Boşanmak

EsraAyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
62
25
3
2 ay önce boşandığım eşim hala fırsatını bulursa dayımı arayıp beni kötülüyor yok şöyle yaptı böyle yaptı diye. Boşanmak isteyen oydu sevgisinin bittiğini nefret ettiğini söyleyen oydu, benden alelacele boşanmak için süreç uzamasın diye elinden gelen her şeyi yaptı ve anlaşmalı boşandık. Kendisinden hiçbir şey talep etmedim bu kadar temiz ayrıldım.Daha derdi ne anlamıyorum. Mesaj atmadığım halde hesabını gizlemiş takipçileri dışındakilere. Aileme karşı mahcup oluyorum artık hala neden bu şekilde davranıyor anlam veremiyorum.

Kişisel birşey bu. Buradan yorum yapamayız. Birde henüz çok taze ayrılık zamanla düzelir görmezden gelin dayiniza rica edin sizin konunuzda görüş bildirmesin dinlemesin
Sizde onun hesabını gizli konuma getirmesi ile ilgilenmeyin.

10 aylık evlilikte olan olmuş. Eski eşiniz kendi hatalarını suçunu örtmeye çalışıyor aklınca sizden kötü bahsederek sorun bende değil ondaydı diye kendini rahatlatmaya çalışıyor hödük .

Zamana bırakın, düzelir. Dayınıza da söyleyin onu dinlemesin. Benim de eski eş boşanmak istedi. Boşandım. 6 ay geçti hala uğraşıyor benimle. Zamanla düzelir diye düşünüyorum.

Olabilir ama istediği oldu zaten kolay şekilde boşandı, daha neyin derdinde anlamıyorum

Olabilir ama istediği oldu zaten kolay şekilde boşandı, daha neyin derdinde anlamıyorum
Amacı neyse ne, boşverin. Bu süreci daha kolay atlatmak için onun sosyal medya hesaplarını takip etmeyin. Dayınıza da söyleyin size laf taşımasın.

Dayınizin huyu ve karakteri biraz sessiz sakin biri galiba.oradan yüz bulacağını düşünüyor. Dayiniz engellesin bence

Niye mahçup oluyorsun artık senin eşin değil yaptığı terbiyesizlik kendisini ilgilendirir
Dayınız niye açıp dinliyor zaten ne diyeceği belli engelleyin geçin
Hesabını gizlemesi falan ne alaka onu hiç anlamadım konuda

Boşanmakla ne kadar doğru bir karar aldığınızı umarım daha iyi anlamışsınızdır bu hareketleriyle.
Ayrılmayı bile beceremeyen, çirkefleşen birinin sevgisinden ne beklenir zaten?
Ancak sizi bu şekilde rahatsız etmeye ciddi bir uyarı almadıkça devam eder.
Bir daha birini ararsa görüşen kişi tüm arama kayıtlarıyla birlikte savcılığa gideceğinizi belirtsin.
Ayağını denk alsın, sizi huzursuz edemesin. Siz de yok sayın, hesabı gizli mi bunlarla ilgilenmeyin.

Canım blr an önce kurtulman lazım . Ben senin eski konunu biliyorum sana yapılan haksızlıklar ortada dayınlar da konuşmasın

Hayatında biri varsa yada tekrar evlenmeyi düşünüyorsa karşı taraf elbet araştıracak eli sağlam olsun diye yapıyor genelde böyle olur sadece pişman oldu diye bir düşünce gelmesin size bundan yazıyorum böyle oluyor çoğunlukla

Bence vicdanı rahat değil, aptallık ettiğinin farkında sizi suçlayıp, vicdanını rahatlatmak istiyor ama bu sizin tavırlarınızı duygularınızı etkilemesin adam olsa boşanmazdiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…