- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi saricivciv00
Bu arada 17 yasinda derdiniz neydi evlenmek icin? 22 bile cok cok erken. Bu kadar genc yasta hayatiniza neler neler sigdirmisdiniz oyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bi bilsem. Sevdim çok sevdim hala daha da seviyorum. Ama benim gençliğim onun olgunluğuna yetmiyor ben hep geriden geldiğim için yaşamak istediğim şeyler olduğu için çok çatışıyoruz benden 9 yaş büyük
TeşekkürlerKızın senin sana verirler
Hem de neler artık yaşama sevincim bile kalmadı. Kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum. Ama ne mecalim var ne umudum cesaretimBu arada 17 yasinda derdiniz neydi evlenmek icin? 22 bile cok cok erken. Bu kadar genc yasta hayatiniza neler neler sigdirmisdiniz oyle...
Nişanlılıkta hiç öyle değildi. Aynı benimle benim sevdiğim gibi davranıp hareket ediyorduk. Ama evlendiğimden beri çok farklıBunu cocuk ile evlenmeden önce düsünecekti kara![]()
Çok teşekkür ederim sağolunHerkes yaşına takmış kafayı, o yaşlarda her şey toz pembe geliyor göze. Kız her şeyin güzel olacağını inanıp evlenmiş, insan yaşamadan bilemiyor ki ne küçük yaşta evlendiğini, hata yaptığını.. Ben de 23 yaşımda evlendim o zaman herkes küçük olduğumu söylerdi ama anlamaz hatta sinirlenirdim, evlendikten sonra dedim ne küçükmüşüm meğer diye.
Hakkınızda hayırlısı olsun, elinizde deliller varmış şiddet gördüğünüze dair o yüzden evi terk ettiğinizi söylersiniz. Çocuğunuz daha küçük velayet annede diye biliyorum. Çocuk için tazminat isteme hakkınız var. Mal paylaşımı çekişmeli olur ve bu yüzden dava uzun sürebilir. Takılar gelinin, düğün CD'si gerekli olabilir davada.
Çok teşekkür ederim inşallahZaten şiddeti ispatladığın an hakim hemen karar verir şimdi herşey kadından yana eskidendi o. Kadın isterse boşanmak uzamaz. Mal mülk vs için uzar. Fakat sende şiddet var ben uzamaz diyorum![]()
Çok teşekkür ediyorumTabiki alırsın herşeyi alırsın. Şiddet için şikayet et. Yoksa bunu kullanamazsın. Karşına şahit çıkarır. Hemen karakola git dilekçe ile şikayet et. Bu dosyana eklenir. Bu bir. Altınları vs herşeyi yazdır dilekçene avukatına bu iki. Sonra kızını alamaz işin olmasada senin yüz kızartıcı birmesleğin afedersin uyuşturucu vs olayın yoksa. Aksini diyeni geç yeterki velayeti iste. Ortak velayeti kabul etme. Vede anlaşmalı boşanma kaç yıl sürerse sürsün akıllı ol. Zaten anlaşmada protokolde kabul etmeyecek. Çekilmelide öyle 3 sene vs sürmez. Ev terkedildi ya gittin bir sene dönme eve dönmediğini ayrı dilekçe ile sunduğun an çoğu hakim boşar. Bu evlilik denilen şiddetten kaçabilmene sevindim![]()
Teşekkür ederim benim fazlasında gözüm yok aslında. Maddi anlamda biraz desteğe ihtiyacım var bi işe girdiğimde daha rahata kavuşurum zatenVelayeti alamaz
Altınlarda da cd vs kanıtlarsanız alırsınız ancak kadına has altınları alabılırsınız
Ev kayınpederın onu alamazsınız
Şirket aıle şirketı ne kadar verılır bılınmez çalışan gözüküyor diyorsunuz. Ama siz ve çocuğa hakım nafaka verır
Darp raporu almadım hastaneye gittim almak için direk vermiyorlar önce aileyle ilgili bi kuruma yolluyormuş orada tutanak falan tutuluyormuş şikayet oluyormuş korktum. vazgeçtim keşke vazgeçmeseydim hep bi Umut düzelir diye ama hep boşa. Her şey daha körü oluyorŞiddeti Bi ispatla Bi kadın hakime düş. Gerçi yanlış anlaşılma olmasın erkek halimde olur sen şiddet gördüğünü Bi ispatla bak neler alırsın neler. Bi kere bunun içeri girme olayı var darp raporu vs almadınmı sen. Kaç kere canıma kast etti öldürmekle tehdit etti korktum şikayet bile edemedim cümlesi varyasen Bi kullan da seyreyle bakalım.
Teşekkür ediyorum sağolunZaten şikayetini geri al diye sana öneri ile gelecekler şahit sunduklarında halası teyze vs annesi. Nerden bilecekler benim evimi 24 saat diyeceksin hatta bir adım ileri baktın çok üzerine geldi hepsi birden yalancı şahitlik yapıyor. Hepsinin bilgisi var olayın içindeler demen hepsini yakar.ifadelerindeki çelişkiler için yalancı şahitlik için onları bile dava edebilirsin. Dik dur. Tüm koz sende haklı olan sensin![]()
Sen dava dilekçende yaz mutlaka korktum tehdit edildim şikayet de bulunmam engellendi diye. Bunu sakın yazdırmamazlık etmeDarp raporu almadım hastaneye gittim almak için direk vermiyorlar önce aileyle ilgili bi kuruma yolluyormuş orada tutanak falan tutuluyormuş şikayet oluyormuş korktum. vazgeçtim keşke vazgeçmeseydim hep bi Umut düzelir diye ama hep boşa. Her şey daha körü oluyor