- 18 Mart 2017
- 210
- 339
- 103
- Konu Sahibi dandinidastana
-
Bunu defalarca denedim kendimi küçülttüm hep gel gelelim aynı noktadayız yollarım gittiKesinlikle kirildigini bir duygunuzu açmayin.Sayfalarca hakaretiniz de kendi beklentilerinizi anlatmanizda umrunda olmayacak.Ne arayin ne sorun ne telini açin.Whatsap da engelleyin.Insan bari cocugunu merak eder.Madem öyle hic haber alamasin sizden.
Çocuğuma üzülüyorum sadece okula başladığında ya da diğer önemli şeylerde çocukların babası olacak benim çocuğumun boynu bükük kalacakZaten cocugunuza yalniz bakiyormussunuz. Her zorluga hastaliga katlandim demissiniz. Bosanmak hayatinizda cok da bir sey degistirmeyecek
Neden boynu bükük kalsin ozel gunlerde cocugunun yaninda olmasi gerekir. Cocuktan bosanmiyor esinden bosaniyor.Çocuğuma üzülüyorum sadece okula başladığında ya da diğer önemli şeylerde çocukların babası olacak benim çocuğumun boynu bükük kalacak
Elbet olur ama 4 4 lük olamaz ki, belki babasının başka hayatı başka çocukları olacak ilerde farklı illerde olacağız muhtemelen, olduğu kadar olacak herşeyNeden boynu bükük kalsin ozel gunlerde cocugunun yaninda olmasi gerekir. Cocuktan bosanmiyor esinden bosaniyor.
Yani şöyle bu yıl sonunda 3 ümüz aynı evin içinde yaşayacaktık eksikler telafi edilecekti ama ayrılma olursa çocuğum bu ortam içinde büyümeye devam edecekIyide simdi de yok cocugunuzun babasi yaninda. Zaten baska yerde yasiyormus. Degisen ne ki?
En baştan olmamış; olmayınca olmuyor ..8 yıldır hayatımda olan adam.. 5 yıldır evliyim 4 yaşında bir çocuğum var, iş gereği 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. O gidip geliyor. Şu anki süreçten dolayı bir aydır hiç görüşmüyoruz. Sadece telefonla görüşüyorduk. Artık onu da yapmıyoruz.
Evlenirken hiç bir sorun yaşamadım onun ailesinden ve kendi ailemden. Ama eşim nişan yapacakken pastayı kuaförü bir tanecik stüdyo fotosunu bile gereksiz görmüştü kavga etmiştik sonra razı olmuştu her birine ben yarım yamalak hevesle yapmıştım herbirini. Bu Arada evlilik muhabbetini açan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yüzüme kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yönlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Düğüne kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi. neyse o günleri atlattık düğünümüz olacak o gün bile gerginliğini benden bana trip atarak çıkardı. Neymiş kuaför gözleriyle beni taciz ediyormuş. Suratı bir kere gülmedi. Gecesinde ise nedense bi gevşeme geldi bir anda neyse.. çok salakmışım
evlendikten 2 yıl sonra iş gereği ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. 5 yıl boyunca tartıştık anlaştık birbirimizi düzelttik dedik. Tabiri caizse yontulduk. Fakat bir aydır eşim daha az arıyor,arayınca hemen bir an önce tel kapama olayına giriyor. Ben trip atıp kapatıyorum geri dönmüyor. Bu olayları dile getirdim bi lakaytlik... Kızıyorum üzüldüğümü söylüyorum, bi yürek yemiş haller cevaplar o biçim..
Kafama dank etti bir anda ben meğerse hiç ondan değer görmemişim mecburiyet ve alışkanlıkmış onun bana hissettiği aslında. Çok kolay bekar haline dönebilirmiş. Ama ben artık 5 yıl önceki kişi değilim. Bu kadar ayrılık hastalık zorluk atlatıp tek başıma sonrada böyle çok afedersiniz it muamelesi görecek insan olmamalıyım. çocuğunun annesine 5 yıl önceki kişiymiş gibi davranması zoruma gidiyor. 5 gündür tamamen aramıyorum. O da arıyor bir kere günde cevap vermeyince oralı olmuyor. Çok uzun bi yazı yazdım ona sonunda da bı süreç gittiğinde netleştirelim dedim. O da ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum yazmış.
yani anlayacağınız bu bir bitiş ise eğer Bununla nasıl başs çakacağım. içimden geçen hissiyat bu adamla bi nane olmayacağı bir arpa boyu yol almamış çünkü. Benim gibi bir hikayesi olan varmı nasıl yol izledi
Gördügünüz gibi hiç birşey elinize geçmemiş zararın neresinden dönerseniz kardir.Gururunuzu bundan sonrası için kurtarın bari.Bunu defalarca denedim kendimi küçülttüm hep gel gelelim aynı noktadayız yollarım gitti
Az önce ilk defa konuştuk ona ayrılığın en doğru karar olduğunu söyledim ağlamaya başladı sonra açıklamaya devam ettim öfkelendi ikili diyalog haline dönmeye başladı, böyle bir konuşma istemiyorum konuşacaksak Saygı çerçevesinde kimse kimsenin sözünü kesmeyecek git yüzünü yıka sonra konusacaz dedim. Onu ilk defa benim yıllar önce çaresiz ağladığım gibi ağlarken gördüm, ifade etmek için çabalıyor, ben de çıldırırdım böyle ağlamaktan hele o telefon üzerime duygusuzca kapanırdı hırslanırdım iyice.En baştan olmamış; olmayınca olmuyor ..
Bu değersizlik hissi ile yaşayıp,yaşlanıp ölüp gitmenin boşanmanızdan daha mı başa çıkılabilir bir seçim olup olmadığı üzerinde düşünmelisiniz bence .
Boşanmak sizi yıpratacaksa boşanmayın aramayın sormayın aradimi acmayin.Gelirse affetmeyin hiç çabanız olmasın yeterince yapmış yaptikça degersizleşmissiniz.Kendinizi hazır hissedene kadar bu sekilde yaşayın.Boşanmak istiyorum dersede anlaşmali bosanmayin cocugumun hazır olacagini hissettigimde boşanacagim senden hiç bir beklentim yok deyin.
Sizi çok anlıyorum ama siz benim dediklerimi asla anlamayacaksınız sadece yaşayarak ikna olacaksınız.Kaç boşanmadan döndük hatta boşandıktan sonra bile o saygı hiiiiç oluşmadı .Yazdıgınız cümleler benim yollar önce ki cümlelerim boşuna kürek çekeceksiniz ama yaşamasanız da anlamayacaksınız .Ben de hep o gözyaşı vslerdn hah tamam oluyoruz artık diye diye 10 yıl aktı gitti pişman değilim ve şükrediyorum kendimi artık çok seviyorum.Bin şükür .boşanmak beni mahvedecek, ama resmiyete dökülmeyince de o sınırı koyup saygıyı değiştiremiycez aramızda, salgın bittğinde gelecek buraya sanki aylardır birbirimiz arayıp sormayan biz değilmişiz gibi davranacak sorun çözmeye çalışacak yanımdayken yüzyüzeyken ikna edecek bir şekilde ben aylardır yaşadaıgım ilgisizlikle kalacam.
Diğer bir taraftan inancım şu; iki kişi hele hele bu karı kocaysa yanyanayken zaten anlaşırlar ufak tefek pürüzleri tolere ederler ama uzaktalarsa anlaşmak işte efor isteyen birşey oluryani uzaktayken canımı çıkaran adam yakınıma gelip beni sevse kaç yazar, gençliğim harap olmuş
Boşandınız mı siz ? Saygı yitiyor gidiyor Arada, eşimde kesinlikle kaybetme korkusu yok Hatta ben onun İçin bir kayıp bile olmıycam buna eminim, yine de tek avantajım uzakta olması olacak bu konuda.Sizi çok anlıyorum ama siz benim dediklerimi asla anlamayacaksınız sadece yaşayarak ikna olacaksınız.Kaç boşanmadan döndük hatta boşandıktan sonra bile o saygı hiiiiç oluşmadı .Yazdıgınız cümleler benim yollar önce ki cümlelerim boşuna kürek çekeceksiniz ama yaşamasanız da anlamayacaksınız .Ben de hep o gözyaşı vslerdn hah tamam oluyoruz artık diye diye 10 yıl aktı gitti pişman değilim ve şükrediyorum kendimi artık çok seviyorum.Bin şükür .
Ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum demesi karşı tarafın birşeyleri çoktan bitirdiğinin göstergesi bana göre. Siz de böyle umarsız ve ilgisiz bir adamı çekmeyin, kendi hayatınıza bakın derim.8 yıldır hayatımda olan adam.. 5 yıldır evliyim 4 yaşında bir çocuğum var, iş gereği 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. O gidip geliyor. Şu anki süreçten dolayı bir aydır hiç görüşmüyoruz. Sadece telefonla görüşüyorduk. Artık onu da yapmıyoruz.
Evlenirken hiç bir sorun yaşamadım onun ailesinden ve kendi ailemden. Ama eşim nişan yapacakken pastayı kuaförü bir tanecik stüdyo fotosunu bile gereksiz görmüştü kavga etmiştik sonra razı olmuştu her birine ben yarım yamalak hevesle yapmıştım herbirini. Bu Arada evlilik muhabbetini açan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yüzüme kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yönlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Düğüne kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi. neyse o günleri atlattık düğünümüz olacak o gün bile gerginliğini benden bana trip atarak çıkardı. Neymiş kuaför gözleriyle beni taciz ediyormuş. Suratı bir kere gülmedi. Gecesinde ise nedense bi gevşeme geldi bir anda neyse.. çok salakmışım
evlendikten 2 yıl sonra iş gereği ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. 5 yıl boyunca tartıştık anlaştık birbirimizi düzelttik dedik. Tabiri caizse yontulduk. Fakat bir aydır eşim daha az arıyor,arayınca hemen bir an önce tel kapama olayına giriyor. Ben trip atıp kapatıyorum geri dönmüyor. Bu olayları dile getirdim bi lakaytlik... Kızıyorum üzüldüğümü söylüyorum, bi yürek yemiş haller cevaplar o biçim..
Kafama dank etti bir anda ben meğerse hiç ondan değer görmemişim mecburiyet ve alışkanlıkmış onun bana hissettiği aslında. Çok kolay bekar haline dönebilirmiş. Ama ben artık 5 yıl önceki kişi değilim. Bu kadar ayrılık hastalık zorluk atlatıp tek başıma sonrada böyle çok afedersiniz it muamelesi görecek insan olmamalıyım. çocuğunun annesine 5 yıl önceki kişiymiş gibi davranması zoruma gidiyor. 5 gündür tamamen aramıyorum. O da arıyor bir kere günde cevap vermeyince oralı olmuyor. Çok uzun bi yazı yazdım ona sonunda da bı süreç gittiğinde netleştirelim dedim. O da ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum yazmış.
yani anlayacağınız bu bir bitiş ise eğer Bununla nasıl başs çakacağım. içimden geçen hissiyat bu adamla bi nane olmayacağı bir arpa boyu yol almamış çünkü. Benim gibi bir hikayesi olan varmı nasıl yol izledi
Şu anda fırsatttan istifade gelemiyorum zaten diye gönlünce bilgisayarda oyun oynuyor dizi izliyor hiç düşünmüyor ki beni sevgiye ihtiyacım var mı özlemek beni hırslandırıyor mu diye sorumsuz benim eşim5 yıldır evlisiniz ve 3 yıldır ayrı şehirlerdesiniz, iyi de hiç aile gibi olamamışsınız ki. Bir olmak birlik olmak nedir, günlük hayat ortak nasıl deneyimlenir yaşamamışsınız. Bence böyle ayrıykenbu kararı almayın, yol sonunda aynı şehirde olacakmışsınız, bir bakın aynı evin içinde nasılsınız hala durumlar aynıysa boşanmayı ona göre düşünürsünüz. Geçmişte evlilik arifesinde yaşananları unutun bu sizi sürekli kinli kılar ona karşı, olumlu yanlarını da göremezsiniz.kendinizi doldurup durursunuz, geçmişe sünger , önünüze bakın aynı eve bi girin bi görün ortak hayat nasıl oluyor
İkna olmak İçin neye tutunacağımBosanmamak candır, bosanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?