- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 30
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Avukata da danışacağım ama önden Bilgi almak istiyorum daha önce boşanmış olanların başına ne geldi nasıl başa çıktılar diyeBir avukata danışsan daha faydalı olabilir.
Anladım. Yanlış bilgi edinmemen açısından söylwdim. Allah yardımcın olsun.Avukata da danışacağım ama önden Bilgi almak istiyorum daha önce boşanmış olanların başına ne geldi nasıl başa çıktılar diye
Allah razı olsunAnladım. Yanlış bilgi edinmemen açısından söylwdim. Allah yardımcın olsun.
Şahit derken kimi şahit bulabilirim ki bi de hangi konu daVelayet annede onda endişen olmasın sizinki daha çok mal paylasım davasına dönecek sağlam şahitler iyi bir avukat ama kolay olmayacak unutmamalısınız çekısmeli boşanmak zaman alır.
Teşekkür ederim1. Siz çalışmıyorsunuz ve çocuğunuz da var. Ona göre nafakaya hakim hükmeder. Biz miktarını bilemeyiz. Kadın için ayrı çocuk için ayrıdır nafaka.
2.Altınlar kadının hakkı zaten. Eşinize vermiş olsanız bile geri alma şartıyla vermişsinizdir. Bedelini alırsınız.
3. Terk boşanma davasını açacak eş için geçerli bir sebeptir. Onun size eve dön diye ihtar çekip sizin dönmemiş olmanız gerekir vs.
4. Kızınızın velayetini kolay kolay alabileceğini düşünmüyorum. Yaşı küçük sizin de çok aykırı, sorumsuzluk gibi bir durumunuz yoktur sanırım.
5.Şiddet ispatlı olarak var zaten önünüze engel koyamaz.Delil olarak kullanın. Tanıklar da önemli aileniz, komşular, arkadaşlar vs olabilir. Benden bu kadar
Ah bi bilsem. Sevdim çok sevdim hala daha da seviyorum. Ama benim gençliğim onun olgunluğuna yetmiyor ben hep geriden geldiğim için yaşamak istediğim şeyler olduğu için çok çatışıyoruz benden 9 yaş büyükNeden 17 yaşında evlendiniz?
Maalesef çok büyük bir hata yapmışsınız. Aileniz niye karşı çıkmadı ki evlenmenize?Ah bi bilsem. Sevdim çok sevdim hala daha da seviyorum. Ama benim gençliğim onun olgunluğuna yetmiyor ben hep geriden geldiğim için yaşamak istediğim şeyler olduğu için çok çatışıyoruz benden 9 yaş büyük
Uzaktan akrabamızda iyi aile diye pek bişey demediler neden böyle bişey istiyorsun diye söylediler annemde babamda istemediler aslımda ama ikna ettik. Nasip ti oldu.Maalesef çok büyük bir hata yapmışsınız. Aileniz niye karşı çıkmadı ki evlenmenize?
Evi terk etmede kusurunuz olmadığını ispat edebilirsiniz şiddet var sonuçta. Ev kayınpederinizinmiş ona yapacak bir şey yok.Teşekkür ederim
yani evi terk etti hiçbişey talep edemez diyebilir mi ?
bi de oturduğumuz ev var ama kaynatam aldı ve onun üzerine
Teşekkür ederim sağolunEvi terk etmede kusurunuz olmadığını ispat edebilirsiniz şiddet var sonuçta. Ev kayınpederinizinmiş ona yapacak bir şey yok.
Anladım teşekkür ederimVelayet yuksek ihtimal sizde olur. Mal soz konusuysa cekismeli bosanmalar baya uzun suruyor. Iyi bir avukatla daha net bilgiler elde edersiniz tabi simdi herkesin sartlari farklidir o yuzden kisiye ozeldir.
Kızın senin sana verirlerArkadaşlar boşanmak hakkında Bilgi almak istiyorum.
22 yaşındayım Eşimle 5 senelik evli 4 yaşında da kızımız var.
Eşimle anlaşamıyoruz bu zaman a kadar bir çok kere boşanma aşamasına geldik.
Evliliğimde hakaret şiddet geçimsizlik var.
Çoğu zaman haksızlığa uğradım lütfen yargılamayın neden bu zamana kadar boşanmadın diye.
Şimdi ailemin yanına kafa dinlemeye diye geldim bundan önce iki sefer babaevine döndüm düzeleceğiz aramızdaki problemleri aşacağız psikoloğa gideceğiz diyerek Barıştık ama gitmedik.
Üç gün iyiysek dört gün kötüyüz neye kavga çıktıgını anlamıyorum ama bu son zamanlar bi nebze daha iyiydi. Ama ben artık bittiğini hissediyorum evet seviyorum ama olmuyor. Bu zamana kadar çevre baskısından korktum kızım babasız kalır korktum bana iftira atarlar diye korktum
Ama artık ne tahammülüm var ne dayanacak gücüm onun yüzünü görünce bütün herşeyi unutuyorum sanki bana hiç kötülük etmemiş gibi davranıyorum çok seviyorum ama bizimki bi ilişki ya da evlilik değil çok yıprandım ailem sonuna kadar arkamda destekçim.
** sormak istediğim
1- kendilerine ait bir şirket var ama orada askarili çalışan olarak gözüküyor. Ne kadar nafaka alabilirim.?
2- yaklaşık 250 gr lık altınlarımı bu zaman a kadar harcadı bunu nasıl ispatlayıp altınlarımı geri alabilirim?
3- şu an evi terketti diyerek beni haksız çıkarabilir mi ?
4- kızımın velayetini benden alabilir mi ?
5 - boşanma aşamasında önüme ne gibi engeller koyabilir.?
Bu arada elimde mesajlar var şiddet uyguladı onun fotoğrafları var. Bunlar delil olur mu ?
Şimdiden teşekkürler
1. Hic calismasa bile cocuk icin nafaka oder. Siz de calismiyorsaniz ikiniz icin de nafaka istene hakkiniz var.Arkadaşlar boşanmak hakkında Bilgi almak istiyorum.
22 yaşındayım Eşimle 5 senelik evli 4 yaşında da kızımız var.
Eşimle anlaşamıyoruz bu zaman a kadar bir çok kere boşanma aşamasına geldik.
Evliliğimde hakaret şiddet geçimsizlik var.
Çoğu zaman haksızlığa uğradım lütfen yargılamayın neden bu zamana kadar boşanmadın diye.
Şimdi ailemin yanına kafa dinlemeye diye geldim bundan önce iki sefer babaevine döndüm düzeleceğiz aramızdaki problemleri aşacağız psikoloğa gideceğiz diyerek Barıştık ama gitmedik.
Üç gün iyiysek dört gün kötüyüz neye kavga çıktıgını anlamıyorum ama bu son zamanlar bi nebze daha iyiydi. Ama ben artık bittiğini hissediyorum evet seviyorum ama olmuyor. Bu zamana kadar çevre baskısından korktum kızım babasız kalır korktum bana iftira atarlar diye korktum
Ama artık ne tahammülüm var ne dayanacak gücüm onun yüzünü görünce bütün herşeyi unutuyorum sanki bana hiç kötülük etmemiş gibi davranıyorum çok seviyorum ama bizimki bi ilişki ya da evlilik değil çok yıprandım ailem sonuna kadar arkamda destekçim.
** sormak istediğim
1- kendilerine ait bir şirket var ama orada askarili çalışan olarak gözüküyor. Ne kadar nafaka alabilirim.?
2- yaklaşık 250 gr lık altınlarımı bu zaman a kadar harcadı bunu nasıl ispatlayıp altınlarımı geri alabilirim?
3- şu an evi terketti diyerek beni haksız çıkarabilir mi ?
4- kızımın velayetini benden alabilir mi ?
5 - boşanma aşamasında önüme ne gibi engeller koyabilir.?
Bu arada elimde mesajlar var şiddet uyguladı onun fotoğrafları var. Bunlar delil olur mu ?
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?