- 18 Mart 2017
- 210
- 339
- 103
- Konu Sahibi dandinidastana
-
Bir insan ne hayalllerle ne heveslerle evleniyor. Hiç böyle sonlanacağı aklına bile gelmiyor.
Bunu söyle ona kabul etmez asla “kendine gel, nasıl böyle dusunebiliyorsun, hayatımızın mahvomasini neden istiyorsun, anlasamadigimiz hiçbir şey yok, şu süreç sonrasi yan yana olup çocuğumuzu mutlu etmek varken neden cehennemi yasatiyorsun... Öyle yada böyle seni sevdim senle büyüdüm senle yaşadım..doğruların yanlislarim oldu iyi günüm kötü günüm oldu, ama her geçen gün iyi olmak için uğraştım, hiç yapmadığım şeyleri senin için yaptım, olumlu yönde değişmeye çalıştım..bunca emek bunca fedakarlık bunca anı bu şekilde heba olmamalı..”bana böyle cevap vermiş. Yani boşanmada bile suçlanacak kişi belli çoktan gözündeAblacim siz hevesli evlenmissiniz, adamin basindan beri bir istegi hevesi yokmus gordugum kadariyla. Zorla oldurmussunzu bu evlilik isini, adam basindan beri isteksizmis. Boyle olacagi surpriz degilmis asil.
Şu an sanki ayrılmışız gibi yaşıyorum hiç bir şekilde konuşmuyorum çocugu görmek isterse yalandan arıyor telefon çocukta oluyor ben girmiyorum araya hiç. Öyle ya da böyle sevilecek bir Kadın olmamalı hiç kimse, herkes değerli. Eşinden ilgi sevgi görmeye hakkı var. Evlendikten sonra ilk akraban bile eşin oluyor. Şimdi ise sil baştan bir hayat çok erken bir yaşta evlenmişim çooook5 yıldır evlisiniz artık pastadır, nişandır, düğün fotoğrafıdır bunların ne lafını yapın ne kendinizi üzün. Olan olmuş, hepsini kabullenmişsiniz ki evlenmişsiniz. O yüzden tekrar geçmişe dönüp üzülmek gereksiz. Böyle olacağı zaten belirtmiş sizinki biraz bile bile lades durumu Evet bu evlilik bitmiş, zaten yanınızda olmadığı için bu ayrılığın sizi çok zorlayacağını düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yapmak istese her türlü imkana sahip, yapmışmıdır bilemem yaptıysa da hiç bir zaman bilemiycemBaska sehirlerdeyiz demissiniz nedense benim aklima direk gelen baska biri mi var hayatında acaba
Her sorunun cevabı bu paragrafta yazılı :)Bu Arada evlilik muhabbetini açan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yüzüme kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yönlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Düğüne kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi.
İş gereği farklı şehitlerde çalışıyoruz bu yılın sonunda bu durum ortadan kalkacaközel değilse neden ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz? Bence evlilik demek aynı evi ve aynı hayatı paylaşmak demek, evlilik uzaktan yürümüyor.
Şu an sanki ayrılmışız gibi yaşıyorum hiç bir şekilde konuşmuyorum çocugu görmek isterse yalandan arıyor telefon çocukta oluyor ben girmiyorum araya hiç. Öyle ya da böyle sevilecek bir Kadın olmamalı hiç kimse, herkes değerli. Eşinden ilgi sevgi görmeye hakkı var. Evlendikten sonra ilk akraban bile eşin oluyor. Şimdi ise sil baştan bir hayat çok erken bir yaşta evlenmişim çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?