- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Eşiniz size herzanankinden fazla destek olmalı boşverin annesini zaten vicdan olsa böyle bir dertle uğraşırken sizi üzmezdi siz üzmeyin bari kendinizi Allah büyük ondan yardım isteyin Allah yardımcınız olsunHer 3 ayda bir ameliyat oluyorum çünkü tek tedavi şekli bu
Hayır gidecek yerim yok ailem zaten yok ama bir yanım diyor ki zaten yaşayacağını yasamissin daha ne gelebilir başına daha ne olabilir çık git diyor her 3 ayda bir ameliyat oluyorum tedavinin bu şekilde ilerliyorBoşanınca kalacak yeriniz varmı?
Hastalığınız ne seviyede?
Allah şifa versin.
kayınvalideniz neye ısrar ediyor anlayamadım ben?ben okumayı çok istedim gittim akşam lisesine yazılım üniversite okumak istiyorum kayınvalidem nişanın diye ısrar ediyor
Bosanin diye israr ediyormus.kayınvalideniz neye ısrar ediyor anlayamadım ben?
Bu arada geçmiş olsun.
Hanımefendi neden yalan söyleyeyim sadece içimi dökmek fikir almak istedim neden yalan olsun yaşadıklarımhiç inandırıcı gelmedi bana konu. sahte hesap ola.
Mesane kanseriyimGecmis olsun oncelikle. Kayinvalideniz bosanin diye israrmi ediyor?Etse ne olur?Esiniz ne dusunuyor o onemli..
Merak ettim ne kanseri bu 3 ayda bir ameliyat gereken?
Kusura bakmayın yanlış yazmışım bosanin diye üstüme geliyor oğlunun hayatını mahfetmisim benkayınvalideniz neye ısrar ediyor anlayamadım ben?
Bu arada geçmiş olsun.
ya çok cahilsiniz , ya da konunuz sahte.bu benim düşüncem.Hanımefendi neden yalan söyleyeyim sadece içimi dökmek fikir almak istedim neden yalan olsun yaşadıklarım
Her 3 ayda bir ya belden uyusturarak yada genel anestezi alarak sistoskopi yapıyorlarMesane kanserinde ne zamandan beri 3 aylık periyotlarda ameliyat tedavisi var?
7 senelik kanser mücadelesinde böyle bir şey ne gördüm, ne duydum, ne yaşadık.
Her neyse,
Mesele eşinizde biter. Sizi korumuyorsa, bunun sonrasını siz çizeceksiniz. Artık sokakta da kalmazsınız. Bunun kadın sığınma evleri vs. var. Bir şekilde düzen kurulur, işe vs girersiniz. Hem de tedaviye devam edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?