Benim eski eş te maaşı 6000 civari olmasına rağmen 400 tl ancak nafaka veririm diyordu.çocuğu aylık ucreti 1000 tl olan anaokuluna yazdirdim. dekontu mahkemeye sunduk.Öyle olunca hakim 500 tl si okul için toplamda 850 tl nafaka bagladi.mahkemede kendi ve babası küplere bindi..cocuk aylik ne yiyormus.sanki bir cocugun tek ihtiyaci yemek...!!!! ben calistigim icin kendime nafaka istememistim.yani extra gideri olmazsa 300 500 arası nafaka bağlanıyor.ki bu da çocuğun ihtiyaçları için asla yeterli değil.hergün bir ihtiyacı Çıkıyor. Oglum buyume çağında biraz buyuk alsam bile bu kışa aldığım kıyafet mont ayakkabı gelecek kışa olmuyor yaza aldigim bir sonraki yaza küçük geliyor oyle olunca heryil mevsimine gore kiyafetinden ayakkabisina yeniden almam gerekiyor.okul ihtiyaçları yemesi sağlık harcamaları oyuncak vs gezmek sinemaya gitmek istiyor tatile havuza gitmrk istiyor. Cocuk sıkılmasin diye haftada 10günde bir gün dışarı çıkıyorsunuz çocukla avm falan (coronadan once tabi )her istediğini yapmaya çalışınca ipin ucu kaçıyor.yoksa insan in gönlü razi olmuyor.ki ben oglumdan asla hicbirseyi kismam. hayattaki amacim onu mutlu etmek Rabbim guc ve imkan verdikce. Herseyin en iyisini yapmaya calisirim.bu da aylik 300 tl ile olacak iş degil. Benim eski es 1 yildir ayriyiz 2 bayram gecti okullar acildi kapandi dsha cocuguna bir cift ayskkabi bir almis insan degil.mahkemede de nafska az ciksin diye herseyini aliyorum tum ihtiyaclarini karsiliyorum diyordu .ben sok oldum. Bu surecte oyle iyi taniyorsynuz ki karsindskini asla aklinizda acaba keske kalmiyor.Allah akil fikir versin.ben Allaha havale ediyorum...Rabbim annelere güç kuvvet versin de sağlıklı mutlu çocuklar yetistirebilelim...