- 8 Ekim 2025
- 62
- 25
- 3
- Konu Sahibi EsraAyazzz
-
10 aylık evlilikte olan olmuş. Eski eşiniz kendi hatalarını suçunu örtmeye çalışıyor aklınca sizden kötü bahsederek sorun bende değil ondaydı diye kendini rahatlatmaya çalışıyor hödük .2 ay önce boşandığım eşim hala fırsatını bulursa dayımı arayıp beni kötülüyor yok şöyle yaptı böyle yaptı diye. Boşanmak isteyen oydu sevgisinin bittiğini nefret ettiğini söyleyen oydu, benden alelacele boşanmak için süreç uzamasın diye elinden gelen her şeyi yaptı ve anlaşmalı boşandık. Kendisinden hiçbir şey talep etmedim bu kadar temiz ayrıldım.Daha derdi ne anlamıyorum. Mesaj atmadığım halde hesabını gizlemiş takipçileri dışındakilere. Aileme karşı mahcup oluyorum artık hala neden bu şekilde davranıyor anlam veremiyorum.
Dinlemiyor zaten ama dayım açmasa başkasını arıyor.eski eşe bisey yapamazsınız da dayınıza söyleyin dinlemesin .
Hesabından size ne ilgilenmeyin
Olabilir ama istediği oldu zaten kolay şekilde boşandı, daha neyin derdinde anlamıyorum10 aylık evlilikte olan olmuş. Eski eşiniz kendi hatalarını suçunu örtmeye çalışıyor aklınca sizden kötü bahsederek sorun bende değil ondaydı diye kendini rahatlatmaya çalışıyor hödük .
Dayinizda oturup dinliyor mu?önce boşandığım eşim hala fırsatını bulursa dayımı arayıp beni kötülüyor yok şöyle yaptı böyle yaptı diye.
Demez olur mu, kimseyi dinlemiyorki, dayım açmasa başkasını arıyorDayinizda oturup dinliyor mu?
'Bitti gitti, yeğenim hakkinda konuşmayı birak, bir daha da beni arayip bunlari anlatma" diyemiyor mu?
Amacı neyse ne, boşverin. Bu süreci daha kolay atlatmak için onun sosyal medya hesaplarını takip etmeyin. Dayınıza da söyleyin size laf taşımasın.Olabilir ama istediği oldu zaten kolay şekilde boşandı, daha neyin derdinde anlamıyorum
A'a deli filan mı bu insan?Demez olur mu, kimseyi dinlemiyorki, dayım açmasa başkasını arıyor
Kendinin haklı olduğunu birinin ona söylemesini istiyor bunu duymayınca rahatlamıyor sanırım. İnanın sebeplerin çoğu sudan sebepler, boşandın artık neyin derdiA'a deli filan mı bu insan?
Sizin bilmediginiz Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi?
Dayımı severdi dayım da onu ondan dolayı.Dayınizin huyu ve karakteri biraz sessiz sakin biri galiba.oradan yüz bulacağını düşünüyor. Dayiniz engellesin bence
Niye mahçup oluyorsun artık senin eşin değil yaptığı terbiyesizlik kendisini ilgilendirir2 ay önce boşandığım eşim hala fırsatını bulursa dayımı arayıp beni kötülüyor yok şöyle yaptı böyle yaptı diye. Boşanmak isteyen oydu sevgisinin bittiğini nefret ettiğini söyleyen oydu, benden alelacele boşanmak için süreç uzamasın diye elinden gelen her şeyi yaptı ve anlaşmalı boşandık. Kendisinden hiçbir şey talep etmedim bu kadar temiz ayrıldım.Daha derdi ne anlamıyorum. Mesaj atmadığım halde hesabını gizlemiş takipçileri dışındakilere. Aileme karşı mahcup oluyorum artık hala neden bu şekilde davranıyor anlam veremiyorum.
Canım blr an önce kurtulman lazım . Ben senin eski konunu biliyorum sana yapılan haksızlıklar ortada dayınlar da konuşmasın2 ay önce boşandığım eşim hala fırsatını bulursa dayımı arayıp beni kötülüyor yok şöyle yaptı böyle yaptı diye. Boşanmak isteyen oydu sevgisinin bittiğini nefret ettiğini söyleyen oydu, benden alelacele boşanmak için süreç uzamasın diye elinden gelen her şeyi yaptı ve anlaşmalı boşandık. Kendisinden hiçbir şey talep etmedim bu kadar temiz ayrıldım.Daha derdi ne anlamıyorum. Mesaj atmadığım halde hesabını gizlemiş takipçileri dışındakilere. Aileme karşı mahcup oluyorum artık hala neden bu şekilde davranıyor anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?