- 19 Mayıs 2020
- 47.763
- 214.576
- 598
- Konu Sahibi sanaragmen
Akıllı bişey olsalar keşke ya, çektiğine değerdi.Bu acemi sırtlanlardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıllı bişey olsalar keşke ya, çektiğine değerdi.Bu acemi sırtlanlardan![]()
Yok yok olmasınlar, böyle aptal olduklarında şutlaması erken oluyor. MisAkıllı bişey olsalar keşke ya, çektiğine değerdi.![]()
Kadın tamamen çocuk istemiyorum demiyor bence, hazır değilmiş. Üstüne adamın salak saçma hareketlerinden iyice soğumuş.Borç konusunda haklısınız.
Sadece şunu merak ettim evlenmeden önce bebek istemediğinizi söylediniz mi . Bu saygı duyulabilir bi istek . Ama bundan karşı tarafında önceden haberi olmalı . Evlendikten sonra ben çocuk istemiyorım demek bana bencillik geliyor . Tabi başka sorunlar yoksa evllikte .erkek de çıkıp ben baba olmak istemiyorum dese bu da kadına çok büyük haksızlıktır
Ben bu sahneleri yaşadım. Evlenmeden önce 'Tabiki yapabilirsin.' olan durum, evlendikten sonra 'Katiyen olmaz.' cümlesi ile çakişiyor. çocuk kesinlikle yapmanızı önermem. Başka sorunlar da varsa eğer, bence arkanızı dönmenizin zamanı gelmiştir. Boşandıktan sonra, yaptığıniz en doğru şeyin bu evliliği çocuksuz bitirmek olduğunu anlayacaksınız. Size, ikinci, çok şükür mutlu ve çocuklu evliliğimden seslendim. Burda çok tecrübeli, çok acılardan geçmiş kadınlar var, ciddi bir şekilde kulak vermenizi öneririm.merhaba kızlar
hemen derdimi anlatmaya başlayacağım kamuda çalışıyorum ve 1 sene önce evlendim. eşimle yaklaşıık 2 senedir tanışıyoruz. eşim tanıştıktan hemen sonra evlenmek istedi. fakat ben yeni çalışmaya başlamıştım ve aileme yardım yapmak istediğim için bankadan kredi çekmiştim. evlenmeden önce eşimede krediden bahsetmiştim ve tabiki ödeyebilirsin demişti. üstelik ben 3 yıl bekleyelim borç bitince evlenelim demiştim fakat o kadar çok ısrar ettiki evlendik. evlendikten sonra devamlı tartışmaya başladık. benden devamlı çocuk istedi ilk zamanlar olmadı daha sonrada ben istemedim devamlı tartıştığımız için. beni doktora götürdü ben giderkende çocuk istemediğimi söyledim. doktor beni içeri muayene aldığında ben doktora çocuk istemediğimi söyledim buda duymuş. o güne kadar kavga ederdik hep ama o günden sonra kavgalarımız dahada şiddetlendi. en sonunda çektiğim krediye kadar geldi. o senin ananın borcu ödemeni istemiyorum dedi. bende aileme böyle birşey yapamam dedim ve borç ödememk istemiyorsan ayrılalım dedim. birkaç ay böyle devam etti. devamlı başıma kakmaya başladı ananın borcu diye. benimde iyice boşanma fikri kafama yerleşti ama biryandanda nasıl olacağını bilemediğim için bir korku oluştu içimde. ve benim önüme seneçek sundu borcu bırakıp çocuk yaparsan ayrılmayız dedi. ben napıcağımı bilmiyorum çocuk yapmak istemiyorum ve borcuda bırakakmam. çok korkuyorum((
Malesef siz severek evlenmişsiniz amamerhaba kızlar
hemen derdimi anlatmaya başlayacağım kamuda çalışıyorum ve 1 sene önce evlendim. eşimle yaklaşıık 2 senedir tanışıyoruz. eşim tanıştıktan hemen sonra evlenmek istedi. fakat ben yeni çalışmaya başlamıştım ve aileme yardım yapmak istediğim için bankadan kredi çekmiştim. evlenmeden önce eşimede krediden bahsetmiştim ve tabiki ödeyebilirsin demişti. üstelik ben 3 yıl bekleyelim borç bitince evlenelim demiştim fakat o kadar çok ısrar ettiki evlendik. evlendikten sonra devamlı tartışmaya başladık. benden devamlı çocuk istedi ilk zamanlar olmadı daha sonrada ben istemedim devamlı tartıştığımız için. beni doktora götürdü ben giderkende çocuk istemediğimi söyledim. doktor beni içeri muayene aldığında ben doktora çocuk istemediğimi söyledim buda duymuş. o güne kadar kavga ederdik hep ama o günden sonra kavgalarımız dahada şiddetlendi. en sonunda çektiğim krediye kadar geldi. o senin ananın borcu ödemeni istemiyorum dedi. bende aileme böyle birşey yapamam dedim ve borç ödememk istemiyorsan ayrılalım dedim. birkaç ay böyle devam etti. devamlı başıma kakmaya başladı ananın borcu diye. benimde iyice boşanma fikri kafama yerleşti ama biryandanda nasıl olacağını bilemediğim için bir korku oluştu içimde. ve benim önüme seneçek sundu borcu bırakıp çocuk yaparsan ayrılmayız dedi. ben napıcağımı bilmiyorum çocuk yapmak istemiyorum ve borcuda bırakakmam. çok korkuyorum((
Malesef siz severek evlenmişsiniz ama karşınızdaki kişi sizinle mantık ve para evliliği yapmış.merhaba kızlar
Yapacaginiz sey belli ayrilmak. Adam ilk gunden beri size dayatmis her seyi artik bir noktada dur demeniz gerekmez mi?merhaba kızlar
Kız çocuğu okutmak, koluna altın bilezik takmak hala bir lütuf olarak görülüyor, yok mok deseler de içten içe böyle düşünülüyor. Kocası bakar deniyor. Oğulları da birinin kızına bakacak tabi aynı mantık ile.Eşinizin tavrını ne kadar iğrenç ve leş bulmakla birlikte, ailenizin eliniz paraya değer değmez sizin üç yılınızı ipotek altına alımasınıda hoş bulmadım. Kadın olsun erkek olsun, ailelerin sanki alacak tahsil eder gibi maaş almaya başlar başlamaz, yüklü krediler çektirmesini ve çocuğunun en güzel dönemini kot kanaat borç ödeyerek geçirmesini sahlamasını hoş bulmuyorum. Bir anne baba eğer çocuk sahibi oluyorsa onun geleceğini kurmakta onu okutmakta onların görevi, bunun karşılığını beklemek bana doğu gelmiyor, zaruret olur, sağlık sıkıntısı olır bunun için tabiki elden gelen yapılır ama para gitmeden şuna bir borç ödetelim kafası çok sığ bir kafa ve genelde Türk aileleri bunu erkek çocuklarına değil ne hikmetse kız çocuklarına yapıyor.
Bir arkadaşımın baba diye tanımladığı oluşum, kız atanana kadar eziyet etmiş hatta sofralardan kovmuş. Hırsla sınava hazırlanıyordu, eninde sonunda atandı, atandığı yere gitmeden de kıza 27bin kredi çektirip elinden almış diye duyduk. Ödüyordu o borcu.Eşinizin tavrını ne kadar iğrenç ve leş bulmakla birlikte, ailenizin eliniz paraya değer değmez sizin üç yılınızı ipotek altına alımasınıda hoş bulmadım. Kadın olsun erkek olsun, ailelerin sanki alacak tahsil eder gibi maaş almaya başlar başlamaz, yüklü krediler çektirmesini ve çocuğunun en güzel dönemini kot kanaat borç ödeyerek geçirmesini sahlamasını hoş bulmuyorum. Bir anne baba eğer çocuk sahibi oluyorsa onun geleceğini kurmakta onu okutmakta onların görevi, bunun karşılığını beklemek bana doğu gelmiyor, zaruret olur, sağlık sıkıntısı olır bunun için tabiki elden gelen yapılır ama para gitmeden şuna bir borç ödetelim kafası çok sığ bir kafa ve genelde Türk aileleri bunu erkek çocuklarına değil ne hikmetse kız çocuklarına yapıyor.
Konu sahibinin borç gerekçesini bilmemekle birlilkte birçok anlattığınız örneğe benzer duruma bizzat şahit oldum, biri de kardeşimin eşi, kıza düğünden bir ay önce babası ev alacağız diye 100.000 TL kredi çektirmiş, oldu bittiyle, şuan aldığı o evde kendi oğlu, gelinin abisi oturuyor, tapusunuda onun üstüne yapmışlar, bizim gariban gelinle kardeşimde doğudan borç ödemek için gelemediler, eşya falan alamayız batıda tek maaşla geçimemeyiz diye evlendikten sonra 3 sene ot gibi yaşadılar doğuda, hem düğün borcu, hem ev borcu yüzünden.Bir arkadaşımın baba diye tanımladığı oluşum, kız atanana kadar eziyet etmiş hatta sofralardan kovmuş. Hırsla sınava hazırlanıyordu, eninde sonunda atandı, atandığı yere gitmeden de kıza 27bin kredi çektirip elinden almış diye duyduk. Ödüyordu o borcu.
Kız çocuğu boş yatırım olarak görüyorlar sanırım. Hani evlenince nasıl olsa elin adamıyla bize yedirmez, bari evlenmeden ne koparsak kar mantığı.
Ne biçim vicdan var bu insanlarda ya.Konu sahibinin borç gerekçesini bilmemekle birlilkte birçok anlattığınız örneğe benzer duruma bizzat şahit oldum, biri de kardeşimin eşi, kıza düğünden bir ay önce babası ev alacağız diye 100.000 TL kredi çektirmiş, oldu bittiyle, şuan aldığı o evde kendi oğlu, gelinin abisi oturuyor, tapusunuda onun üstüne yapmışlar, bizim gariban gelinle kardeşimde doğudan borç ödemek için gelemediler, eşya falan alamayız batıda tek maaşla geçimemeyiz diye evlendikten sonra 3 sene ot gibi yaşadılar doğuda, hem düğün borcu, hem ev borcu yüzünden.
El aleme gitmeden bari yatırımımız in karşılığı alalım diyorlar demek ki, çünkü oğlan her zaman onlara göre aileden ama kiz evlenince el oluyor!Eşinizin tavrını iğrenç ve leş bulmakla birlikte, ailenizin eliniz paraya değer değmez sizin üç yılınızı ipotek altına alımasınıda hoş bulmadım. Kadın olsun erkek olsun, ailelerin sanki alacak tahsil eder gibi maaş almaya başlar başlamaz, yüklü krediler çektirmesini ve çocuğunun en güzel dönemini kıt kanaat borç ödeyerek geçirmesine neden olmasını hoş bulmuyorum. Bir anne baba eğer çocuk sahibi oluyorsa onun geleceğini kurmakta onu okutmakta onların görevi, bunun karşılığını beklemek bana doğu gelmiyor, zaruret olur, sağlık sıkıntısı olur bunun için tabiki elden gelen yapılır ama para gitmeden şuna bir borç ödetelim kafası çok sığ bir kafa ve genelde Türk aileleri bunu erkek çocuklarına değil ne hikmetse kız çocuklarına yapıyor.
Böyle bir saçmalık nerede görülmüş. Evli kalmak için şartı o kadar saçma ki ne desem bilemedim yani..merhaba kızlar