Selam.ben de derdimi bölüşmek rahatlamak istedim,hem de düşüncelerinizi merak ediyorum.öncelikle bildireyim yabancıyım.eşim öyle biri ki üç senedir evliyiz bana bir kere olsun özel günlerde bir şey aldığı yoktu.aynı zamanda çok ben erkeyim bana olur sana olmaz kafasında biri.bir keresinde beni dövmüşlüyü de var,ama ben kızım için aff etdim.sırf annesi ve abisi ile görüşe bilmek için onlar kaldığı şehirde yaşamak istiyor.oysakı büyük şehirlerde daha fazla kazana bilecekken.
Bir kızım var,2.5 yaşında.en son bana 5lira verdiyi için onu benden geri isteyince,(çok fazla cimri biri) kavga ettik,sinirle boşanmak istiyorum dedim,o da benı annemin yanına getirdi.bir kere ısrar etmedi,barışmak için çabalamadı.bir hafta önce sosyal medyada bir kadınla konuşmalarını yakaladım.kendisine yazdım,iyi yapıyorum sen deyilmiydin boşanmak isteyen bana karışmaya hakkın yok dedi.ben boşandıktan sonra uzmanlık okumak için Türkiyeye taşınıcam,kızımı da yanımda getiricem.vicdan yapıyorum kızım babasını sık sık göremiyecek diye.kızımı babasından ayırmamalımıyım?nasıl yapmam gerek lütfen fikir bildirin.