Boşanmak

Dertlerler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
27
6
1
Boşanma kararı verme aşamasındayım bunu deneyimleyip pişman olan veya iyi yaptım diyenler var mı çekişmeli olucak nasıl bir süreç beni bekliyor? Düğün takıları bende şuan onlarla ilgili durum ne olur paylaşmak mı gerekiyor acaba kanunen

Anlaşmaya bak

Çoluk çocuk ortak mal mülk yoksa en iyisi anlaşmalı boşanma. Yoksa yıllarca mahkemede sürünme ve avukat masrafı stresi çıkacak.

Son yargıtay kararına göre kadının üstüne takılan takılar kadının, erkeğin üzerine takılan kadına özgü takılar kadının, keseye konulan takılar ortak.

Boşanma kararı verme aşamasındayım bunu deneyimleyip pişman olan veya iyi yaptım diyenler var mı çekişmeli olucak nasıl bir süreç beni bekliyor? Düğün takıları bende şuan onlarla ilgili durum ne olur paylaşmak mı gerekiyor acaba kanunen
Bende çekişmeli boşanmaya çalışıyorum, 2 yıl oldu bi iki yıl daha sürecek gibi bekliyorum bakalım, hiç pişman değilim bir gün bile olmadım hep iyi ki dedim iki çocuğuma rağmen, Düğün takıları sende kalacak,

Son yargıtay kararına göre kadının üstüne takılan takılar kadının, erkeğin üzerine takılan kadına özgü takılar kadının, keseye konulan takılar ortak

Son yargıtay kararına göre kadının üstüne takılan takılar kadının, erkeğin üzerine takılan kadına özgü takılar kadının, keseye konulan takılar ortak.
Ama o diyor ki ailemin taktığı bütün bilezikler sülalemin hepsinin altınları tüm bilezikler bana geri ver anlaşalım bende kabul etmek istemiyorum hakkım davada daha fazla olursa

Bende çekişmeli boşanmaya çalışıyorum, 2 yıl oldu bi iki yıl daha sürecek gibi bekliyorum bakalım, hiç pişman değilim bir gün bile olmadım hep iyi ki dedim iki çocuğuma rağmen, Düğün takıları sende kalacak,
O diyor ki bilezikler reşat sülaleden gelen tüm altınlar hepsini bana ver anlaşalım bende mahkeme bana daha fazlasını hak görüceği için anlaşamıyorum mecbur çekişmeli olucak

O diyor ki bilezikler reşat sülaleden gelen tüm altınlar hepsini bana ver anlaşalım bende mahkeme bana daha fazlasını hak görüceği için anlaşamıyorum mecbur çekişmeli olucak
Vermeyin tabiki mahkeme size verir

Bizim orda bir söz var; tavayı yapan, kulbunu takar. Yani hamama giren terler :) bazı şeyleri kazanmak için bazı şeyleri göze almalısın. Bu yola gireceksen zorlukları da göze alacaksın.

Ama önceki konuna da yazmıştım. Özgürlük ve kafa rahatlığı gibisi yok. Bize bahşedilen sadece bir hayat var. Bu hayatı kimseye adamamalıyız. Önce huzur lazım.

Sen çalışan özgür bir bireysin. Bencil ol. Sadece kendini düşün. Senin senden başka kimsen yok. Müstakbel eski eşini de ailesiyle sonsuzluğa uğurlu. Belli ki hiç mutlu değilsin. Neden pişman olasın? Anasını danasını çekmek zorunda mısın? Gökten vahiy inecek de eşin değişecek mi? anamı sev bacımı sev falan olacak işler değil. Sen onunla mı evlendin sülalesiyle mi?

Mantıklı verilen kararlardan pişman olunmaz. Mantık uzun vadede fayda sağlar. Dünya da erkek de çok koca da. hele seninki gibi anacı kocanın sürüsüne bereket. Yani boşayacağın koca çok da özel bir koca değil pişman olmazsın.

Erkekler ayrılık durumunda çocuğu, malları hatta evcil hayvanları bile kullanıyor alıştık buna artık.

Şu an düğünde takılan altınından dolayı arsızlık yapan adamı boşadığına üzülecek halin yok ya elbet mutlu olursun ve iyi ki dersin.

Back
X