Boşanmak

Farklı şehirlerde ailelerimiz arada 1000 km yol var, bizden kimse onun hakkında yorum dahi yapmaz ama haklısınız sanırım kötü bilinmesin diye yapıyor

Bence vicdanı rahat değil, aptallık ettiğinin farkında sizi suçlayıp, vicdanını rahatlatmak istiyor ama bu sizin tavırlarınızı duygularınızı etkilemesin adam olsa boşanmazdiniz zaten
Her fırsatta vicdanının çok rahat olduğunu belirtiyor. Asla pişmanlık yok onda tek amacı haklı olduğunu birinin ona söylemesi sanırım

Farklı şehirlerde ailelerimiz arada 1000 km yol var, bizden kimse onun hakkında yorum dahi yapmaz ama haklısınız sanırım kötü bilinmesin diye yapıyor
Dayiniz size anlatmak yerine ağzının payını verip acmamali telefonu afedersiniz öküz ölmüş ortaklık bitmiş ne iyi olacak arası ben dayımla konuşmazdim ben mi omu yani

Her fırsatta vicdanının çok rahat olduğunu belirtiyor. Asla pişmanlık yok onda tek amacı haklı olduğunu birinin ona söylemesi sanırım
Durduk yerde vicdanım rahat diyorsa,vicdanının rahat olmadığı için bence öyle savunma yapıyor. Hiç birsey istememissiniz, o istedi diye bosanmissinz daha ne isteyebilir ki

Vicdanı rahat insan haklı olmanın derdine düşmez. Eşiniz hata yaptığını biliyor fakat hata yaptığını kendine itiraf edip kabullenemiyor. Ayrıca sudan sebeplerle boşanan adamdan bu kadar erken kurtulduğun için şanslısın.

Herkes ona bu sebepler boşanma sebebi değil dedi ama onun için çok büyük sebeplerdi onun için böyleyse herkes için öyle olmalı değişik bir düşünce yapısı var. Hatalı olmak diye bir şey onun için olamaz bunu kabul etmez. Ben demiyorumki hatalı değilim karşılıklı hatalar vardı evet hiçbir şey tek taraflı değil ama isteyen kendisi artık kurtuldu rahat etsin.

Demez olur mu, kimseyi dinlemiyorki, dayım açmasa başkasını arıyor
Bişey sorabilir miyim lütfen yanlış anlamayın siz bu herifi arayıp böyle içinizde ne var ne yok saysaniz olmuyormu yada onun bı akrabasına böyle aynen onun yaptığı gibi siz çok efendi duruyorsunuz o çok yılışık yapışık yavuz hırsız gibi .Ben mi yanlış düşünüyorum şöyle bı fikrinizi zavalliligini terbiyesizliğini suratına suratına haykırmak iyi gelmezmiydi size

Tam yerinden yakalıyorsunuz biz hiçbir şey diyemedik içimizde kaldı her şey, onlar her şeyi söyledi rahatladı. Artık onunla muhatap olmak istemiyorum bir de kimseyi dinlemiyor zaten, kendisi hiç susmadığı için.

Valla o yapıyor ya terbiyesiz sizde yapsanız meşru müdafaa olur bu hakediyor bence dayiniz arasın alın telefonu sizde saydırın tüm adam olamamış hareketlerini vurun yüzüne iyiki kurtuldum senden hadsiz terbiyesiz buyumemis Ergen defol artık çek pis dilini üzerimden der kapatırsanız suratına delirsin terbiyesiz öyle olmaz böyle olur yani

Dayım demiş yüzüne kapatmış zaten ben artık korkuyorum bana bulaşsın istemiyorum.

Tekrar söylüyorum ucuz kurutulmuşsunuz. Kendi hatalarını görmeyen, ders almayan birinden hayır gelmez. Eski eşiniz hata yaptığının bal gibi farkında. Şu yaptığı ise pişmanlıktan değil tamamen bencillikten. Muhtemelen 'sudan sebeplerle evlilik bitirdim ya daha iyisini bulamsam yada bulduğum kişi sudan sebeplerle boşadığım kadın gibi anlayışlı olmasa o zaman ne olacak' diye düşünüyor. Özetle hala çok bencil biri.

Hem de ne bencil, kendinden başkasını düşünmüyor, teşekkür ederim yorumunuz için.

Eski eşiniz içten içe pişmanlık ve rahatsızlık duyuyor ama bunu kabullenemiyor. Bu yüzden etrafin ona haklı bir gerekçe vermesini istiyor. Vicdanını rahatlatmak istiyor . Erkekler genelde yaptıkları hataları kısa vadede fark etmezler . Bunun uzun vadeli geri dönüşü olduğunda kafalarına dank eder. Ama inatçı ve mükemmeliyetçi bir kişiliği varsa kabullenemez. Dayinizin ya da akrabalarınız ona "haklısın oğlum " demesini istiyor ki hata yaptım evliliğimi yıktım diyemesin Yoksa sürekli vicdanım rahat demesi ve iki de bir yakinlarinizi aramasının başka bir mantıklı sebebini göremiyorum. Üstelik bitiren de oymuş. Sonuçta eve geliyordu karısı vardı yemeği işi hazır ediliyordu cinsel bir hayatı vardi bunlardan bir anda mahrum kaldı. Zaten tutarsız bir adam umitlenip sans vermeyin sakın önünüze bakın akrabalarınız da engellesin bir daha birini ararsa da aranan kişi sert çıkışsın Allah kurtarmsi

Kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…