boşanmak ve ikinci evlilik

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba kızlar 2007 den beri siteye üyeyim ve defalarca sıkıntılarımı sizlerle paylaştım.eşim in aldatmaları şiddeti kayınvalidemin eziyetleri hepsine katlandim.eşim borç batağına girdi icrlık oldu hep destekçisi oldum .küçüçük 2 aylık evladımı bıraktım çalışmaya devam ettim.eşim yeri geldi evden attı yeri geldi aldattı ve artık 28 yasındayım yoruldum.en son esım bosanmak ıstedıgını soyledı .benım bunca fedakarlıgıma ragmen.altında sebeb arama annemle anlasamıyorsunuz dedı .8 aydır problemler ıyıce arttı ve eve de gelmemeye basladı.meğer pavyon kadınları ıle gorusmeler bunun yanı sıra bır bekar ogretmenle gorustuklerını ogrendım dostlarım cevrem arkadaslarım her gun dısarda gorup bana haber verdıler.
ıcımın nasıl yandıgını ben bılıyorum.ve artık dayanamadım avukata vekalet verdım.esımın ıcrası oldugu ıcın kendısınden nafaka vs hıc bırsey talep etmedım .ıstemıyorum da .ben evde cocukla ugrasırken calısıp bı yandan cocuk bı yandan ev bır yandan gecım derdı derken esım kızlarla gununu gun edıyormus meger bense onun gorevde oldugunu sanıyordum ıcım hala buruk hala uzgunum ama artık saf olmama nıyetındeyım.
lutfen elestırılerını beklıyorum ama doguruy yanlısı ayırt etmenız ıcın yazıyorum.
benimle yaşıt bir beyfendi var işi gücü yerinde yalnız bekar ıs geregı tanıstık ve durumumdan haberdar.aılesının yalnız gozbebegı aılesı okumus akıllı mantıklı ınsanlar.merhametlı sevgı dolu bırı .bosanma evresınde oldugumuz ıcın gorusme ımkanımız yok ama telefonda ancak gorusebılıyoruz ve ıs geregı.
bana asık oldugunu bosanana kadar hıc bır sekılde gorusme talebının olmayacagını beyan ettı .bosandıktan sonra da ben anneyım gorusemem uygun degıl zaman gecmesı gereklı dedım
o da evlenebılıcegını soyledı.ben kendısının bekar oldugunu sartlarımızın uygun olmadıgını defalarca soyledım.ben beklıyorum bosanın ve sonrasında aılemı ıkna etmek benım ısım dedı.gercekten alakalı aklı basında duzgun bır beyfendı.ama ınanın bunca sıkıntıdan sonra guvenemedım telefondan engelledım dogru mu yaptım .gorusmemızın uygun olmadıgını beyan ettım mesaj da ben hata mı yaptım sımdı

Eşim dediğin yaratık boşanak isteyerek sana şindiye kadar ki tek iyiliğini yapmış(o da istemeyerek)
nasıl bir evlilikmiş bu allah düşmanımın başına vermesin.
Daha boşanmadan adı konulmasa da biri ile ilgili düşünmen doğru değil.bir dur bir soluklan.önce boşanman bitsin sonra onu tanımaya çalış.öyle bodoslama evliliğe atılms.senin sütten ağzın yanmadı mı biraz sabır, biraz kafanı dinle.

Telefondan engelleme ama resmen bu iş bitene kadar sakın görüşme. Mazallah biri görür duyar aleyhinde kullanılır bu durum hiç gerek yok. Telefon engelini kaldır. Kendisine de durumu ayrıntılı anlat - ki anlatmışsındır zaten bunu söylemem gereksiz-.

fazla fedakarlık çok vefasızlık doğurur.
siz bu adama iki beden fazlasınız.
iyilik tepmiş demekki.
siz de boşanmadan hemen ikinci evlilik planına girmişsiniz..
acıdım çocuğunuza.
anne baba ikisi de aşk meşk peşinde..
önce bi boşanın yahu.
evliliğe saygı kalmamış anladık da kızınıza bari biraz saygı duyun..

Bosanmadan evlikik bir baska beyefndi valla ne denirki once kendinizi toplayin suan duygusal anlamda da yipraissinz yanlis ustune yanlis olmasın sonra ..

Başkasını bulmak için önce bir boşanmayi bekleseydiniz bari ..

Bir sen bu kadar eziyete bu vakte kadar ne sebeple katlandın?
iki daha boşanır boşanmaz nefes almadan yapacağın evlilik ne kadar doğru olur
senin bundan sonra yoğurdu bile üfleyerek yemen lazım 100 kere düşün 1 kere yap.

Hayır yani eşin bu kadar eziyeti sana yapıyor ediyor sen yine ısrarla boşanmıyorsun yıllarca çekiyorsun

o boşanmasa boşanmaya da hiç niyetin yok bu mantığı anlayamıyorum

çok seviyordum ondan desen o da değil öyle olsa boşanmadan gelen evlilik teklifine sıcak bakmazdın

ailen hiç mi arkanda olmadı olmuyor daha boşanır boşanmaz başka bir adamla evlenmek zorunda kalacak kadar çaresiz misin?

çalışıyormuşsun da

Bir ilişkiden çıkıp fazla zaman geçmeden başka bir ilişkiye hemen başlamak iyimi kötümü bende bilmiyorum aynı şeyi yaptım bende ilk ilişkim evlilik değildi ama uzun bir ilişkiydi.bence bitince en az 1 yıl bir kendine gel duygularını herşeyini yaşa kendi içinde atlat ondan sonra yeni bir ilişki düşün.

Günaydın. İlk önce eşinizden boşanın. Eşiniz biriyle görüştüğünüzü duyup bunu da mahkemede kanıtlarsa siz zor durumda kalırsınız.
Boşandıktan sonra hemen evlilik düşünmeyin özellikle de ailesinin gözbebeği dediğiniz bekar bir beyle. Çünkü ailesi sizi büyük ihtimalle kabul etmeyecek çok daha üzülüp kırılacaksınız.
Hem sorunlu bir evlilikten çıkıp tekrar evlilik sorumluluğunu hemen almaya ne gerek var.

bence biraz erken..boşandıktan hemen sonra evlenmeyi çok doğru bulmuyorum..hem senin biraz kendini toparlaman lazım..hemde karşı tarafı daha iyi tanıman lazım..

Engeli kaldırın bence, onu tanımaya çalışın.
Belki bir şey diyecek, bu bana göre değilmiş diyeceksiniz.

Hepsinden önce sizinle niyetinin ciddi olduğuna emin olun. Sonra da gerçekten acele etmeden birbirinizi tanımaya çalışın.

Herkes ne kadar iyi niyetli.
bence yaptiginiz cok yanlis ne olursa olsun hala evlisin.hicbisekilde gorusmezdim.bosandiktan sonrada .sizin yaptiginiz kendini garantiye almak demektir.bu adam olmazsa bosanmiyacakmiydin.kocan seni sende kocani aldatiyosun.

Kadinin hala evli oldugunu biliyomusunuz acaba.

Bisey degisirmi.

Hukuken değişmez tabi. Boşanma kararı kesinleşene kadar evli sayılırlar.

Ama bana göre bu evlilik bitmiş, hukuki olarak bitirme yolunda da adım atılmış. Adam başka kadınlarla kendine yeni yollar çizmiş.
Zaten ben önceki yorumumda birbirinizi tanıyın demiştim. Bana göre mesajlaşmalarında bir sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…