Boşanmak ya da boşanmamak ?

Bunu defalarca denedim kendimi küçülttüm hep gel gelelim aynı noktadayız yollarım gitti

Zaten cocugunuza yalniz bakiyormussunuz. Her zorluga hastaliga katlandim demissiniz. Bosanmak hayatinizda cok da bir sey degistirmeyecek

Zaten cocugunuza yalniz bakiyormussunuz. Her zorluga hastaliga katlandim demissiniz. Bosanmak hayatinizda cok da bir sey degistirmeyecek
Çocuğuma üzülüyorum sadece okula başladığında ya da diğer önemli şeylerde çocukların babası olacak benim çocuğumun boynu bükük kalacak

Neden boynu bükük kalsin ozel gunlerde cocugunun yaninda olmasi gerekir. Cocuktan bosanmiyor esinden bosaniyor.
Elbet olur ama 4 4 lük olamaz ki, belki babasının başka hayatı başka çocukları olacak ilerde farklı illerde olacağız muhtemelen, olduğu kadar olacak herşey

En baştan olmamış; olmayınca olmuyor ..
Bu değersizlik hissi ile yaşayıp,yaşlanıp ölüp gitmenin boşanmanızdan daha mı başa çıkılabilir bir seçim olup olmadığı üzerinde düşünmelisiniz bence .

Boşanmak sizi yıpratacaksa boşanmayın aramayın sormayın aradimi acmayin.Gelirse affetmeyin hiç çabanız olmasın yeterince yapmış yaptikça degersizleşmissiniz.Kendinizi hazır hissedene kadar bu sekilde yaşayın.Boşanmak istiyorum dersede anlaşmali bosanmayin cocugumun hazır olacagini hissettigimde boşanacagim senden hiç bir beklentim yok deyin.

Az önce ilk defa konuştuk ona ayrılığın en doğru karar olduğunu söyledim ağlamaya başladı sonra açıklamaya devam ettim öfkelendi ikili diyalog haline dönmeye başladı, böyle bir konuşma istemiyorum konuşacaksak Saygı çerçevesinde kimse kimsenin sözünü kesmeyecek git yüzünü yıka sonra konusacaz dedim. Onu ilk defa benim yıllar önce çaresiz ağladığım gibi ağlarken gördüm, ifade etmek için çabalıyor, ben de çıldırırdım böyle ağlamaktan hele o telefon üzerime duygusuzca kapanırdı hırslanırdım iyice.
Allah ım napıyorum ben, bunları yaşayan ben miyim sanki bir senaryonun içindeyim, onunla bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi

boşanmak beni mahvedecek, ama resmiyete dökülmeyince de o sınırı koyup saygıyı değiştiremiycez aramızda, salgın bittğinde gelecek buraya sanki aylardır birbirimiz arayıp sormayan biz değilmişiz gibi davranacak sorun çözmeye çalışacak yanımdayken yüzyüzeyken ikna edecek bir şekilde ben aylardır yaşadaıgım ilgisizlikle kalacam.
Diğer bir taraftan inancım şu; iki kişi hele hele bu karı kocaysa yanyanayken zaten anlaşırlar ufak tefek pürüzleri tolere ederler ama uzaktalarsa anlaşmak işte efor isteyen birşey olur yani uzaktayken canımı çıkaran adam yakınıma gelip beni sevse kaç yazar, gençliğim harap olmuş

Sizi çok anlıyorum ama siz benim dediklerimi asla anlamayacaksınız sadece yaşayarak ikna olacaksınız.Kaç boşanmadan döndük hatta boşandıktan sonra bile o saygı hiiiiç oluşmadı .Yazdıgınız cümleler benim yollar önce ki cümlelerim boşuna kürek çekeceksiniz ama yaşamasanız da anlamayacaksınız .Ben de hep o gözyaşı vslerdn hah tamam oluyoruz artık diye diye 10 yıl aktı gitti pişman değilim ve şükrediyorum kendimi artık çok seviyorum.Bin şükür .

Boşandınız mı siz ? Saygı yitiyor gidiyor Arada, eşimde kesinlikle kaybetme korkusu yok Hatta ben onun İçin bir kayıp bile olmıycam buna eminim, yine de tek avantajım uzakta olması olacak bu konuda.

5 yıldır evlisiniz ve 3 yıldır ayrı şehirlerdesiniz, iyi de hiç aile gibi olamamışsınız ki. Bir olmak birlik olmak nedir, günlük hayat ortak nasıl deneyimlenir yaşamamışsınız. Bence böyle ayrıykenbu kararı almayın, yol sonunda aynı şehirde olacakmışsınız, bir bakın aynı evin içinde nasılsınız hala durumlar aynıysa boşanmayı ona göre düşünürsünüz. Geçmişte evlilik arifesinde yaşananları unutun bu sizi sürekli kinli kılar ona karşı, olumlu yanlarını da göremezsiniz.kendinizi doldurup durursunuz, geçmişe sünger , önünüze bakın aynı eve bi girin bi görün ortak hayat nasıl oluyor

Ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum demesi karşı tarafın birşeyleri çoktan bitirdiğinin göstergesi bana göre. Siz de böyle umarsız ve ilgisiz bir adamı çekmeyin, kendi hayatınıza bakın derim.

Şu anda fırsatttan istifade gelemiyorum zaten diye gönlünce bilgisayarda oyun oynuyor dizi izliyor hiç düşünmüyor ki beni sevgiye ihtiyacım var mı özlemek beni hırslandırıyor mu diye sorumsuz benim eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…