boşanmak zor mu? neden boşandınız?

kendi aldıklarımın dışında mahkemece alabileceğim ne varsa almayı düşünüyorum. çöpe de atsam ona kalmasın misali(doğru mu bilmiyorum..)
Derhal tedbir davası açın ....ay aydınlık yol belli. .tatlı tatlı bitirip aklınca zararsız kapatacaklar konuyu. ..pabucun pahalı olduğunu görsünler. ..insanları gel istiyorum deyip hayatına al sonra git istemiyorum deyip yolla!o kadar kolay olmadığını görsünler

Nefret ettiğim adamdan ayrılırken bile ağladım. .. ne de olsa yaşanmışlıklar var... ama eğer kararından eminsen sakın dönme... kısa bir zaman boşluğa illaki düşeceksin o zaman ailene sarıl.... ama inan olmuyorsa bu böyle kalır değişmez.... şimdi barissan ilerde yine basgösterir olan senin emeğine ve giden ömrüne olur

Böyle bir adamın yokluğu hiç bir şey kaybettirmez insana
Şöyle düşün : varlığı ne kazandırdı, yaşadığın streslerden başka
Yaşın çok genç, sanırım çocuğun yok, yoluna bak inan geçmeyecek hiç bir şey yok
Önünde koca bir ömür olmasa belki çözüm aranırda yaşın 24 genceciksin

herkesi Allah a havale ettim, o çok kıymetli aileleri yalnız kalınca onların acılarını nasıl dindirecek merak ediyorum.size de üzüldüm diyemeyeceğim bence mutlu olmamız lazım. Aminn Allah yardımcımız olsun arkadaşım..

kafam yerinde mi değil bilmiyorum ama çok rahatım. umarım böyle devam eder çünkü kavgalara karışmadık tekrar. kendi ağzından çıkması da benim içimi rahatlattı yoksa hep bi acabam olacaktı. bakalım hayat ne gösterecek görelim. ailemle konuştuktan sonra daha da rahatlarım inş..

üniv. bitirdikten 3 ay sonra evlendim. ne kadar yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum. senin daha iyi :)

çok hoşsunuz evet bir şey dağıtmayı ben de düşünüyorum..:)

benim söylememle değişecek bir olay değil bu 35 küsür yıl böyle gelmiş böyle gider. ailesine küfürler hakaretler yoktu ama kendince onlara sadakatini mi ispatladı bilmiyorum.

bu bizim 2. ve son şansımızdı 3 ay önce bunu konuşmuştuk. evet 3 ayda hiç ilerleme katetmediğimizi görmek beni de düşündürüyordu ama seviyorduk birbirimizi, ki bence sevgi her şeyle savaşmaya değerdi. olmadı yetmedi demek yetiyor bana şimdilik. çok sağolun

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. aynen de anlattığınız gibi..

çok teşekkür ederim, iyi geldi yazdıklarınız..

çocuğum yok evet ama dile de getirmişti çocuğumda olsa sen alır gidersin gibisinden, sanırım dayanmayacağımı çook önceden biliyorduk da uzatmaları oynadık. bu yüzden şuan tekrar konuşalım ısrarları da benim için bir şey ifade etmiyor sanırım..

tedbir davası nedir tam olarak-evden eşyaları haberim olmadan boşaltmasın diye mi?
1 hafta gelme taşınırım sonra gel dedim ama belli de olmaz. eşyalardan medet ummuşsa yapacak bir şey kalmaz gözümden daha da düşmekten başka.

Canım seni çok iyi anlıyorum . Çünkü bende de var aynı tip erkek müsvettesi ve ailesi. Neler neler yapmadılar ki . Ailesini yaptıklarından çok eş dediğim insanın bir kez olsun arkamda durmaması onları ölümüne savunması ve beni onlara saydıramaması oldu
Çok güzel bir yaştasın yerinde olsam kesinlikle boşanırdım. Çünkü böyle adamlardan eş olmuyor . Ben ise Malesef boşanmaya cesaret edemedim düzelteyim derken bi r baktım 30 olmuş yaşım

çok teşekkür ederim. bana neler neler yaptılar diyemiyorum çünkü bizim tek sorunumuz benim onları istediğim kadar arayıp sormamamdı. ama bu bile eşim olacak kişide nasıl derin izler bıraktıysa dayanamadı. benim tarafımdan böyle de onlar tarafında durum ne, neler konuşuluyor bilmiyorum.

Güzelim sevgi tek başına yeter mi hiç bi ömrü paylaşmak için? Sevgiyi beslemek lazım, saygıyla güvenle verilen değerle sağlanan huzurla vesaire uzar gider... daha coookkk gençsin önünde mis gibi bir hayat var, değer mi değmeyene adamaya

Canım Allah kolaylıklar ve sabır versin.. Kesinlikle ailesine aşırı bağlı erkeklerden eşiyle annesigil arasına sınır koyamayan erkeklerden koca olmuyor.. oluyor da ya bi gözün kör yada bir kulağın sağır olması lazım.. Güçlüysen atlatırsın inşaallah çokca dua et. Alışkanlıkları terk etmek , onu hatırlatacak şeylerden uzaklaşmak bi anda seni boşluğa düşürebilir. Boşanma sürecinde de inşallah çirkinleşmeden atlatırlar sana.

teşekkür ederim aynen dediğiniz her şeye katılıyorum. inşaAllah her şey daha güzel olur. şunu anladım buraya yazmakla, kabul etmeyen tek benmişim gibi konuşuyordu, öyle değilmiş :)

Ciddi ciddi ablalarını aramıyorsun diye mi boşanıyorsunuz yani? Hiç kavga fln da olmadı mı? Adam cidden takmış yani bu konuya. Sen de aradım şimdi top onlarda görmüyor musun deseydin ya?

seni ailesi olarak görmeyen karısına sahip çıkmayan adamdan koca olmaz
ayrılmak en hayırlısı gibi görünüyo
çocukta yok sanırım
sahiplenmemiş sizi, annem de annem, ablam da ablam
gitsin onlarla yaşasın madem öyle

Ciddi ciddi ablalarını aramıyorsun diye mi boşanıyorsunuz yani? Hiç kavga fln da olmadı mı? Adam cidden takmış yani bu konuya. Sen de aradım şimdi top onlarda görmüyor musun deseydin ya?
bir kerelik aramaktan bahsetmiyor, sürekli.

ayrıca aradığım görüşmek istemediğini hatırlatınca tekrar arasaymışım, aramı düzeltseymişim. bu şekilde mutlu değilmiş. ben asgari düzeyde görüşme taraftarıydım. bunu kabul etmedi

ben de aynen öyle düşünüyorum. beni çok sahiplenmiş o kadar ki hep yanyana olalım istiyormuş. daa hikaye...çok sağolun

Kız senin başka üyeliğin varmıydı? Bu ablalar konusunu birkere okumuştum.
Canım anlaşılamıyorsa ve aradaki muhabbet üçüncü bir kişinin yüzünden bozuluyorsa yapacak birşey yok.
Boşanmalar sadece dayak, kumar vs şeyler yüzünden olmaz. Anlaşmazlık da bir boşanma sebebidir. Bana da dediler o yok bu yok neden boşanıyorsun diye. Ruhen mutlu değilim yetmezmi dedim. Kimseye laf söyletmedim.

Ama ne olursa olsun yıpratıcı bir süreç. Herşeyin hayırlısı olsun.

İçimden siz barışırsınız gibi geldi. Burnu sürtsün en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…