geri adım atmayı düşünmüyorum. ona sevgim var ama söylediklerinden sonra öyle küllendi ki. bari kararlarının sonucuna katlanmayı öğrensin. benden ona bir iz kalmamış belli bari bu kalsın...blöf yapmış belli ki
geri adım atmayın derim
vazgeçilmez olmadığını anlarsa size saygı duymaya başlar
Hani insan ailesi icin ne olursa olsun yanimda olurlar der ya acaba sizin ondan daha iyi olmaniz (genclik, daha fazla kazanma vs) onda bir guvensizlik mi yaratti? Bu kadinin bana ihtiyaci yok, gidebilir diye hissettigi icin size ailesi kadar guvenemedi mi? Ben de bunu yapiyorum. Sen olmadan da yasayabilirim, zaten sana ihtiyacim yok imaji ciziyorum. Ne biliyim yaa hem erkekler giclu kadin ister derler sonra da bunlarin eziklik psikolojisiyle ugrasiyoruz.inan bu sorunlar bir kez başladımı devamı kesilmez gibi görüyordum öyle de oldu. zamanla her şey gözüne batmaya başladı bu sebepten. yok ondan genç olmam(13 yaş var aramızda) yok ondan fazla para kazanmam. normalde sevineceği şeyler bile sorun oldu. benim kararlı olduğumu hep biliyordu, diyordu güvenmiyorum sana çocuğumuz bile olsa alıp gidersin. yani katlanmayacağımı kendisi de biliyordu. çocuğumun olmaması büyük bir şans... size de kolaylıklar dilerim. ben yapamadım umarım siz başedebilirsiniz...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ayrılık yoluna girdiğinizde inanın dahada çirkinleşecektir benim eşimde nafaka isteme karşılayamam demişti bana bende zaten istemiyorum ben bakarım bebeğime dedim.Canını acıtmak için herşeyi deniyicek eğerki gerçekten bitti diyorsan kapat kulaklarını aldırma söylenenlere.işte beni korkutan neden ben diye düşünmemek, dün eşyalarımı toplamaya başlasam mı diye düşündüm evde. pek uyuyamadım ama kalktım her zamanki gibi işe geldim. dediğiniz gibi alışkanlıklar zorlayabilir. teşekkür ederim. rabbim sizin ve bebişinizin de yardımcısı olsun inşaAllah...
aslında haklı olabilirsin de ben böyle davranırken bile ailemle görüşmedin 3 ay diye karşıma dikilebiliyor. bide ben seni asla bırakmam imajı çizseydim napardılar bilmiyorum..Hani insan ailesi icin ne olursa olsun yanimda olurlar der ya acaba sizin ondan daha iyi olmaniz (genclik, daha fazla kazanma vs) onda bir guvensizlik mi yaratti? Bu kadinin bana ihtiyaci yok, gidebilir diye hissettigi icin size ailesi kadar guvenemedi mi? Ben de bunu yapiyorum. Sen olmadan da yasayabilirim, zaten sana ihtiyacim yok imaji ciziyorum. Ne biliyim yaa hem erkekler giclu kadin ister derler sonra da bunlarin eziklik psikolojisiyle ugrasiyoruz.
sanmıyorum, çocuk olmadığı için ve çalıştığım için nafaka da verilmeyeceğini biliyordur. bana evde hangi eşyalar senin biliyorsun toplanırsın dedi(sanki onun olan özel eşyalarını götürecekmişim gibi). hiç bir şey istemiyorum. ben zaten bakarım kendime, zorlarsa alışkanlık zorlar. son zamanlar zaten yalnızdım ki, aklı yanımda değildi bedeni vardı. o da olmasın..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ayrılık yoluna girdiğinizde inanın dahada çirkinleşecektir benim eşimde nafaka isteme karşılayamam demişti bana bende zaten istemiyorum ben bakarım bebeğime dedim.Canını acıtmak için herşeyi deniyicek eğerki gerçekten bitti diyorsan kapat kulaklarını aldırma söylenenlere.
Gerçekten çok acıtıcı söylemiş. Soğumak işten değil.çok teşekkür ederim. beni üzen ben de bunu içten içe düşünmeme rağmen, bir olay olmadan, başım omzuna dayalı tv izlerken söylemesiydi. kararını vermiş görünüyordu. öyle ki param yok benden para isteme bile dedi. o kadar küçüldü ki anlatamam. hiç bir şey demedim.tartışmadık kavga etmedik.
ne psikolojide söylediyse sabahın köründe mesaj atmaya başladı. son kez konuşalım ailelere söylemeden diye. aslında çok güçlü olduğumu o da biliyor. ama zaman dediğiniz gibi her şeyin ilacı.. teşekkür ederim yorumunuz için...
Ben bir iğne almadan çıktım evden arkamdan herşeyi karşı ödemeli yollamış hepsi çöpe gitti.Alışkanlıklarda ilk başlarda zorluyor ama zamanla huzuru hissettikçe emin ol aklına gelmiyor bile.sanmıyorum, çocuk olmadığı için ve çalıştığım için nafaka da verilmeyeceğini biliyordur. bana evde hangi eşyalar senin biliyorsun toplanırsın dedi(sanki onun olan özel eşyalarını götürecekmişim gibi). hiç bir şey istemiyorum. ben zaten bakarım kendime, zorlarsa alışkanlık zorlar. son zamanlar zaten yalnızdım ki, aklı yanımda değildi bedeni vardı. o da olmasın..
Yani ben anlamiyorum seni ailesi mi bulmus ailesi mi evlenme teklif etmis onlarin koynuna mi giriyosun. Bunlari esinle yasadin aslilan sizin iliskiniz. Onlarla iyi gecinemeyebilirsin ki iliskiler tek tarafli degildir. Onlar sana iyi yaklassa sen de guzel gecinirsin. Ama yalakalik yapip peslerinden kosmayinca bosanmak mi gerekiyo. Sana evlenirken sozlesme mi imzalatmis ne olursa olsun aileme gikini cikarmayacaksin diye? Lanet olsun boyle adamlara.aslında haklı olabilirsin de ben böyle davranırken bile ailemle görüşmedin 3 ay diye karşıma dikilebiliyor. bide ben seni asla bırakmam imajı çizseydim napardılar bilmiyorum..
işte düşünüyorum, gün içinde zaten konuşuyorlar. saat oluyor 10-11 arıyorlar okadar konuşuyorlar. beni sormadan telefonu kapatıyorlar. ben neden konuşuyosun neden görüyosun demiyorum. zaten burda değiller evime almıyorum değil. ne olması gerekiyor daha evli kalabilmek için bilmiyorum. kimin aklına uyuyorsa çok pişman olacak. ben hepsinden küçüğüm diye diş geçirmeye çalıştılar da tutmadı blöf bence.Yani ben anlamiyorum seni ailesi mi bulmus ailesi mi evlenme teklif etmis onlarin koynuna mi giriyosun. Bunlari esinle yasadin aslilan sizin iliskiniz. Onlarla iyi gecinemeyebilirsin ki iliskiler tek tarafli degildir. Onlar sana iyi yaklassa sen de guzel gecinirsin. Ama yalakalik yapip peslerinden kosmayinca bosanmak mi gerekiyo. Sana evlenirken sozlesme mi imzalatmis ne olursa olsun aileme gikini cikarmayacaksin diye? Lanet olsun boyle adamlara.
bu arada evet ailesi buldu, görücü usulü oldu biraz. 7 ay nişanlı kalıp evlendik. ama aracı olan görümcem 3 aylık evliyken bizi ayıramayacaksın diye dikildi karşıma :)Yani ben anlamiyorum seni ailesi mi bulmus ailesi mi evlenme teklif etmis onlarin koynuna mi giriyosun. Bunlari esinle yasadin aslilan sizin iliskiniz. Onlarla iyi gecinemeyebilirsin ki iliskiler tek tarafli degildir. Onlar sana iyi yaklassa sen de guzel gecinirsin. Ama yalakalik yapip peslerinden kosmayinca bosanmak mi gerekiyo. Sana evlenirken sozlesme mi imzalatmis ne olursa olsun aileme gikini cikarmayacaksin diye? Lanet olsun boyle adamlara.
tabiki eşyalarımı alacağım, hangileri senin biliyorsun dedi ama bana göre onun kirli donlarından başka evde ne varsa benim :)Konu sahibi neden eşyalarınızı almayacaksınız ki . Ailenizin sizin emeğiniz değil mi o eşyalar . Kim bilir aileniz ne emek harcamıştır . Bir yere vermenizi yine de onlara bırakmamanızı tavsiye ederim . Blöf olayına katılıyorum . Hakkınızda hayırlısı olsun .
tabiki eşyalarımı alacağım, hangileri senin biliyorsun dedi ama bana göre onun kirli donlarından başka evde ne varsa benim :)
kendi aldıklarımın dışında mahkemece alabileceğim ne varsa almayı düşünüyorum. çöpe de atsam ona kalmasın misali(doğru mu bilmiyorum..)Almayacağım hiç bir şey istemiyorum yazmışsınız ondan yazmıştım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?