerim olurmu.Okadar özene bezene hazırladığım eşyalarım çeyizim ne olacak onlar
gözlerim dolu dolu okudum yorumunu canım,aynen hissettiklerini hissediyor yaşıyorum.
az gülsem aklıma geliyor iyimisin sen yaa şuan kahrolman gerekiyor diyorum kendime.Şuan çok taze bizimki bütün aile gündeminde ben varım herkes biribirini arayıp benimle ilgili konuşuyorAnnem memleketten kalktı geldi neolacak bitecekmi die.Herşey benim için çok zor.
Siz nekadar sevgili kaldınız nasıl bu konuma geldiniz canım.Ve bu süreçte hiç mi atılım göstermedi?
h.sonu görüştük 1 hafta ayrılıktan sonra hiç birşey değişmemiş hiççç yine sonuç hüsran.Ben 2013 Mart ayında tanıştım, Temmuz ayında evlilik teklifi aldım, 2014 Haziran' da evlendik.
2015 Haziran' da boşanacağız.
Tanıdık olduğu için, referanslı olduğu için güvendim adama ve evlenmeyi kabul ettim.
Ama demek ki insanların ''Aman bu adam çok iyi bir tanış bak'' demesine güvenmemek lazım çok
Ailesi yüzünden bu konuma geldik ve eşim mesajla bıraktı beni ortada, sonra da aramadı sormadı.
Aramayacak da.
Çok merak ediyorum dava günü karşıma nasıl dikilecek...
Enkaz diye Düşünme sakın.h.sonu görüştük 1 hafta ayrılıktan sonra hiç birşey değişmemiş hiççç yine sonuç hüsran.
Ve bu defa babamda konuştu ve bu durumdan rahatsız olduğunu bitmesinin en doğrusu olduğunu söyledi.
Yarın müsaitlik durumuna göre aile büyüklerim ailesiyle görüşüp noktayı koyacak.Severek ve kahrolarak sonuna geldim.
Nasıl göremedim bukadar kangren ilişkimiz vardıda ben nasıl göremedimm evlendik herşey yrle bir oldu.şimdi enkaz hayatımla nasıl yeniden doğrulacağım bilmiyorum.Allahım yardım etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?