• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak??????

Su an eve cok gece geliyor ben onun hatri icin katlanacakmisim olanlara ne sacma ya esimi taniyamiyorm..once ailesi sonra ben gelir misim..ben ona hakaret ettim mesajla cok sinirlemdm.sana hakaret davasi acacam diye tehtit ediyor..sen bana bosanma davasi ac bak neler oluyor diye beni sucluyor..sen de bana hakaret ettin diyorm yazili bisey yk kanitlayamazsn sinirle soyledm ben diyor

Su an eve cok gece geliyor ben onun hatri icin katlanacakmisim olanlara ne sacma ya esimi taniyamiyorm..once ailesi sonra ben gelir misim..ben ona hakaret ettim mesajla cok sinirlemdm.sana hakaret davasi acacam diye tehtit ediyor..sen bana bosanma davasi ac bak neler oluyor diye beni sucluyor..sen de bana hakaret ettin diyorm yazili bisey yk kanitlayamazsn sinirle soyledm ben diyor
Açsın ne olacak boşanmak istemiyor musun .Boşanın gitsin .dava acacam kanıtım var muhabbeti olduktan sonra evlilik mi sayılır bu.Korkma aç davanı hiç bişey olmaz tazminat mı alacakmış senden :)

Evet hersey bitti hayatimin en kotu donemi ne hayallerle evlendim yasadigim seylere bak..bu surecte bana en cok destek cikacak olan kendisi en cok üzen kendisi...ama sorsan o hep destek cikti ben göremedim kimseyi haksiz gormedi beni hep hakli gördü.kimseyi savunmuyrm diyor ama is isten gecti kirdi döktü yikti herseyi...inanamiyrm gercekten gorumcemin dugunune gitmedim ondan snr daha da fena oldu...kiz bana kufur etti niye gideyim..niye kendimi ezdireyim ne saçmalık..esim bana sen haksizsin kardesime anlatmayacaksn diyor..

Bosanmak istiyorum ama psikolojim bozuldu uyuyamiyorm surekli agliylrum yasananlari kendime yediremiyorum..ablasi mesaj atar guya destek olup arayi düzeltecek ama yk..sen surekli ailesini anlatip.kardeşimi mitsuz edeceksen sana bisey demiyorm diyor bu ne demek?bu nasil laf dedim sen beni yalnis anladn diyor esim sana anlatmazsa nerden bileceksn dedim ik mik etti..benm ailem ne kadar önemli ise esimin ailesi de o kadar onemli imis bu nasil destek laflara bak

Sen artik bi aile kurdun yoluna bak di mi cizgini ciz ailene sınır koy onlari sil at demiyorun ama bu ne sacmalik onlarin yeri ayri Benm yerim ayri yani bize bu kadar dahil olmalari cok sacma...hersey esimin elinde ama görmüyor beni kaybetti..sabrediyrm su an okulum var haziranda dava acacam

Siz olsaniz bu kadar sey yasamaniza ragmen laf yemenize ragmen o dugune gider miydinz..en kotu gunumde abim benm icin onmeli die mesaj atti bu ne sacmalik...

Açsın ne olacak boşanmak istemiyor musun .Boşanın gitsin .dava acacam kanıtım var muhabbeti olduktan sonra evlilik mi sayılır bu.Korkma aç davanı hiç bişey olmaz tazminat mı alacakmış senden :)
Sanki kendileri kraliyet ailesinden

Eşini boşa o da rahat rahat anasıyla ablasının ortasında uyusun . Böyle süt oğlanlar evlenmesin ya milletin basını barı yakmasin
Yani yasadigim seyler kolqy seyler degil ya ben anneme sahip cikamayacksam bi de evime gelmissinz bari konusmayin destek cikacaksaniz biz yaninizdayiz deyin cekin kenara ama yok konustular da konustular ama ben haksizim iste esime göre..kime soylersem soyleyeyim heo ona hak cikarlarmis ayrıca aramizi ben bozmusum yemedigim hakaret kalmadi

O kadar sacma i niye katlanmisim diye kiziyorum kendime balayinda bile annesi hergun arayip ne yapiyorsunz diye soruyordu ya düşünsenize oyle insanlar benm annem kizim ayip olmasn ben senin aramani bekledim dedi insan utanır ya o hep ailesini aramiza soktu ben degil bu son yasanan olay bardagi tasirdi

Yani yasadigim seyler kolqy seyler degil ya ben anneme sahip cikamayacksam bi de evime gelmissinz bari konusmayin destek cikacaksaniz biz yaninizdayiz deyin cekin kenara ama yok konustular da konustular ama ben haksizim iste esime göre..kime soylersem soyleyeyim heo ona hak cikarlarmis ayrıca aramizi ben bozmusum yemedigim hakaret kalmadi
Orası tek onun evi degilki. Annene tabiiki sahip cikacaktin. Bu görümce kv sana görümce değil kuma olmuş resmen. Nasıl kıskanıyorlar seni , esin de çok hatalı. Robot gibi dediklerini yapıyor. Bence kendini daha fazla yıpratma , bu adamlar genelde değişmiyor. Yıllarını heba etme derim

Orası tek onun evi degilki. Annene tabiiki sahip cikacaktin. Bu görümce kv sana görümce değil kuma olmuş resmen. Nasıl kıskanıyorlar seni , esin de çok hatalı. Robot gibi dediklerini yapıyor. Bence kendini daha fazla yıpratma , bu adamlar genelde değişmiyor. Yıllarını heba etme derim
Aynen oyle ben de sadece senin evin degil dedim o adam gibi sahip cikmis anneme biz adam degilmisiz..annesi ne demis ki babasi ne demis ki...gorumcemin oyle demesinin suclusu ben misim niye anlatiyor musum..laflara cok takiliyormusum o ne demek ya...esim bana saldiriyor evime gelip hakaret edenler onlar cahilce konusanlar onlar..

Aynen oyle ben de sadece senin evin degil dedim o adam gibi sahip cikmis anneme biz adam degilmisiz..annesi ne demis ki babasi ne demis ki...gorumcemin oyle demesinin suclusu ben misim niye anlatiyor musum..laflara cok takiliyormusum o ne demek ya...esim bana saldiriyor evime gelip hakaret edenler onlar cahilce konusanlar onlar..
Esin afedersin ama yarım akıllı gibi. İnsan hür iradesiyle yapar,konuşur. Bu adam başkasının ağzını ,fikrini taşıyor. Boşanmanın senin için daha iyi tabii. Ama bosanmayacaksan da biraz surundur, evi terk et bir süre gerçekten kaybettim sansin. Yalvar yakar olursa şart koy KV,gorumceyle gorusmeyecegim evime gelmeyecekler diye

Gorumcem laf etmis olsa bile annesi babasi ne demis ki yani o dugune gitmeliymisim onun hatri yokmus ne sacma..misafir gibu gidip gelecek misim...ya benm yedigim laflar yani onalr hic mi

Esin afedersin ama yarım akıllı gibi. İnsan hür iradesiyle yapar,konuşur. Bu adam başkasının ağzını ,fikrini taşıyor. Boşanmanın senin için daha iyi tabii. Ama bosanmayacaksan da biraz surundur, evi terk et bir süre gerçekten kaybettim sansin. Yalvar yakar olursa şart koy KV,gorumceyle gorusmeyecegim evime gelmeyecekler diye
Oyle bisey yapmaz asiri bağımlı ailesine onlara tapiyor resmen...bana dedi ki sen dugune gelecektin bu olay da kapanacakti biz de aylar sonra barisir eskisi gibi olurduk dedi..bu olay yasanmasa idi kardesi yanimizda kalip burda okula gidecekti sence mumkun mu?ben bunlari kaldiramiyorm dedim kaldiramiyrsan kapi orda diyen insan..anneme benm annem oyle seyler soylemez sen niye kizina anlatyrsn benm annem oyle seyelr demez diyor...annem de senin ailen ben size geldim sacmaladi demis 3 karisi olan nasil yapio dediler kizima anneni ksikirtiyorsn sen bakamazsn annene dediler demis..esim de bi laf etmisler ne olmus ki sanki demis

Ben dedim onlar bu eve gelmeyecekler dedim olmaz oyle sey dedi onalr benm ailem herseyden once gelir dedi

Back
X