TEŞEKKÜR EDERİMasla yok. Bakın karşınızda ablasını savunan bir adam var. seni kandıran bir adam var. boşa gitsin o müsveddeyi
aynen sizin gibi düşünüyorum. şimdi bitecek yine 3-5 ay dediğim gibi olacak, sonra belki bi çocuğum da olacak ve bu olay hiç bitmez. çünkü karşımda anneden ziyade abla bağımlılığı olan bir adam var. çözüleceğine hiç ama hiç inanmıyroum. dün çok kötü görünüyordu, ilaç kullanıyormuş bilmem ne dedi arkadaş. bakıyorum da kendine yazık etti. ben sadece eve gelmemesi için zaman verdim çünkü eve gelse ben evde duramam, çıkmak da istemiyorum. ona çok üzüldüm, bu kadar bağımlı olan bir insan ne olursa olsun mutlu olmaz, hadi evlendi tekrar bile desem bu kafayla zor. çok sağolun.Arkadasim sure vermen iyi olmusta kalitsal hastalik gibi aile sorunu ben bittigini daha gormedim..ama durup durup hortladigini cok gordum..karar senin evlilik senin hayat senin sevgi senin ama sunu bil suan karsinda aile yuzunden bosanan ve 4 senelik mucadelesinin karsiligi koca bir degersizlik hic..olan biri var..bu adam adam olmaz..yine aileyi getirip dikecek karsina omur boyu onlarla bagimli yasamak zorundasin bak bagli degil bagimli diyorum..iyi dusun bana sorarsan bosa gitsin..
Ne kaybettirir bilememde,cok sey kazandiracagi kesin...Kızlar merhaba..
3 yıllık evli 24 yaşında bir bayanım. Dün (eski)eşimle konuşup boşanma kararı aldık. Daha doğrusu kararını bana bildirdi. 3 ay önce ayrılık kararı alıp 20 günlük babamın evinde kalmışlığım var. Karar benimdi, sonra konuştuk birbirimizi sevdiğimize ve sorunları aşabileceğimize inandık. tekrar barıştık. Sorunumuz sade ve sadece onun ailesi ! tek erkek 5 abla ve 1 anne olan yaşamına beni alması çok zorladı sanırım onları. Öyle ki daha 3 aylık evliyken büyük görümcemin sen bizi ayıramayacaksın demesinden anlamalıydım! Sorun şu ki dün karşıma geçip 3 ay oldu sen hala ablamlarla konuşmuyorsun ben ayrılmak istiyorum dedi. Onlar benim için önemli dedi. Aslında ben de tam anlamıyla bu 3 ayda bunu hissetsem de söylemeye cesaret edememiştim. Beni hala çok çok sevdiğini de ekledi(!) Doğrusu ben de onu çok seviyorum ama sevgi anlayışımızın aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. Çok sabırlı davrandı Allah var, ne demek 3 ay dimi :)
Sorunum şu ki gerek dün boşanmayla ilgili söyledikleri, gerek sebep gösterdiği saçmalıklar beni fazlasıyla soğuttu. Daha aileme durumu anlatmadım bile, iyice düşündüm tüm gece ve böyle bir adamla olmadığına çok şükrettim. Şuan kendimi hiiç olmadığım kadar iyi hissediyorum, sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi, büyük bir savaşı kazanmış gibi.
Bu ruh halimin devamı için tavsiyeleriniz var mı? Beni nelerin beklediğini bilmiyorum. Gerçekten böyle bir adamın yokluğu bana ne kaybettirebilir bilmek istiyorum...
onu ben de anlamıyorum ama tek düşüncem blöf yaptı bence ben kabul edince kaldı ortada.Of ya neden bu insanlar bi aileyi dagitmakdan zevk aliyorlar anlamiyorum yazik degil mi ya gencecik insanlar severek ayrilmak zorunda kaliyorlar ama bu adam da gercekten sana asiksa neden vazgeciyor onu anlamiyorum
onu ben de anlamıyorum ama tek düşüncem blöf yaptı bence ben kabul edince kaldı ortada.
Evet ben de tam onu demek istiyordum benc de blöf yapmis özür dileyecek benceonu ben de anlamıyorum ama tek düşüncem blöf yaptı bence ben kabul edince kaldı ortada.
Özür dilemedi ama boşanmak istemediğini benim biraz ailesine anlayışlı olmamı beklediğini söyledi.Evet ben de tam onu demek istiyordum benc de blöf yapmis özür dileyecek bence
Ama çok geç. O hiç kimseye söylememiş ama ben söyledim. Kararımı bile verdim sayılır. Gitsin desin ablalarım sizi aramadı diye boşandım. Ve devamı mutlak mutlulukAilelere haber vermemenizi istemiş ya eşiniz ... Zaten boşanmak istemediği oradan anlaşılıyordu .
en güzeli suan isin var mesela hem kafan dagılır hemd eona mecbur olmazsın ailenle yasıcaksın pekiişte beni korkutan neden ben diye düşünmemek, dün eşyalarımı toplamaya başlasam mı diye düşündüm evde. pek uyuyamadım ama kalktım her zamanki gibi işe geldim. dediğiniz gibi alışkanlıklar zorlayabilir. teşekkür ederim. rabbim sizin ve bebişinizin de yardımcısı olsun inşaAllah...
Ah canin bagimli esini benimseyememis ailesinin lafiyla oturup kalkan adami ben bilirim..benimki havadan nem kapardi herseue moralimi bozar beni hic savunmaz haklu bulmaz arkamdada durmazdi boyle boyle 4 srne gecti bazen degisir gibi oldu hrp bir umut bekledim ama butun umitlerimi bosa cikardi herseferinde pes ettim baba evine geldim bu 2.gelisim bide isim yok 0 dan hayata tutunmaya calisiyorum..cok zor ama dusununce iyiki bosaniyorum cok sukur diyorum cunku yarin birgun cocuk olsa onlar gibi olsun onlara benzesin isticek dibinde oturmak orda yaslanmak isticrk onlarin sozuyle evi yonetecek..bu dert cekilirmi bir omur?aynen sizin gibi düşünüyorum. şimdi bitecek yine 3-5 ay dediğim gibi olacak, sonra belki bi çocuğum da olacak ve bu olay hiç bitmez. çünkü karşımda anneden ziyade abla bağımlılığı olan bir adam var. çözüleceğine hiç ama hiç inanmıyroum. dün çok kötü görünüyordu, ilaç kullanıyormuş bilmem ne dedi arkadaş. bakıyorum da kendine yazık etti. ben sadece eve gelmemesi için zaman verdim çünkü eve gelse ben evde duramam, çıkmak da istemiyorum. ona çok üzüldüm, bu kadar bağımlı olan bir insan ne olursa olsun mutlu olmaz, hadi evlendi tekrar bile desem bu kafayla zor. çok sağolun.
Senin de Allah yardımcın olsun arkadaşım. Aynen bu yaştan sonra değişmek, beklemek hayal kırıklığı olurIyi dusun..duygu somurusune kanma..acima acinacak hale dusersin..hakkinda hayirlisi..degismiycek bunu bil.
Evet ailemle yaşarımen güzeli suan isin var mesela hem kafan dagılır hemd eona mecbur olmazsın ailenle yasıcaksın peki
gerçekten bazı insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. dört tane yengem var. hiçbirinde de sürekli bizi arasın gibi bir beklentimiz hiç olmadı. benden yaşça küçük olan yengemi bile ararsam ben ararım. hiç de gocunmadım bu zamana kadar. neden o aramıyor diye de hiç düşünmedim. sonuçta iyi de olsam görümceyim, bayıla bayıla beni arayacak hali yok. sorun eşinizde ve ablalarında. bakın biz çok kardeşli bir aileyiz. Annem işten güçten bana bakmaya fırsat bulamazmış. bana abim bakmış bebekliğimden beri. herşeyimle o ilgilenmiş. haliyle birbirimize çok düşkünüz ama sizin eşiniz ve ablaları gibi hiç saçmaladık. abim evlendi ve şu an eşine çok bağlı. bizden önce eşi gelir onun için. hiç de rahatsız değiliz bu işten. bence olması gereken bu. bende evli olduğum için onları anlayabiliyorum.çok teşekkür ederim. bana neler neler yaptılar diyemiyorum çünkü bizim tek sorunumuz benim onları istediğim kadar arayıp sormamamdı. ama bu bile eşim olacak kişide nasıl derin izler bıraktıysa dayanamadı. benim tarafımdan böyle de onlar tarafında durum ne, neler konuşuluyor bilmiyorum.
Ya ben çok oyun oynayamam da aram iyi olduğu zamanlarda koloni gibi yaşamak istiyorlar. Ve burda da değiller. Dertleri güçleri telefon. Anlamadım gitti. Dayanamadım bitti.gerçekten bazı insanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. dört tane yengem var. hiçbirinde de sürekli bizi arasın gibi bir beklentimiz hiç olmadı. benden yaşça küçük olan yengemi bile ararsam ben ararım. hiç de gocunmadım bu zamana kadar. neden o aramıyor diye de hiç düşünmedim. sonuçta iyi de olsam görümceyim, bayıla bayıla beni arayacak hali yok. sorun eşinizde ve ablalarında. bakın biz çok kardeşli bir aileyiz. Annem işten güçten bana bakmaya fırsat bulamazmış. bana abim bakmış bebekliğimden beri. herşeyimle o ilgilenmiş. haliyle birbirimize çok düşkünüz ama sizin eşiniz ve ablaları gibi hiç saçmaladık. abim evlendi ve şu an eşine çok bağlı. bizden önce eşi gelir onun için. hiç de rahatsız değiliz bu işten. bence olması gereken bu. bende evli olduğum için onları anlayabiliyorum.
Aslında böyle kocaya oynayacaksın her türlü oyunu. ağlayıp sızlayacaksın bak ablaların benimle konuşmadı diye. her şeyi yapıyor gibi görünüp, onların yapmadığını göstereceksin. sanki sen can atıyormuşsun gibi. Bu salaklıkla çok güzel inanır arkanda dururdu o zaman. Bunu hakediyor bunlar ya...
kısacası evli olduğuna alışamadı, onların da pek izin verdiğini söyleyemem. sürekli gel git, gelmişken burda uyu, oğlumuzu üzme. ben de mesafe koymaya çalıştıysam da yaapmadım. hiç tartışmamız vs. olmamıştı ailesiyle ciddi ciddi.annesine dediğim ilk lafta beni oğluna şikayet etmişti. ve annesiyle konuşmamdan 2 saat geçmeden eşimden seni işten almaya gelmicem, eve kendin gidersin diye bir mesaj geldi. sanırım bağlılığın ne derece olduğunu tahmin edersiniz. benle barışmak istediğinde bile ablalarım ne der diye durup düşünmüş. barıştıktan sonra annesiyle görüşmeye başladım asgari düzeyde. zaten aynı şehirde olmayan ablalarını bayramda aradım. görüşmek istemediler, müsait değil dedirttiler. yok neden ısrarla aramıyosun aranı düzeltmiyosun diyen eş.. başka bir sebep yok.. 3 ay olmuş onlara başka adım atmamışım.. sorun buymuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?