boşanmak zor mu? neden boşandınız?

Bastan bosanmayi dusunursen sonuç boşanmayla biter. Evliliklerin çoğu bunu yaşıyor adam evliliğe alisamamis sende alisamamissin ve kalabaligin içine dusmussun esinle birlikte evliliği kimse karismamali karisiyorlar işde karisinca dolduruşuna geliyor keşke kulak asmasalar asiyor herkes.. ALLAH YARDIMCINIZ olsun

Merhaba tüm sayfaları tam okuyamadım ama başlardan ve son sayfaları okudum. Dün size mesaj atmamış mıydı son bir kez konuşalım ailelere söylemeden önce diye? Ne oldu görüştünüz mü bugün evden git moduna nasıl geldi anlayamadım ?

merhaba..
bana daha ilk günkü ayrılmak istiyorum dediğinde demişti sen eşyalarını toplarsın. ben de gelip gitmeye devam edicem eve.. ben de gelme 1 hafta ben toplanırım demiştim. dün mesajına cevap vermemiştim. konuşmadık. bugün ben mesaj attım. ben işteyken almak istediğin bir şey varsa alırsın diye. hemen yazmış ben 4-5 güne gelicem evde kalıcam, sen eşyalarını topla git. sonra ben gelip evi boşaltıcam.

çok sağolun..

bilmyorum,her şeyi düşünüyorum. aldatma bile olabilir haklısınız. emin değilim

Bu mesajı hemen bir avukatla paylaşıp yapmanız gerekenleri öğrenerek hareket edin. Ben yanlış yönlendirmek istemem. Ama eğer siz eşyalarınızı toplayıp giderseniz suçlu konuma düşersiniz evi sakın terk etmeyin sonrasında boşanma aşamasında haksız duruma düşersiniz diye biliyorum.

bu akşam görüşeceğim avukatla. teşekkür ederim

Yahu benim esim de tek erkek. Hem de en kucugu ailenin. Iki ablasi var. Hicbir sorunum yok.
Ama benimkiler Fransiz :)
Fark orda kizlar.
Bizim kulturumuzde erkek cocuklara asiri anlam yukleme, asiri pohpohlama, aslanim kocum pasam diye sevme oldugu surece de bu hikayeleri duymaya devam edecegiz.. maalesef..

30 yas cok mu gec bitanem? Benzer durumlari hatta artilarini ben de yasadim ama yillar gectikce duzelecegi yere birikimler kirginliklar artiyor gecen de sadece zaman oluyor. Ve birikim yapa yapa oyle bir noktaya geliyorsun ki artik ne sabir kaliyor ne yasama sevincin. Artik yeter dedim ve ben de bosanmanin esigine geldim ustelik yasim 30 degil 45!

Peki son zamanların da haraketleri de bir farklılık varmı ydi ?bu kadar net olması anormal yada iyi gaz veriyorlar

ya şimdi bana diyor ki sen eşyalarını topla ben gelip eşyaları alcam, evi boşaltacağım. böyle bir hakkı yok diye biliyorum.yanılıyor muyum?
Eşyalar ikinizinde ortak malı değil mi? Kesinlikle ona bırakmayın ayrıca düğünde takılan altınlarınızı isteyin.Ne demek benden para isteme hakkınız olan bir şey varsa isteyeceksiniz tabi ki.Bi de peşin peşin para isteme demesi ayıp yani.Ortada ortak bi mal kazanç varsa tabiki istenir verilir.Evinizi sakın boşaltmayın bırakın o düzenini bozsun neden siz bozuyormuşsunuz?Çok sevgili ablalarıyla yaşasın madem onların evinde kalsın.
Adama bak ablaları yüzünden yuvasını dağıtıyor.Böyle bi insanlık olamaz ya.

Peki son zamanların da haraketleri de bir farklılık varmı ydi ?bu kadar net olması anormal yada iyi gaz veriyorlar
bence hiç iyi değil ruh hali. net gibi konuşuyor ama bi barışmak istiyor bi evi boşaltcam diyo. dün en son tekrar eve gelicem artık dedi

onun demesiyle olmuyor o işler, o diyor ki anlaşalım. ben de dedim istediklerimi verirsen anlaşırız yoksa alabileceğim ne varsa senden elimden geleni ardıma koymam. sonra diyor ee ayrılmayı sen istedin, ben barışmak istiyorum

Erkekler aslında güçlü kadın isterler fakat kendilerinden güçlü kadın istemezler canım.. Ben de yapı olarak kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınım ve bundan gurur duyuyorum.. Ama erkeklerde durum biraz farklı.. Sanki kocası olmadan yaşayamayacakmış gibi olan kadınların daha bi el üstünde tutulduğunu gördüm ben şimdiye kadar.. Daha sonra sivri yönlerimi törpülemeye karar verdim.. Sonuç başarılı.. Ben yine güçlüyüm, yine biliyor aslında.. Ama onsuz yaşayamayacağımı, bir kavanozun kapağını dahi açamayacağımı da biliyor.. Biraz da böyle yapmak gerekiyor.. Aileci olmak konusuna gelince de biliyorum ki çok zor.. Şimdi sen kararlı olursan eğer, o ailesi için sevdiği kadını kaybettiğini anlayacak ve bu kez de ailesini suçlayacak belki.. Ama bunu ona hissettirmeniz gerekiyor.. Size saygı duyması gerektiğini bilmesi gerekiyor.. Şu andaki durumunuz kritik sanırım.. Ama son kez oturup konuşmanızı öneririm.. Saygı duymayacaksa kaybedecek bir şeyiniz kalmıyor..

son kez oturup konuştuk, yalnız değildik benimle konuşmak istemiş ortak bir arkadaşımızla birlikte. ama yok.. evine gelmek istediğini ayrılmak istemediğini söyledi, boşanmayı ben istemişim gibi anlattı. beni sevdiğini çok iyi biliyorum, ama ayrılınca ailesini suçlayacağını hiç sanmam. onların bir sözüne bizi kurban edecek kadar ileri gittiğini gözlerinden bile okuyabiliyorum

Sen neye karar verdin minel

Sen neye karar verdin minel
arkadaşım kafam o kadar karışık ki, onla kalmama sebep olacak tek şey sevgim. onun dışında mantığım kesinlikle istemiyor. çok arada kaldım..bide boşanma kararı şuan bana kaldı diye düşünüyorum. yoksa bitirmiştim kafamda. eve gelmeyecek 2-3 hafta öyle anlaştık düşüneceğim diye

böyle bir adamın varlığı sana sürekli eziklik hissettirir. sana kötü konuşan bir görümce ve sürekli ablasını savunan bir erkek müsveddesiyle yaşlanıp gidersin. ama boşanırsan her güne mutlulukla uyanırsın. eski kocanda ablasıyla evlensin ablasıyla yatsın

bana kötü konuşan görümce olayı çok devam etmese de eşim olacak insan onların varlığını ve haklılığını her an evimin içinde hissettiriyor. veee sürekli ablasını savunan erkek konusu kesinlikle öyle ve bundan kurtulabilecek gibi değiliz. tekrar aynı filmi izlemenin mantığı var mı sizce?

asla yok. Bakın karşınızda ablasını savunan bir adam var. seni kandıran bir adam var. boşa gitsin o müsveddeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…