Boşanmak

Düzenli hayat onun için önemli değil çünkü 2 dk mesafede ailesi oturuyor direk oraya yerleşti önceden de onlarla kalıyordu zaten. Olan bana oldu erkeklerin ne umrunda olacak.

Ailen de versin cevabını engellesin her yerden. Devam ederse polise vereceğinizi söylerseniz bir daha yapmaz.
He muhtemelen kendi başkasıyla görüntülenecek yakında, bak ben haklı sebeplerden boşandım ama diye yolunu yapmaya çalışıyor

Günahını almayım ama yüksek ihtimal başkasına kaymış gönlü yoksa bu kadar acele benden kurtulmaya çalışmazdı sanırım

Düzenli hayat onun için önemli değil çünkü 2 dk mesafede ailesi oturuyor direk oraya yerleşti önceden de onlarla kalıyordu zaten. Olan bana oldu erkeklerin ne umrunda olacak.
Yo olan bana oldu diye düşünmeyin kurban psikojisine girmeyin. Şükür edin ki çocuksuz kurtulmussunuz bundan Yaşınız genç onunuzde uzun bir hayat var . Gayet hayatınıza devam edebilirsiniz tekrar evlenirsinis ise girersiniz anne olursunjz isterseniz . Neden olan bana oldu diye düşünüyorsunuz öyle düşünmeyin lütfen dünyanın sonu değil. Esas pişmanlık yaşayan ama kabullenemeyen o. Bu kadar kısa sürede gerçek yüzünü gösterip sizi kendisinden bir an önce kurtarmış aslında iyi tarafından bakın bol bol sosyallesin sakin muahttap olmayın ve devam ederse yasal yollara başvuracağınız söyleyin. Bundan sonra avukatinizi arasin maymun iştahlı adam. Akrabalariniza numarası olan kim varsa hemen engellesin aradığı bir sonra ki kişi de okkalı da lafını verip kapatıp engellesin. Yüz bulamazsa yapamaz. Sizi de rahatsız etmesin diye sizde engelleyin. İnstasina felan da bakmayın ilgilenmeyin. Başka birisi vardı aklında ondan tekmeyi yiyip evliliginden de olunca dimyata giderken evdeki bulgurdan oldum diye düşündü ama şimdi de kendine yediremiyor adam . Erkekler başka bir dayanağı olmadan evliliklerini öyle kolay bitirmezler duzencidirler. Sakin iletisime gecipte yeşil ışık yakmayın

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız. Onun benimle iletişime geçmek gibi bir derdi yok. Yüksek ihtimal de hala görüşüyorlardır kendisi dış görünüş olarak baya iyidir zaten karşıdakinden emin olmasa bunu yapmazdı. Hayırlısı bakalım tekrar evlenmek değilde hayatıma devam edebilmek istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…